Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

miralem444
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la miralem444 » 27 avg 2009, 09:41

sto nam momak netreba ...harise trebas nam....sta vise pricate...bolje on da igra za nasu repku nego neki teber,grafite ili neko drugi....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

amarildobule
Kontakt:

Post Postao/la amarildobule » 27 avg 2009, 10:05

Kojom logikom su ostali veznjaci u reprezentaciji bolji od njega (osim Misimovića). Poređenje vam je katastrofalno.
Štilić igra u jednom prosječnom klubu u Poljskoj, a da budemo realni ta poljska liga, a gledam je često, je u rangu BiH premijer lige. Ibričić igra u hajduku koji je trenutno slabiji od FK Sarajeva, dok Pjanić tek od ove sezone počinje da igra kako treba, prošle godine je igrao ko po jajima.

Ako čemo porediti klubove i lige onda definitivno momak zaslužuje da igra za BiH. Ove priče što pojedini forumaši pričaju su rekla-kazala. Pa baš me zanima zašto se niko ne upita kako to da je momak izborio mjesto među 18 nogometaša Holandije na evropskom prvenstvu, pored toliko Holanskih fudbalskih dragulja koji spadaju među najtalentovanije igrače na svijetu.

A da se kojim slučajem desi da Ibrahimović stekne pravo da igra za naš tim, onda vam on definitivno nebi bio SIN DEZERTERA. Kakve smo mi prelivode to je nevjerovatno.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 avg 2009, 10:09

pa normalno, treba nam svaki kvalitetan igrac da bi dobili sto vecu sirinu u ekipi. sve ostalo su gluposti.....

uostalom, mnoge stvari su ostale nerazjasnjene iz tog vremena kad je Haris navodno odbio igrati za BiH, sjetite se samo da su tada bile i afere sa Rahimicem i Ramovicem. Nijedan od njih nije zaigrao a Ramovic je poslije izjavio u intervjuu da su mu trazili da plati da igra. Rahimic je tek poslije zaigrao kod Muzurovica. Sa svom trojicom je pregovarao Pasalic...

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 27 avg 2009, 10:12

Ne bi skodilo da bude pozvan..bolje da on sjedi na klupi nego neki levat iz nase ili susjednih liga... ;)

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 27 avg 2009, 10:46

momak je igracina za ibricica i pola iz repke ne znam sto ga ne zovu da ne valja nebi igrao u valladolidu !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 27 avg 2009, 11:29

Cuj netreba ga zvati. Nama treba svaki igrac koji igra u jednoj od dvije najjace lige svijeta.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 avg 2009, 11:34

Srecom pa se ovi strucnjaci sto govore da nam ne treba ne pitaju se da li treba u repki biti.
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 31 avg 2011, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 avg 2009, 11:40

mali je dosta dobar igrac...dobar je tehnicar, cini se izuztan dribler, kod njega mi se jedino ne svidja sto mu je desna noga ko stap, dok lijevo radi sta hoce...al dobro to se moze iskorisiti, cini se kao dosta intaligentan igrac, a ima i dobar sut sa distanice...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 27 avg 2009, 11:42

da je najbolji na svijetu na toj poziciji, ja ga ne bih volio viditi u repci...pa on je nas **** jer je mislio da bi mozada mogao uci u repku holandije, al to se kasnije izjalovilo, pa brze bolje covjek se nudi BiH...ne trebas nam ni ti ni ostali izdajnici...ovaj gore kaze da je Stilic losiji od ovoga Medunjanina...pa on je za njeg Messi covjece...Ibricic je barem patriota, a za Pjanica nemam rijeci...pa covjek je **** Francusku radi nas...ugledaj se Harise na ovog momka, a ne odmah grlom u jagode...toliko od mene na ovoj temi...pozz

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 avg 2009, 11:49

nedzad je napisao/la:da je najbolji na svijetu na toj poziciji, ja ga ne bih volio viditi u repci...pa on je nas **** jer je mislio da bi mozada mogao uci u repku holandije, al to se kasnije izjalovilo, pa brze bolje covjek se nudi BiH...ne trebas nam ni ti ni ostali izdajnici...ovaj gore kaze da je Stilic losiji od ovoga Medunjanina...pa on je za njeg Messi covjece...Ibricic je barem patriota, a za Pjanica nemam rijeci...pa covjek je **** Francusku radi nas...ugledaj se Harise na ovog momka, a ne odmah grlom u jagode...toliko od mene na ovoj temi...pozz
a odkud ti znas da je on **** nas radi Holandije...odnosno iz kog on ne igra zanas...odkud ti to znas...haj mi molim te reci...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amarildobule
Kontakt:

Post Postao/la amarildobule » 27 avg 2009, 11:53

nedzad je napisao/la:da je najbolji na svijetu na toj poziciji, ja ga ne bih volio viditi u repci...pa on je nas **** jer je mislio da bi mozada mogao uci u repku holandije, al to se kasnije izjalovilo, pa brze bolje covjek se nudi BiH...ne trebas nam ni ti ni ostali izdajnici...ovaj gore kaze da je Stilic losiji od ovoga Medunjanina...pa on je za njeg Messi covjece...Ibricic je barem patriota, a za Pjanica nemam rijeci...pa covjek je **** Francusku radi nas...ugledaj se Harise na ovog momka, a ne odmah grlom u jagode...toliko od mene na ovoj temi...pozz
Nemaš ti pojma čovječe. Reci mi samo šta je sa Begovićem, a ovo što kažeš da je štilić messi za harisa ti još više ide u prilog da nemaš blage veze o fudbalu, ili si željovac il ti je Semir familija.
Štilić je prosječan igrač, i igra u jednoj prosječnoj ligi u prosječnoj ekipi. Sama činjenica da je ispred njega Ibričić koji igra u lošem Hajduku ti govori sve, a da nepričamo o Pjaniću.

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 27 avg 2009, 11:57

onda po vasem rezonu nebi trebao igrati ni zlatan muslimovic .nisu nasi momci krivi, zaboravljate nas savez koji je izgubio ibrahimovica a harisu trazili pare i mnogima drugim samo lupetate ali sreca vi se necete pitati ko ce biti pozvan

hari
Kontakt:

Post Postao/la hari » 27 avg 2009, 12:02

haris medunjanin je dobar igrač i trebo bi igrat za reprezentaciju bih

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 27 avg 2009, 12:19

amarildobule je napisao/la:
Nemaš ti pojma čovječe. Reci mi samo šta je sa Begovićem, a ovo što kažeš da je štilić messi za harisa ti još više ide u prilog da nemaš blage veze o fudbalu, ili si željovac il ti je Semir familija.
Štilić je prosječan igrač, i igra u jednoj prosječnoj ligi u prosječnoj ekipi. Sama činjenica da je ispred njega Ibričić koji igra u lošem Hajduku ti govori sve, a da nepričamo o Pjaniću.
stilic je barem igrao Kup UEFA prosle sezone i prosao grupe...pa ti pricaj kako je to prosjecan klub...uglavnom je bolji od onogu u kojem Medunjanin igra, odnosno sjedi na klupi :lol: ...i zasto moram biti zeljovac da bih gotivio Stilica...i opet ponavljam Stilic je za njega Messi...sto se tice Begovica...njega iz saveza nisu ni zvali, jer nisu ni znali da postoji...neko je pomenuo Ibrahimovica, pa covjek se nudio...ovi mu nekli da nemoze ako ne da pare, i on se naljutio i **** ih...i nek je...al ovaj Medunjanin je odbio nas, jer mu je guzica pozeljela da zaigra za Holandiju, pa kad je vidio da ne moze, sad se lafo nudi BiH...e nemoze to tako moj Harise...a za ovo da nemam pojma o fudbalu necu ni odgovarati, tvoje misljenje...pozz

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 avg 2009, 12:21

nisam clan semirove niti senijadove familije,ne navijam ni za hajduk ni za zelju,ali zasto se ova dva fudbalera potcjenjuju.......sjetimo se pasa protiv belgije za 2 0 dzeki,sjetimo se kako je odigrao lijevog beka u belgiji....nismo mi barcelona da mozemo da imamo na terenu pet kreativaca..misimovic i miralem i kraj.....sejo lijevo muratovic i rahimic....a uostalom ko je taj haris medunjanin...igra za valjadolid mislim kako igra(sjedi na klupi vecinom) dok je igrao u holandiji gledao sam ga cesto ma nista prosjecan igrac....bolji je semir sto se tice vecine stvari semir kad je zavrne to je pola gola.....drugo je sto ga ciro ne gotivi...sada kada je vidio da nema nikakve sanse za holandiju onda bi ko on lafo igrao za nas.....kada je igrao ustvari sjedio na klupi za U-21 onda mu bosna ni na mapi nije bila.....nije on neki kvalitet mogao bi mozda da bude medju 20 igraca a i na klupi tesko da bi mogao sjediti...nije nama potreban veznjak nego jedan stameni igrac u odbrani sa spahom...

@nedzad, u vecini stvari se slazem s tobom i to sto si napisao apsolutno stoji.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 avg 2009, 12:30

Valladolid je sigurno jaci klub od Hajduka i Leha...a sad dal je Medunjanin bolji igrac od Ibricica i Stile...e to ne tvrdim...nisam ga bas previse gledo, a ni ovu dvojicu, osim u repki i Stilu u Zelji...

al zar nije steta izgubiti jednog dobrog veznjaka koji moze igrati za nas...nek sjedi na klupi...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 avg 2009, 12:35

haris medunjanin nam je potreban, predobar je igrač i tačka
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 avg 2009, 12:52

Puna tema Harisove rodbine. Je li dobio poziv za A selekciju? JESTE! Je li se odazvao? NIJE! Zašto? Jer je otišao da igra Evropsko prvenstvo za mlade za selekciju Holandije!!!
A ovo blaćenje Štilića koji je toliko više uradio u svojoj karijeri od ovoga je odvratno. Pa i Emir Granov je igr'o u Primeri. Je li zato bio bolji od recimo Mirsada Bešlije koji je bio u prosječnom klubu, u prosječnoj ligi... :roll: :roll: :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

hujka komandant
Kontakt:

Post Postao/la hujka komandant » 27 avg 2009, 12:56

nedzade zamisli da si na mjestu medunjanina zovu te za holandiju,a vamo imas savez munib iljo ceko i comp.koji te ucjenjuju omalovazavaju minimiziraju ma jednostavno fucka im se za tebe samo ih zanima kako da zarade na tebi...sta bi odlucio???ma koliko god da volim ovu zemlju a volim je najvise nikad ne bih dopustio da me ovi defosi sikaniraju...nama je medunjanin potreban i svaki igrac koji iole vrjedi nam je potreban nismo mi brazil momak je dobro dosao...pa ovi u savezu su imali macehinski odnos sa ikonom barbarezom mozes zamislit kako su se ophodili sa medunjaninom i drugim anonimnim igracima ma zgadi ti se fudbal...uostalom kad predsjednik drzave i preds.vjeca ministara mogu biti ljudi koji bi najradije da ova zemlja ne postoji e onda moze i haris bez problema igrat za svoju zemlju ;)

amarildobule
Kontakt:

Post Postao/la amarildobule » 27 avg 2009, 13:13

hujka komandant je napisao/la:
nedzade zamisli da si na mjestu medunjanina zovu te za holandiju,a vamo imas savez munib iljo ceko i comp.koji te ucjenjuju omalovazavaju minimiziraju ma jednostavno fucka im se za tebe samo ih zanima kako da zarade na tebi...sta bi odlucio???ma koliko god da volim ovu zemlju a volim je najvise nikad ne bih dopustio da me ovi defosi sikaniraju...nama je medunjanin potreban i svaki igrac koji iole vrjedi nam je potreban nismo mi brazil momak je dobro dosao...pa ovi u savezu su imali macehinski odnos sa ikonom barbarezom mozes zamislit kako su se ophodili sa medunjaninom i drugim anonimnim igracima ma zgadi ti se fudbal...uostalom kad predsjednik drzave i preds.vjeca ministara mogu biti ljudi koji bi najradije da ova zemlja ne postoji e onda moze i haris bez problema igrat za svoju zemlju ;)

Bravo Majstore!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, kakarut, Micron i 7 gostiju.