Sta pare rade.. Izgleda ovom malom stari i ovo platio
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mla ... tyju/73014" onclick="window.open(this.href);return false;
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Mozda sam se malo lose izrazio. Ja jesam za dovodjenje novih igraca. Apsolutno. Ali nevjerujem da ce Susic zovnuti vise od tri nova. Izjavio je da nece vise od 18-19 igraca zvati protiv Brazila jer neplanira praviti vise od tri izmjene tokom utakmice. Kako ja vidim treba nam zamjena za Rahimica (iako je tu Zahirovic treba nam jos jedan DM), najvjerovatnije desni bek i krilo (bilo koje jer Lulic kako je poznato moze i tamo i 'vamo). Koji su to igraci, kao sto rekoh, neznam.nihco je napisao/la:pa ,recimo, mravac i zec su isprobani i ne valjaju i sta sad ? je li ih trreba zvati ili pruziti priliku nekome novom?maxuz baxuz je napisao/la:[
Sve je to u redu sto ti pises, ali ti boldirani su sve neisprobani igraci sto se tice reprezentacije. Iste stvari su se pisale za Stilica. Ovdje se Susic nazivao svakakvim imenima sto ga ne zove. I kad ga je doveo da igra sta bi? Sad ga svi hoce odstraniti. Eh sad, prijateljske jesu za isprobavanje igraca, ali protiv Brazila se nemjenja haman cijela prva postava, a bogami ni protiv Irske i Meksika. Ja ocekujem 2, u vrh glave 3, nova imena a od toga max jedno u prvih 11. Ko bi treb'o biti medju tim novim ja nisam kompetentan da odgovorim pa bih to prepustio selektoru.
po toj logici nikada necemo promijeniti igrace jer su novi igraci, prirodno, neisprobani
Licno sam se nad'o da cemo igrati protiv crnogoraca u maju. Tu bi mogli probati sve te igrace sto se pominju, a ovako sumnjam.
ne mislim da u tom slucaju ima mjesta za nove. rahimic ce biti pozvan i susic na njega racuna u kvalifikacijama, uz tri golmana, ostaje 15-16 mijesta. ne racunaj na , najvjerovatnije, muslimovica i besica, koje je rekao da nece pozvati i ostaju oni koji su i prije bili na spisku. mozda hodzic, ako budu u redu papirimaxuz baxuz je napisao/la:
Mozda sam se malo lose izrazio. Ja jesam za dovodjenje novih igraca. Apsolutno. Ali nevjerujem da ce Susic zovnuti vise od tri nova. Izjavio je da nece vise od 18-19 igraca zvati protiv Brazila jer neplanira praviti vise od tri izmjene tokom utakmice. Kako ja vidim treba nam zamjena za Rahimica (iako je tu Zahirovic treba nam jos jedan DM), najvjerovatnije desni bek i krilo (bilo koje jer Lulic kako je poznato moze i tamo i 'vamo). Koji su to igraci, kao sto rekoh, neznam.
Licno sam se nad'o da cemo igrati protiv crnogoraca u maju. Tu bi mogli probati sve te igrace sto se pominju, a ovako sumnjam.
Sent from my Commodore 64
zec usao prije 10tak min za gbirligi...gube 0:2
edit: 2:2 heh
dobar zec danas
edit: 2:2 heh
dobar zec danas
...
procitaj zadnju recenicu teksta..soko je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mla ... tyju/73014
Procitaj i ti ovaj odjeljak pa skontaj smisao zadnje recenice tekstazgembo89 je napisao/la:procitaj zadnju recenicu teksta..soko je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mla ... tyju/73014
"Zadovoljan sam napravljenim poslom, danas smo imali završne razgovore i sa glavnim skautom Kristijanom Latanciom gdje smo postigli dogovor da dvojac Slobode i reprezentacije Bosne i Hercegovine koji su opravdali ugled bh. fudbala mogu pristupiti timu Cityja nakon rješavanja svih potrebnih administrativnih papira za njihov boravak u Engleskoj", kazao je Enes Mešanović
Ma pusti ti to. Babo je platio da taj mali ode gore, nea sanse da nije.delija je napisao/la:Procitaj i ti ovaj odjeljak pa skontaj smisao zadnje recenice tekstazgembo89 je napisao/la:procitaj zadnju recenicu teksta..soko je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mla ... tyju/73014
"Zadovoljan sam napravljenim poslom, danas smo imali završne razgovore i sa glavnim skautom Kristijanom Latanciom gdje smo postigli dogovor da dvojac Slobode i reprezentacije Bosne i Hercegovine koji su opravdali ugled bh. fudbala mogu pristupiti timu Cityja nakon rješavanja svih potrebnih administrativnih papira za njihov boravak u Engleskoj", kazao je Enes Mešanović
Dakle,prvo se kaze da cim rijese "administrativne papire" da ce oni pristupiti Cityu.
A onda se kaze da ce ih skauti City-a nastaviti pratiti dok treniraju u Slobodi.
Znaci,"adminastrativni papiri" ce uzeti puuno vremena,ta nece skauti City-a doci da ih gledaju kako ce napredovati u narednih mjesec dana nakon sto su ih imali priliku gledati u Manchesteru
A onda se kaze da ce ih skauti City-a nastaviti pratiti dok treniraju u Slobodi.
Znaci,"adminastrativni papiri" ce uzeti puuno vremena,ta nece skauti City-a doci da ih gledaju kako ce napredovati u narednih mjesec dana nakon sto su ih imali priliku gledati u Manchesteru
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Mutan mi taj tekst, ne vidim nigdje da se pominje potpisivanje ugovora???
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Pojescete se od ljubomore! Neidu oni iz Niodaklevaca u neki tim iz Prebijemte Lige pa da im babo moze podmititi cijelu upravu kluba. Radi se o MC, jednom od najbogatijih klubova. Njima jedino cega se moze reci da nefali je para. Koga da podmiti? Cime? Litrom rakije? Ma dajte. 
ne bi bilo lose poraditi na mariu baricu iz genta. '85. godiste, standardan desni bek, gent na drugom mjestu belgijske lige. naravno , sada ce neki reci - sta ce nam, belgijska liga je k...., imamo mujdzu.... ali eto , kada se mujdza povrijedi, ko su opcije?
Odakle je taj Mario Baric, pise Hrvat?
Vidis i sam o cemu se radi, svaki dan neki novi igrac kao sto je ovaj Mario Baric. Ko ti garantuje da on "zadovoljava" za reprezentaciju, isto tako Coaclic, Hadzic, Zukanovic ...idt. i svi ostali potencijalni ne mogu tek tako biti ubaceni.nihco je napisao/la:ne bi bilo lose poraditi na mariu baricu iz genta. '85. godiste, standardan desni bek, gent na drugom mjestu belgijske lige. naravno , sada ce neki reci - sta ce nam, belgijska liga je k...., imamo mujdzu.... ali eto , kada se mujdza povrijedi, ko su opcije?
Ne mozes tek tako zakljucivati za kvalitet, cujes neki nas igra u inostranstvu i odmah ga treba zvati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Momak je iz Travnika,s obzirom da nije igrao niti za jednu repku ima pravo nastupa za BiH.Edo_77 je napisao/la:Odakle je taj Mario Baric, pise Hrvat?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
niko ne garantuje da zadovoljavo, to cemo saznati kada ga probamo.Elegant je napisao/la:Vidis i sam o cemu se radi, svaki dan neki novi igrac kao sto je ovaj Mario Baric. Ko ti garantuje da on "zadovoljava" za reprezentaciju, isto tako Coaclic, Hadzic, Zukanovic ...idt. i svi ostali potencijalni ne mogu tek tako biti ubaceni.nihco je napisao/la:ne bi bilo lose poraditi na mariu baricu iz genta. '85. godiste, standardan desni bek, gent na drugom mjestu belgijske lige. naravno , sada ce neki reci - sta ce nam, belgijska liga je k...., imamo mujdzu.... ali eto , kada se mujdza povrijedi, ko su opcije?
Ne mozes tek tako zakljucivati za kvalitet, cujes neki nas igra u inostranstvu i odmah ga treba zvati.
nismo znali zadovoljavaju li besic, mravac, zahirovic, zec......sada je jasno.
ne zakljucujem ja po tome sto igra u inostranstvu nego po tome sto je vec 2 godine standardni clan genta koji je bolji i bolje plasirani tim od ppola timova u kojima igraju nasi reprezentativci.
je li ti uopste razmisljas sta ako se mujdza povrijedi , kao sto se to desilo u barazu, ko ce pokriti desni bek, zahirovic?
prijateljske utakmice i sluze da se probaju novi igraci , jesi li svjestan da na 70% pozicija nemamo ni blizu kvalitetne alternative?
Ja sam ga pomenuo na ovoj temi 21 januara ,kad bolje razmislim bolja je i postenija opcija Vranjes koji igra u boljoj ligi, mladji je i prosao je mladje reprezentativne selekcijenihco je napisao/la:ne bi bilo lose poraditi na mariu baricu iz genta. '85. godiste, standardan desni bek, gent na drugom mjestu belgijske lige. naravno , sada ce neki reci - sta ce nam, belgijska liga je k...., imamo mujdzu.... ali eto , kada se mujdza povrijedi, ko su opcije?
nema tu od ugovora nista, na dugom je to šćapu!Edo_77 je napisao/la:Mutan mi taj tekst, ne vidim nigdje da se pominje potpisivanje ugovora???
4-IN-A-ROW
- Goalgetter
- Kontakt:
Jes da je malo offtopic, ali ima veze sa nasom repkom, tj. dobivanja drzavljanstva.
Marco Russ, Njemac rodjen u Hannau, ozenjen sa Hrvaticom, izgleda ce zaigrati za Hrvatsku na EP, vec je zatrazio duplo drzavljanstvo. Kaze da ceka samo signal od Bilica.
Sad vas pitam, kako je to moguce

Marco Russ, Njemac rodjen u Hannau, ozenjen sa Hrvaticom, izgleda ce zaigrati za Hrvatsku na EP, vec je zatrazio duplo drzavljanstvo. Kaze da ceka samo signal od Bilica.
Sad vas pitam, kako je to moguce
@Santos potpuno si u pravu bilo bi sramota odreci se Vranjesa a momak je proso sve nase omladinske selekcije.santos je napisao/la:Ja sam ga pomenuo na ovoj temi 21 januara ,kad bolje razmislim bolja je i postenija opcija Vranjes koji igra u boljoj ligi, mladji je i prosao je mladje reprezentativne selekcijenihco je napisao/la:ne bi bilo lose poraditi na mariu baricu iz genta. '85. godiste, standardan desni bek, gent na drugom mjestu belgijske lige. naravno , sada ce neki reci - sta ce nam, belgijska liga je k...., imamo mujdzu.... ali eto , kada se mujdza povrijedi, ko su opcije?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sta bih ja uradio za jednu prijateljsku utakmicu:
Golmani:Begovic,Buric,Sehic
Desni bek:Mujdza,Vranjes
Lijevi bek:Papac,Subasic
Stoperi:Spahic,Pandza,Cocalic,Jahic
Defanzivni vezni:Zahirovic,Hadzic,Ljevakovic
Centralni vezni:Salihovic,Medo(ako pocne igrati)
Ofanzivni vezni:Pjanic,Misimovic
Lijevo krilo:Lulic,????
Desno krilo:Visca,Stevanovic
Spic:Dzeko,Vedo,Mahmutovic
Ovo je nekih 22 igraca i 3 golmana, tamam dovoljno.. Glupo mi je ono pozivanje 19 igraca jer neko ne zeli da se sjedi na tribinama, pa bolje ovako pozvati ove igrace jer ima dosta mladih, da uce od starijih a i da konkurencija bude veca, onako ako ce Lulic sta ja znam zabusavati(iako to nikad ne radi, legenda
) nema ga ko zamjeniti..
Golmani:Begovic,Buric,Sehic
Desni bek:Mujdza,Vranjes
Lijevi bek:Papac,Subasic
Stoperi:Spahic,Pandza,Cocalic,Jahic
Defanzivni vezni:Zahirovic,Hadzic,Ljevakovic
Centralni vezni:Salihovic,Medo(ako pocne igrati)
Ofanzivni vezni:Pjanic,Misimovic
Lijevo krilo:Lulic,????
Desno krilo:Visca,Stevanovic
Spic:Dzeko,Vedo,Mahmutovic
Ovo je nekih 22 igraca i 3 golmana, tamam dovoljno.. Glupo mi je ono pozivanje 19 igraca jer neko ne zeli da se sjedi na tribinama, pa bolje ovako pozvati ove igrace jer ima dosta mladih, da uce od starijih a i da konkurencija bude veca, onako ako ce Lulic sta ja znam zabusavati(iako to nikad ne radi, legenda
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Vaya i 39 gostiju.