realno ja neznam ni sta ce nam Baljić niti je za posudbe niti za kluba vjerovatno je tu zbog starog, mali trom i spor samo tako još poslat Karića u Famos i zavrsena prica oko odlazaka izuzev dive Savićabagrcavi je napisao/la:Drakul na posudbi u Leotaru
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Baljić nikada nije ni dobio pravu priliku,igro je jednom u Mostaru gdje je bio solidan,a onda poslije se skroz izgubio.Neznam njegovo ponašanje na treningu i zalaganje ali kvalitetom tu je negdje sa Ramićem,za njega bi najbolje bilo da ode negdje na posudbu....harebianconero je napisao/la:realno ja neznam ni sta ce nam Baljić niti je za posudbe niti za kluba vjerovatno je tu zbog starog, mali trom i spor samo tako još poslat Karića u Famos i zavrsena prica oko odlazaka izuzev dive Savića![]()
Oslobodjenje 26.1.2012
http://img827.imageshack.us/img827/9540/14718680.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Hoomer je napisao/la:
Željo - Sarajevo 1999. / 2:0 (novi klip na youtubu)Baho sve u superlativu
Ma sve ok., al nema 5000 gledalaca na Grbavici..... steta!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Ja baš htio pitati arhitektu @sevena, može li na ovaj stadion stati 12000 ljudi.Hoomer je napisao/la:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ovo je bilo prije postavljanja stolica, a kada istok nije bio zatvoren i kapacitet Grbavice je bio oko 18.000-20.000. Danas je on oko 9.000. Naravno kada se popuni staza ispod juga, one stepenice oko stolica i dio istoka koji nije zatvoren može stati i 14.000-15.000 hiljada ljudi.avlami97 je napisao/la:Ja baš htio pitati arhitektu @sevena, može li na ovaj stadion stati 12000 ljudi.Hoomer je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Ja baš htio pitati arhitektu @sevena, može li na ovaj stadion stati 12000 ljudi.Hoomer je napisao/la:
Pa dobro manijaci su poznati po tome da ih se na mali prostor može nagurati jako puno pa tako npr. u Gradačac ih u dva autobusa dođe 300
Tebe je baš zabolio neuspjeh anonimusa Borogovca, kako li već. Usput, Gradačac je strašno daleko pa se svi naguramo u autobuse, auta, kombiji, to ništa. Samo busevima dolazimo
Ti baš zapeo za Želju. Pravi malograđanin. Dobije nogu pa pljuje
Ti baš zapeo za Želju. Pravi malograđanin. Dobije nogu pa pljuje
" onclick="window.open(this.href);return false;
@seven, otvori klip i gledaj, analiziraj, barataj arhitektonskim znanjem, ali i pored svega ćeš se morati diviti iako nismo divovi kao neki.
@seven, otvori klip i gledaj, analiziraj, barataj arhitektonskim znanjem, ali i pored svega ćeš se morati diviti iako nismo divovi kao neki.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- alan ford 26
- Kontakt:
Al je Ihtijarevic igrao dobro kod nas. Jel moguce da niko nikad nije postavio tekmu, super kup 4:0 i kup 3:2 na kosevu?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
I ja bi ove izabrao...Grbavica moj zivot je napisao/la:
Moj izbor
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Isto dresovi QPR-a.. 
- SarajlijaTM
znaci osim arhitekte si i saobracajni inzenjer,haj' opet haveru koji elaborat o posjecenosti,neki dan sam se bas fino issmijao.seven je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Ja baš htio pitati arhitektu @sevena, može li na ovaj stadion stati 12000 ljudi.Hoomer je napisao/la:
Pa dobro manijaci su poznati po tome da ih se na mali prostor može nagurati jako puno pa tako npr. u Gradačac ih u dva autobusa dođe 300![]()
![]()
nego jesi li izracunao moze li beton na sjeveru podnijeti onoliku masu ljudi?
doduse po tvome na 1/5 je bilo 4-500 pitara i bilo im je taman,a na ostalih 4/5 5-6000 manijaka i jedva su disali od guzve,to mora da je do virsli hahahahahaha
SarajlijaTM je napisao/la:znaci osim arhitekte si i saobracajni inzenjer,haj' opet haveru koji elaborat o posjecenosti,neki dan sam se bas fino issmijao.seven je napisao/la:
Pa dobro manijaci su poznati po tome da ih se na mali prostor može nagurati jako puno pa tako npr. u Gradačac ih u dva autobusa dođe 300![]()
![]()
nego jesi li izracunao moze li beton na sjeveru podnijeti onoliku masu ljudi?
doduse po tvome na 1/5 je bilo 4-500 pitara i bilo im je taman,a na ostalih 4/5 5-6000 manijaka i jedva su disali od guzve,to mora da je do virsli hahahahahaha
Sarajevo-x.com potpisao ugovor sa FK Željezničar
Generalni direktor FK Željezničar Dželaludin Muharemović i direktor portala Sarajevo-x.com Dario Šimić danas su u Plavom salonu stadiona Grbavica potpisali Ugovor o medijskom pokroviteljstvu, čime će saradnja između dva uspješna koletiva biti nastavljena.
Stavljanjem parafa na Ugovor, portal Sarajevo-x.com obavezao se da će nastaviti objektivno prenositi informacije vezane za FK Željezničar.
S druge strane, jedan od najvećih bh. sportskih kolektiva će pravovremeno dostavljati sve relevantne informacije i osigurati neometan pristup informacijama.
"Drago nam je što će jedan od najutjecajnijih medija u našoj zemlji biti naš partner. Vjerujem kako će naši navijači preko vašeg portala pratiti dešavanja u voljenom klubu", istakao je Muharemović naglasivši kako redovno čita Sarajevo-x.com.
"Svaki dan po nekoliko puta pogledam vijesti na vašem portalu", kroz smijeh kaže popularni Dželo.
S druge strane, direktor portala Dario Šimić naglasio je kako će Sarajevo-x.com podržati jedan od najuspješnijih sportskih koletiva u BiH, FK Željezničar.
"Ovo je nastavak saradnje i dokaz da želimo podržati sportske kolektive u našem gradu i zemlji u skladu s našim mogućnostima", rekao je Šimić.
Valjda ce sada vise pisati o nama
Generalni direktor FK Željezničar Dželaludin Muharemović i direktor portala Sarajevo-x.com Dario Šimić danas su u Plavom salonu stadiona Grbavica potpisali Ugovor o medijskom pokroviteljstvu, čime će saradnja između dva uspješna koletiva biti nastavljena.
Stavljanjem parafa na Ugovor, portal Sarajevo-x.com obavezao se da će nastaviti objektivno prenositi informacije vezane za FK Željezničar.
S druge strane, jedan od najvećih bh. sportskih kolektiva će pravovremeno dostavljati sve relevantne informacije i osigurati neometan pristup informacijama.
"Drago nam je što će jedan od najutjecajnijih medija u našoj zemlji biti naš partner. Vjerujem kako će naši navijači preko vašeg portala pratiti dešavanja u voljenom klubu", istakao je Muharemović naglasivši kako redovno čita Sarajevo-x.com.
"Svaki dan po nekoliko puta pogledam vijesti na vašem portalu", kroz smijeh kaže popularni Dželo.
S druge strane, direktor portala Dario Šimić naglasio je kako će Sarajevo-x.com podržati jedan od najuspješnijih sportskih koletiva u BiH, FK Željezničar.
"Ovo je nastavak saradnje i dokaz da želimo podržati sportske kolektive u našem gradu i zemlji u skladu s našim mogućnostima", rekao je Šimić.
NO PYRO NO PARTY
Buu je napisao/la:Sarajevo-x.com potpisao ugovor sa FK Željezničar
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/sport/sarajev ... /120126077
Arsenal nam zavidi na trofejima....
Arsenal nam zavidi na trofejima....
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@Hommer
Šlag dolazi na kraju!

I ja nikad nisam volio sa-x, ali šta ćeš, svakako nismo na gubitku.
Šlag dolazi na kraju!
I ja nikad nisam volio sa-x, ali šta ćeš, svakako nismo na gubitku.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
zeljeznicar
- Kontakt:
vcrs neki sastanak navijaca, imal ko vise informacija ?
u 20 dom mladih grbavica
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, kosuljaplava, ristagrad i 51 gost.