Nije Saqiri Albanac nego Kosovar, neka raja koju sam upozna s Kosova kaze da je to jako bitna razlika. A sto se tice ovih Belgijanaca obojica su dobra i bolja od v.d.Wila, i sto mi se jos kod njih svidja mogu igrati i na obe bekovske pozicije i kao stoperi.Klare je napisao/la:
Taj van der Wiel je rupa živa, kakav potez Gaala što ono ljeto reče da mu ne trebaju pojačanja.![]()
Mora se priznati da je takvo razmišljanje imalo i pozitivnih strana, kao recimo nedavanje traženih 20 mil.![]()
Aledrwield, još jedan Belgijanac, njega i Vertonghena(piše li se ovako
)nisam gledao, ali ovaj drugi mi se po nekakvom insektu
čini kao dosta bolji. Znate šta je insekt, to je ono kao drugi naziv za osjećaj.
![]()
Albanca se mora dopeljati, idealna zamjena za Robbena, stil igre skoro identičan, ovakvu priliku ne bi trebalo propustiti.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
ne mogu da vjerujem da opet necemo nikog izgleda dovesti
- Ballack2311
- Kontakt:
Press konferencija je zakazana za 14h...navodno objavljuju vijest o novom transferu!!!zjaka je napisao/la:ne mogu da vjerujem da opet necemo nikog izgleda dovesti
Ediiiin DzekoBallack2311 je napisao/la:Press konferencija je zakazana za 14h...navodno objavljuju vijest o novom transferu!!!zjaka je napisao/la:ne mogu da vjerujem da opet necemo nikog izgleda dovesti
Treba prodat Gomeza i kupit Džeku to je dobitna kombinacija
Evo link za preskonferenciju u 14h
https://www.facebook.com/FCBayern?sk=ap ... 4745186630" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/FCBayern?sk=ap ... 4745186630" onclick="window.open(this.href);return false;
Napadač je u pitanju.

Da nije Toni?"There will be a spectacular signing for the attack," Christian Nerlinger said.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Berbatov? Shaqiri? Ja treće ne znam...
- schweinsteiger
- Kontakt:
Za mene je ovo bomba,pogotovo zato sto je Nerlinger prije neki dan izjavio da nema pojacanja u ovom roku.
Od svih tih koje nabrajte najvise bih volio Vertonghena,kad su objavili da su zainteresovani za njega,malo sam gledao Ajaxove forume i uglavnom ga hvale.
Ali najbolje bi bilo da bude neka bomba u transferu od 40 mil €
Kad na ovo pomislim,odma mi Nani i Gotze u glavi
Od svih tih koje nabrajte najvise bih volio Vertonghena,kad su objavili da su zainteresovani za njega,malo sam gledao Ajaxove forume i uglavnom ga hvale.
Ali najbolje bi bilo da bude neka bomba u transferu od 40 mil €
Kad na ovo pomislim,odma mi Nani i Gotze u glavi
#miasanmia
Messi?

Ima li raja neko neki drugi link,ne mogu preko facebooka!!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Fake, Fake, Fake, Fake...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Da nije smijesno bilo bi zalosno. Bayern na celu sa Nerlingerom zahebaje navijace. Kada otvorite stranicu Bayerna na FB Vi budete predstavljeni kao novi pojacanje Bayerna.
Nema nista od tog toliko zeljenog pojacanja. Zbog ovoga Hoerwick i Nerlinger moraju odgovarati, jer su ispali budale nacije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ali dobro furanje sto jest jest 
Kretenizam, al' totalni.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Hoćemo ostavke!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sva sreca pa nisam bio tu da od pocetka pratim ove spekulacije.
Sasvim mi svejedno sto su iz..bali navijace, kad znam da ce sutra dovesti pravo pojacanje.
Sasvim mi svejedno sto su iz..bali navijace, kad znam da ce sutra dovesti pravo pojacanje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako je vjerovati TM-u navijaci zele preko udruzenja traziti od uprave da ovaj danasnji potez objasni i da odgovorni snose posljedice.
Pred danasnji trening i don Jupp iskazao nezadovljstvo ovim potezom.
Pred danasnji trening i don Jupp iskazao nezadovljstvo ovim potezom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.