bolesnolegenda reala je napisao/la:kelner je napisao/la:Prvo jeb.em mater onom k'o dopusti da se odigra utakmica Gvineja-Senegal po onakvom kijametu od vremena,pa na onakvom terenu bi najbolje prosli izabranici Ratka Rudica u vaterpolu,pa onda jeb.em mater svim zvijezdama ekipe Senegala,Demba Ba,Cisse igraci,pu porijeklo vam karam.Na kraju je.bem i sam sebi mater,gdje njih nadjem da igram od ovakve ponude![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
@Legendo, bas si legenda , popravi mi vece
EDIT:
Nije ono bolesno, ono se zove slag na tortujasmin10 je napisao/la: bolesno![]()
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 26 jan 2012, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
legenda reala je napisao/la:kelner je napisao/la:Prvo jeb.em mater onom k'o dopusti da se odigra utakmica Gvineja-Senegal po onakvom kijametu od vremena,pa na onakvom terenu bi najbolje prosli izabranici Ratka Rudica u vaterpolu,pa onda jeb.em mater svim zvijezdama ekipe Senegala,Demba Ba,Cisse igraci,pu porijeklo vam karam.Na kraju je.bem i sam sebi mater,gdje njih nadjem da igram od ovakve ponude![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EDIT: Tema Ofiraže, smijeh do suza
don_burza je napisao/la:meni najace kad udjem na temu samo da vidim kako je hare stavio
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Lik napise ovo
A onda stranica posle
Ja pomislim,e ovo je stalozena zrela osoba,smiruje strasti i savjetuje drugima isto,aferim momcino.skyisthelimit je napisao/la:ajmo malo ohladite od tastature i svadjanja **** vas i oba kluba
A onda stranica posle
skyisthelimit je napisao/la:Yebem ti ekipu i njene nazovi navijace koji se svaki put vade na sudije..Ne volim nijedne ni druge ali ovi realovci i njihove pristalice su fkt dosadile s tim..
Jos kad vidim da pojedinci brane Pepe-a muka mi, al ja sam budala sto citam ove gluposti
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ti si vidio na livescoreu vode oni i ja napišem onda ubijamo ih i tebi smiješno,a nisi ni gledaoSarajlijc@ je napisao/la:Hvala sto si me uputio nemoj vise. Nije fazon bio u Benzemi uopste ali dobro ti si zaostao pa shvatas sve kako tebi odgovara.
Tvoje riječijesam gledao onako
kad je neka situacija
okrenem glavu
na lijevo
prema tvu
Evo editovo sam nešto ne mogu smisleno pisat
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 26 jan 2012, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nejasan si mi skroz
Nisam na livescoreu gledao vec na TV-u i znam da je barsa bila bolja u 1. poluvremenu 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ovo nisam mog'o ,a da ne stavim. Nije sa foruma, al' jest Ćiro.Niko nema pravo da napadne iranski narod, pa ni Amerika. Iranci, taj fini, pošteni, radišni, prijateljski narod, odakle i ja vučem korijene,ima pravo na slobodu, ima pravo da štiti svoje bogatstvo...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ja bi dao bubreg, samo da Ciro postane clan ovog foruma. Kakav Paja, kakvi bakraci, tek bi tad bilo veselo ovdje.Arnelinho je napisao/la:Ovo nisam mog'o ,a da ne stavim. Nije sa foruma, al' jest Ćiro.Niko nema pravo da napadne iranski narod, pa ni Amerika. Iranci, taj fini, pošteni, radišni, prijateljski narod, odakle i ja vučem korijene,ima pravo na slobodu, ima pravo da štiti svoje bogatstvo...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Bilal je napisao/la:Tebi nebi ni sav novac ovog svijeta pomogao.Za_raju je napisao/la:Hoces nas to ubjediti da novac utice na velicinu IQ-a?AÐ_Official je napisao/la:
Izvinjavam se, al' neznam kakav vi skauting ocekujete od trenera koji ima najmanju platu od svih trenera reprezentacija? Mozda bi on trebao sa svojih 10.000 km mjesecno putovat od drzave do drzave i s utakmice na utakmicu kao Hiddink, Capello, Blanc, itd? Svaka njemu cast i za ovo sto je uradio, jer sa minimalnom platom kojom ima on je cuda napravio, treba mu se spomenik dici.
Za zivot cijeli!
šukno mu je za 10ku

Baš sad htjedoh postaviti, al' eto...bio si brži.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
- tyler durden
- Kontakt:
Bilal je napisao/la:Tebi nebi ni sav novac ovog svijeta pomogao.Za_raju je napisao/la:Hoces nas to ubjediti da novac utice na velicinu IQ-a?AÐ_Official je napisao/la:
Izvinjavam se, al' neznam kakav vi skauting ocekujete od trenera koji ima najmanju platu od svih trenera reprezentacija? Mozda bi on trebao sa svojih 10.000 km mjesecno putovat od drzave do drzave i s utakmice na utakmicu kao Hiddink, Capello, Blanc, itd? Svaka njemu cast i za ovo sto je uradio, jer sa minimalnom platom kojom ima on je cuda napravio, treba mu se spomenik dici.
Eric Cartman je napisao/la:Pa kako da budem u **** plusu, kad pogodim tenis i cekam **** hokej i zavrse X ,a zadnjih 1000 godina ih guzili,i u gostima i kod kuce,kako ????
edit: ipak nisam toliki baksuz, dadose 20 sekundi prije kraja,napokon neka sica![]()
edit 2: **** te bog i hokej, zar je moguce u 20 sekundi dat gol i primit jos jedan,**** im bog majku ****
Ovom kralju treba dati nagradu definitivno
Ovo je brutalno :
admin je napisao/la:i ja sam morao. sorry i zbogom.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:sve to stoji,divljaka svugdje ima,ali nije prije 20 godina vojska krenula da ruši beograd,nega na zagreb ili sarajevo,i nisu porušeni gradovi u srbiji,nego u hrvatskoj i bih
p.s. morao sam,sorry
Someone's mouth said paint them all red.
- Goalgetter
- Kontakt:
Admin u svom stilu

- harebianconero
- Kontakt:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ali baš,kakav danak neiskustvu.admin je napisao/la:i ja sam morao. sorry i zbogom.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:sve to stoji,divljaka svugdje ima,ali nije prije 20 godina vojska krenula da ruši beograd,nega na zagreb ili sarajevo,i nisu porušeni gradovi u srbiji,nego u hrvatskoj i bih
p.s. morao sam,sorry
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.