16 miliona ?retro je napisao/la:Sta po drugim temama se spominje dostupnost Cavania za 16miliona.![]()
![]()
Pa jbt. toliko vrijede samo njegove papuce
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
16 miliona ?retro je napisao/la:Sta po drugim temama se spominje dostupnost Cavania za 16miliona.![]()
![]()
Odose Ranocchia i Castelazzi po burek i novine.Tritolone je napisao/la:Cestitke na pobjedi, odlican gol Cavania
Pa dobro sa jedne strane i pametno, jer imaju i LP, a sa druge strane prilika da se dokažu igrači koji manje dobijaju šansu u prvenstvu, možda bi bilo dobro da se i u Italiji igra od osmine finala dvije utakmice, da više šanse mogu dobiti upravo klupaši. Ne znam kako će Lazio izaći, ali pretpostavljam u najjačem sastavu, jer njima je kup jedina prilika da se bore za neki trofej.baresi#6 je napisao/la:sutra će imho lazio dobiti milana jer milan nikad nije išao na taj kup. allegri je već objavio spisak i igrat će dosta rezervista čak i novopridošli mesbah se spominje. lazio je milana dobio u kupu 4 od zadnjih 5 utakmica ali zato u ligi od 97 ne znaju za pobjedu nad rossonerima. stoga po meni pobjednik lazio/juve ide na napoli.
Trebali smo Aronicu pitat malo o bildanju. Vidi se da frajer vise se fokusira na teretanu i ten nego na fudbal.Tribalian je napisao/la:Salvatore Aronica (34),po recima njegovog agenta dogovorio potpis novog ugovora sa Napolijem do juna 2014.
Tu se u potpunosti slazem sa tobom. Naravno uz njega ,sto se odbrane tice,ja bih se otarasio i Britosa koji ne znam ni da li je odigrao neku utakmicu .MaGiCa je napisao/la:Bolje bi bilo da su doveli neku klasu od stopera i sutnuli Aronicu, nego sto su mu produzili ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.