Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Mirsad_LFC
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Mirsad_LFC » 26 jan 2012, 00:38

Definitivno, najveci navijac Liverpoola :)
King Kenny Dalglish

slika

Svaka cast momcima na zalaganju.
walk on with HOPE in your heart

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 jan 2012, 00:43

Mislio sam na fanove, ne članove.. Izvinjavam se. Uzbuđenje je još uvijek prisutno. :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jan 2012, 01:09

Neopisivo slavlje na temi redsa , neupućen bi rekao možda je ostvaren plasman u CL ili Carroll je prodan PSG-u za 30 mil. :)

Sad ozbiljno , mislio sam da će City bez većih problema izbaciti Liverpool ali očigledno je da su redsi više imali htjenja i želje za prolaza od građana , ipak dva puta se vraćati u rezultatskom zaostatku protiv Citya nije mala stvar bez obzira u kojem sastavu oni igrali.Sasvim zaslužen prolaz a samim tim i najverovatnije osvajanje kupa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 jan 2012, 01:21

slika

igrac za velike utakmice ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 jan 2012, 01:29

Stephane Sessegnon iz Sunderlanda vjerovatno kod nas uskoro....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 jan 2012, 02:51

zaboravih pohvaliti kuyta koji je odigrao najbolju utakmicu sezone
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 jan 2012, 08:33

Carlo je napisao/la:Lynsey Dalglish
Must admit I am a bit gutted that @kennethdalglish didnt cry that much at my wedding!!!! Xx

kćer 8-)

I kako onda mogu neki padobranci reći kako nemaju povjerenje u Kennyja?! Kako?!

LONG LIVE THE KING! YNWA
ja kinga skoro nikad ne kritikujem bas iz razloga sto samo slijepac ne vidi njegovu ljubav prema liverpoolu.... nekom je hladni rafa bio drag ali meni su puno drazi treneri kod kojih vidis da vole klub...
Mirsad_LFC je napisao/la:Definitivno, najveci navijac Liverpoola :)
King Kenny Dalglish

slika

Svaka cast momcima na zalaganju.

od zivih nema niko veci od kennya sigurno.
You are someone else I am still right here

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 26 jan 2012, 11:57

Carlo je napisao/la:jedva čekam subotu :lol:
Vjerovatno ste favoriti tu utakmicu,igrate kući i bez puno povrijedzenih igraca za razliku od Uniteda,ali opet mislim da cemo proci! UTID! :D

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 26 jan 2012, 12:09

I Rafa koliko god hladan izvana niko mu nemoze osporit ljubav prema klubu al slazem se s tobom @fera i meni je puno draze kad neko ovako iskazuje emocije,LONG LIVE KING KENNY!
Na Wembley se ide 26 februara tako da ce utakmica sa Evertonom biti odgodena.

[youtube][/youtube]
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 jan 2012, 14:20

Odlicna igra sinoc, zalaganje na nivou, da je Bogdo onako svaki put...Bellamy je sjajan i nadam se da ce ovako nastaviti. U finale treba uci sa oprezom jer je ocito da nam ove manje ekipe predstavljaju problem...Sada na red dolazi scum i valjda cemo i tu ostvariti dobar rezultat :D :D :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 jan 2012, 14:33

Fino,fino.

Nisam odgled'o čitav meč pa ne nemam šta konkretno napisati sem da mi je izuzetno drago što je ekipa uspjela da se 2x vrati u igru nakon rezultatskog zaostatka.Sada konačno Wembley i finale protiv Cardiffa.Nadam se da će ekipa biti izuzetno motivirana i spremna za taj duel i da će nakon dugo vremena donijeti trofej na Anfield.slika
FK Pjetlovi

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 26 jan 2012, 14:53

Nakon onakve igre sinoc ja mislim da mi mozemo zaboraviti na pojacanja
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 jan 2012, 16:06

Nešto se muti od strane FA. Utakmicu Liverpool-United je trebao suditi Atkinson, pa su ga sada promjenili. Sada je odluka pala na Marku Halseyu da sudi utakmicu :? Nemam pojma ko je to?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 26 jan 2012, 16:22

.
Zadnja izmjena: IgorBL, dana/u 04 sep 2012, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 jan 2012, 16:27

IgorBL je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Nešto se muti od strane FA. Utakmicu Liverpool-United je trebao suditi Atkinson, pa su ga sada promjenili. Sada je odluka pala na Marku Halseyu da sudi utakmicu :? Nemam pojma ko je to?
:oops:
Toliko Rizo o tebi i pracenju engleskog fudbala. Hocu reci da nemas pojma.

Dobar je Mark. Sinoc vrhunska utamkica; gledao sam na nekim ruskim kanalima, ziv se napatio. Odlicna igra.
Dobro Vuče, kad ti kažeš ja ti odmah vjerujem ;)
Kažu Teixera nezadovoljan ponuđenom platom i transfer se neće ostvariti.
Također, priča je po forumima Liverpoola da Carrol sinoć nije ulazio u svlačionicu na slavlje, nego je odmah otišao kući :? :roll: Nezadovoljan je izmjenom u 90 minuti.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 jan 2012, 16:57

Henderson je napisao/la:
IgorBL je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Nešto se muti od strane FA. Utakmicu Liverpool-United je trebao suditi Atkinson, pa su ga sada promjenili. Sada je odluka pala na Marku Halseyu da sudi utakmicu :? Nemam pojma ko je to?
:oops:
Toliko Rizo o tebi i pracenju engleskog fudbala. Hocu reci da nemas pojma.

Dobar je Mark. Sinoc vrhunska utamkica; gledao sam na nekim ruskim kanalima, ziv se napatio. Odlicna igra.
Dobro Vuče, kad ti kažeš ja ti odmah vjerujem ;)
Kažu Teixera nezadovoljan ponuđenom platom i transfer se neće ostvariti.
Također, priča je po forumima Liverpoola da Carrol sinoć nije ulazio u svlačionicu na slavlje, nego je odmah otišao kući :? :roll: Nezadovoljan je izmjenom u 90 minuti.
čisto sumnjam, baš iz razloga što on prvi prilijeće igraču koji je zabio gol (kada damo gol) :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 26 jan 2012, 17:48

http://sportsport.ba/ino_fudbal/gerrard ... diff/73156" onclick="window.open(this.href);return false;

Tako majstore i treba.Zbog toga i gubimo bodove protiv manjih timova,sve mislimo- lahko cemo. :)
Protiv vodecih timova uvijek odlicno odigramo,rijetko kad gubimo.Zna i KK da se na manjim liga osvaja(ili top 4,sto nam je cilj).Vjerovat' je da cemo i takve redovno pobjedjivati,nakon utakmice protiv Boltona kad je Kenny objasnio neke stvari.. :D
Sad protiv man utd-a prolaz je realna stvar.. :lol:
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 jan 2012, 17:53

:lol: Pa mora neko i to raditi, zato je njega King doveo, da bude moralista :D
Evo šta je Ayr izjavio sinoć poslije utakmice za Sky sport:

Liverpool managing director Ian Ayre insists the club have money to spend in the transfer window, but that they are happy with their current squad.
The Reds have been linked with a number of names during this month's transfer window with Kenny Dalglish thought to be in the market for striking reinforcements to help solve the club's goalscoring problems.
Ayre is adamant the club's American owners are prepared to back Dalglish in the transfer market, but insists they will not rush into any signings.
"Money is not an issue," Ayre told Sky Sports News. "If we need somebody and there's a player I think our owners have shown the level of commitment you would expect from a good ownership group that the manager will get supported whatever he needs.

"But that's not the same as saying we will just go spend money because we have got it or just because we can.
Long-term plan. It is about the long-term plan of where they want the squad and where they want the team to be, that's not about any particular transfer window it's about continuing to improve. If an opportunity presents itself I am sure we will look at it, but right now it's about keeping going and improving and getting the best out of what we have got. We have got some great players in a great squad of players and they are focused on pushing that forward.
"

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 26 jan 2012, 17:56

Još par dana ostalo do kraja prelaznog roka, do sada pojačanja nema, mada se nadam da će do kraja prelaznog roka doći bar jedan napadač i krilo.

http://www1.skysports.com/football/news ... y-to-spend" onclick="window.open(this.href);return false;
"Money is not an issue," Ayre told Sky Sports News. "If we need somebody and there's a player I think our owners have shown the level of commitment you would expect from a good ownership group that the manager will get supported whatever he needs. "But that's not the same as saying we will just go spend money because we have got it or just because we can.

Dakle, pare nisu problem, no Dalglish smatra da pojačanja nisu potrebna, možda se ipak predomislio nakon poraza od Boltona.

Edit: Tek sad vidim da je Rizo već objavio istu vijest. :D
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 26 jan 2012, 19:59

Šta je tu neobično ? Znaš čiji je to savez valjda, ne znam zašto te to iznenađuje. :lol: Ferguson već naštim'o pobjedu Uniteda, ime sudije svakako nije bitno. :lol:

Šalu na stranu, mislim da bi mog'o bit' dobar meč, pravi derbi. Liverpool sigurno u dobrom moodu sad nakon prolaska u kupu, a United je u solidnoj formi. Povrede jesu problem, ali mislim da Fergie opet može sastavit solidnu ekipu. Siguran sam da će Liverpool grist, jer su kupovi jedino i preostali, a ni United neće tek tako odustat od ovog kupa i, uostalom, ipak se igra protiv Liverpoola. :mrgreen: Također, ispalo se u Carling Cupu, tako da će vjerovatno ovdje probat' da se iskupe. Mislim da je na Liverpoolu nešto veći pritisak u ovom meču i Liverpool bi vjerovatno više izgubio u slučaju ispadanja. To može da bude blaga prednost Uniteda. :)

Uglavnom, ko god prođe dalje, bit' će favorit u nastavku takmičenja. ;)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.