King Kenny Dalglish

Svaka cast momcima na zalaganju.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ja kinga skoro nikad ne kritikujem bas iz razloga sto samo slijepac ne vidi njegovu ljubav prema liverpoolu.... nekom je hladni rafa bio drag ali meni su puno drazi treneri kod kojih vidis da vole klub...Carlo je napisao/la:Lynsey Dalglish
Must admit I am a bit gutted that @kennethdalglish didnt cry that much at my wedding!!!! Xx
kćer![]()
I kako onda mogu neki padobranci reći kako nemaju povjerenje u Kennyja?! Kako?!
LONG LIVE THE KING! YNWA
Mirsad_LFC je napisao/la:Definitivno, najveci navijac Liverpoola![]()
King Kenny Dalglish
Svaka cast momcima na zalaganju.
Vjerovatno ste favoriti tu utakmicu,igrate kući i bez puno povrijedzenih igraca za razliku od Uniteda,ali opet mislim da cemo proci! UTID!Carlo je napisao/la:jedva čekam subotu
Dobro Vuče, kad ti kažeš ja ti odmah vjerujemIgorBL je napisao/la:Henderson je napisao/la:Nešto se muti od strane FA. Utakmicu Liverpool-United je trebao suditi Atkinson, pa su ga sada promjenili. Sada je odluka pala na Marku Halseyu da sudi utakmicuNemam pojma ko je to?
![]()
Toliko Rizo o tebi i pracenju engleskog fudbala. Hocu reci da nemas pojma.
Dobar je Mark. Sinoc vrhunska utamkica; gledao sam na nekim ruskim kanalima, ziv se napatio. Odlicna igra.
čisto sumnjam, baš iz razloga što on prvi prilijeće igraču koji je zabio gol (kada damo gol)Henderson je napisao/la:Dobro Vuče, kad ti kažeš ja ti odmah vjerujemIgorBL je napisao/la:Henderson je napisao/la:Nešto se muti od strane FA. Utakmicu Liverpool-United je trebao suditi Atkinson, pa su ga sada promjenili. Sada je odluka pala na Marku Halseyu da sudi utakmicuNemam pojma ko je to?
![]()
Toliko Rizo o tebi i pracenju engleskog fudbala. Hocu reci da nemas pojma.
Dobar je Mark. Sinoc vrhunska utamkica; gledao sam na nekim ruskim kanalima, ziv se napatio. Odlicna igra.![]()
Kažu Teixera nezadovoljan ponuđenom platom i transfer se neće ostvariti.
Također, priča je po forumima Liverpoola da Carrol sinoć nije ulazio u svlačionicu na slavlje, nego je odmah otišao kući![]()
Nezadovoljan je izmjenom u 90 minuti.
Šta je tu neobično ? Znaš čiji je to savez valjda, ne znam zašto te to iznenađuje.Henderson je napisao/la:Nešto se muti od strane FA. Utakmicu Liverpool-United je trebao suditi Atkinson, pa su ga sada promjenili. Sada je odluka pala na Marku Halseyu da sudi utakmicuNemam pojma ko je to?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.