Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
bezze,Federer mu kao i obicno poklonio mec 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Federer mora samo sebe krivit za ovaj poraz, čiste udarce je promašivao, nedostatak sreće i koncentracije u ključnim trenucima su glavni razlog ovog poraza, a ne neka Nadalova spektakularna igra.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kakav majmun, ono ni majmuni ne stizu, smijesno koliko je srece imao na brejk loptu, znao sam da ce vako bit, svaki mec je vakav na GS, ne treba se to vise ni gledat. Nek' se oprosti na kraju sezone...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Rafa kralju svih kraljeva,samo je on sposoban da se vrati iz mrtvih...
- Arsenalisation
- Kontakt:
AHAHHAH gledate l' ovaj intervju poslije meca na terenu....?
Pita ga ovaj frajer sta savjetujes Murrayu protiv Novaka?Kaze Nadal:"Pa trebao bi igrat malo agresivnije nego inace,al' neka me ne uzme za uzbiljno,jer sam izgubio zadnjih 6 meceva protiv istog"
Koja kraljina...
Pita ga ovaj frajer sta savjetujes Murrayu protiv Novaka?Kaze Nadal:"Pa trebao bi igrat malo agresivnije nego inace,al' neka me ne uzme za uzbiljno,jer sam izgubio zadnjih 6 meceva protiv istog"

Koja kraljina...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
E moj Federeru tvoja glupost se ne moze opisati rijecima.
Prosle sam godine govorio da je vrijeme da se oprosti i iskreno se nadam da ce to uraditi nakon ove sezone u nadi da ce nekako uspjeti osvojiti jos jedan GS.
Ukoliko Djokovic prodje u finale, rastavit ce Nadala na proste faktore. Jednostavno Nadalova igra je bazirana na Federera i on nema odgovr na igru Novaka.
Prosle sam godine govorio da je vrijeme da se oprosti i iskreno se nadam da ce to uraditi nakon ove sezone u nadi da ce nekako uspjeti osvojiti jos jedan GS.
Ukoliko Djokovic prodje u finale, rastavit ce Nadala na proste faktore. Jednostavno Nadalova igra je bazirana na Federera i on nema odgovr na igru Novaka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Loši returni, loši servis gameovi kada je trebao potvrditi break, izrazito loš forehand (backhand neću komentarisati) i to je to. Nadal je odlično iskoristio sve ovo što mu je Federer pružio.
Nekoliko puta je Fedex išao da zatvori backhand, a Rafa je odservirao na forehand.
Jednostavno, Roger sa tim konstantnim izvlačenjem na forehand, NE MOŽE dobiti Nadala. Ne može se na vrijeme namjestiti, a kada to kombinujemo sa danas lošim forehandom, onda je jasnije zašto je Rafa ovo dobio. Koliko puta ga je Nadal probio na mreži njemu svojstvenim passing shotevima, to je za ne povjerovati. Imati duplo više neisforsiranih grešaka je nedopustivo. Ok, znalo se da će Roger preuzimati inicijativu, te da je dobrano ofanzivniji igrač, al' te neisforsirane greške su ga koštale.
Rafa u potpunosti zaslužio ovaj prolaz. Koja je ovo pobjeda kontra Rogera? Osamnaesta? Sigurno da boli, jer je ovo jedna od posljednjih prilika da Roger povisi broj osvojenih GS-ova.
Vjerujem da će ovaj prolazak Nadala više obradovati Đokovića.
No, on će sutra morati odigrati na vrhunskom nivou ako želi dobiti Murraya, pa da vidimo može li nastaviti sa komadanjem Rafaela.
Also, hvala kladionicama zbog ovako visoke kvote koju su postavili na pobjedu Nadala.
Nekoliko puta je Fedex išao da zatvori backhand, a Rafa je odservirao na forehand.

Rafa u potpunosti zaslužio ovaj prolaz. Koja je ovo pobjeda kontra Rogera? Osamnaesta? Sigurno da boli, jer je ovo jedna od posljednjih prilika da Roger povisi broj osvojenih GS-ova.
Vjerujem da će ovaj prolazak Nadala više obradovati Đokovića.

Also, hvala kladionicama zbog ovako visoke kvote koju su postavili na pobjedu Nadala.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Arsenalisation je napisao/la:AHAHHAH gledate l' ovaj intervju poslije meca na terenu....?
Pita ga ovaj frajer sta savjetujes Murrayu protiv Novaka?Kaze Nadal:"Pa trebao bi igrat malo agresivnije nego inace,al' neka me ne uzme za uzbiljno,jer sam izgubio zadnjih 6 meceva protiv istog"![]()
Koja kraljina...

Cudan je ovaj tenis sport, Federer se usere kad vidi Nadala, a Nadal se usere kad vidi Djokovica
Mada mislim da ce Murray dobit' Djokovica...
Nista od Golden Slama, zadnja sansa je to bila za Rogera, probat nesto na OI i u penziju.

Nista od Golden Slama, zadnja sansa je to bila za Rogera, probat nesto na OI i u penziju.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Napraviti 61 grešku u jednom ovakvom meču je bolesno.
Šteta za Federera.
Imao je brejkove i u drugom i u trećem setu ,ali nije to iskoristio.
Igrao je tu igru koja može da uništi Nadala ,ali ju nije uspijevao igrati u kontinuitetu.
Federer je previše hrabar u pojedinim trenucima.Ja nikada nisam vidio da on napravi toliko grešaka iz forehanda.Nikada.
A imao je Nadal i previše sreće,doista.Jedno 10 put ,bar 10 put je Federerov udarac odsjeo na vrhu mrežice ,na onom bijelom s*anju.Onda ovo sada kada je Rafa servirao za meč.Prvo se lopta odbija od mreže i dolazi do Federera koji šalje sjajan forehand ,Nadal nekako vraća i lopta pada na liniju nakon čega Federer griješi.Koliko sreće za Rafu.
Razočaran sam (loš početak dana) ,ali ujedno i ponosan na Federera.Igrao je danas ofanzivno ,ali previše grešaka .Jednostavno previše.U 31.godini odigrati na ovakom nivou je ipak za divljenje.
Igrat' će on i sljedeće godine ovdje ,aBd,i očekujem još jedno polufinale.
Šteta za Federera.
Imao je brejkove i u drugom i u trećem setu ,ali nije to iskoristio.
Igrao je tu igru koja može da uništi Nadala ,ali ju nije uspijevao igrati u kontinuitetu.
Federer je previše hrabar u pojedinim trenucima.Ja nikada nisam vidio da on napravi toliko grešaka iz forehanda.Nikada.
A imao je Nadal i previše sreće,doista.Jedno 10 put ,bar 10 put je Federerov udarac odsjeo na vrhu mrežice ,na onom bijelom s*anju.Onda ovo sada kada je Rafa servirao za meč.Prvo se lopta odbija od mreže i dolazi do Federera koji šalje sjajan forehand ,Nadal nekako vraća i lopta pada na liniju nakon čega Federer griješi.Koliko sreće za Rafu.
Razočaran sam (loš početak dana) ,ali ujedno i ponosan na Federera.Igrao je danas ofanzivno ,ali previše grešaka .Jednostavno previše.U 31.godini odigrati na ovakom nivou je ipak za divljenje.
Igrat' će on i sljedeće godine ovdje ,aBd,i očekujem još jedno polufinale.
You'll never walk alone.
s obzirom kako Djokovic igra trenutno,gospodin Murray nema apsoltno nikakve sanse.Edin TM87 je napisao/la:Cudan je ovaj tenis sport, Federer se usere kad vidi Nadala, a Nadal se usere kad vidi DjokovicaMada mislim da ce Murray dobit' Djokovica...
bogami ako Djoković prodje Murraya Rafi ne gine i 7 poraz. 

Kao mali vječito jeo kamenje,valjda zbog toga u ovim srednjim godinama često imam problema sa želucem.
Izgleda da smo samo ja i Edo bili upravu.Prije,a i tokom cijelog meca sam vjerovao da ce Rafa ovo uzeti,jednostavno,djelovao mi je zrelije,trcao je kao u najboljim danima,vracao nemoguce,bio agresivan,dok je Federer na momente djelovao poput Ferer-a,samo vracao u polje,bez neke doze agresivnosti na koju smo navikli,sto me bas zacudilo.Iako su moje simpatije na strani Rogera,Rafa sasvim zasluzeno slavio i ide vjerovatno na Novaka,iako ja mislim da i Andy moze do finala,vidjet cemo sutra 
Vidim raznorazne komentare kako ce Novak ubiti Nadala i grohotom se smejem

Vidim raznorazne komentare kako ce Novak ubiti Nadala i grohotom se smejem

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- el-fighter
- Kontakt:
Nadal ide u finale i igrat ce protiv pobjednika iz duela Djokovic-Murray. Nisam gledao mec i ne mogu ni zamisliti sta sam propustio. Sutra ocekujem pobjedu Novaka, ali bit ce to tezak men. Murray je dosta puta porazen u "kljucnim" mecevima i mislim da je skupio dovoljno iskustva da mozda i pobijedi sutra. Opet kazem, moje simpatije su na Noletovoj strani, ali biti ce zanimljiv mec.
Kod zena danas su se igrala oba polufinala, a priliku da se bore za pehar imat ce Azarenka i Sharapova.
Kod zena danas su se igrala oba polufinala, a priliku da se bore za pehar imat ce Azarenka i Sharapova.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Roger je Mental Midget.
Rafa je igrao onoliko koliko mu je bilo potrebno.Njegov Forhend je bio 3x bolji nego Rogerov i kljucne poene je lomio tim udarcem.
Razocaran sam u poraz ali izgubio je od Rafe ne od nekog šalabajzera.
nadal bio bolji , idejniji i odlucniji.Roger u pojedinim trenucima mecha nije imao ideju kako uzeti poen a kamoli mech.
Rafa je igrao onoliko koliko mu je bilo potrebno.Njegov Forhend je bio 3x bolji nego Rogerov i kljucne poene je lomio tim udarcem.
nadal bio bolji , idejniji i odlucniji.Roger u pojedinim trenucima mecha nije imao ideju kako uzeti poen a kamoli mech.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
uffReuf je napisao/la:Roger je Mental Midget.

- legenda reala
- Kontakt:
Ma meč u kojem je samo jedan teniser na momente igrao dobro,ostalo sve loše skroz
Za mene meč Berdych -Nadal daleko bolji ,valjda će te se složiti sa mnom
E da vidimo sad Šabana ,Magia i malog Eda ,šta će sad reći da okaljaju ime najvećeg među najvećima
Baš Edo koji ti je drvosječa ovaj idol ,jel vi nazivate tako tenisere

Za mene meč Berdych -Nadal daleko bolji ,valjda će te se složiti sa mnom

E da vidimo sad Šabana ,Magia i malog Eda ,šta će sad reći da okaljaju ime najvećeg među najvećima

Baš Edo koji ti je drvosječa ovaj idol ,jel vi nazivate tako tenisere

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma nije tu potrebna neka pamet, zna se kako stoje stvari, kako god igrali prije toga na turniru, samo ovi neiskusni su dale velike sanse Rogeru zbog lahkoce kojom je dos'o u polufinale, nema to nikakve veze, psiha je glavna...kelner je napisao/la:Izgleda da smo samo ja i Edo bili upravu.Prije,a i tokom cijelog meca sam vjerovao da ce Rafa ovo uzeti,jednostavno,djelovao mi je zrelije,trcao je kao u najboljim danima,vracao nemoguce,bio agresivan,dok je Federer na momente djelovao poput Ferer-a,samo vracao u polje,bez neke doze agresivnosti na koju smo navikli,sto me bas zacudilo.Iako su moje simpatije na strani Rogera,Rafa sasvim zasluzeno slavio i ide vjerovatno na Novaka,iako ja mislim da i Andy moze do finala,vidjet cemo sutra
Vidim raznorazne komentare kako ce Novak ubiti Nadala i grohotom se smejem![]()
![]()
ps: sta ovaj legenda prica, kontal ovo iko? sto bi ja kaljo ime Federera, najveceg ikad (nemojte mi reci da kloc misli da je nadal najveci ikad

Kakva penzija, pred njim je jos najmanje sest GS titulaEdin TM87 je napisao/la:Cudan je ovaj tenis sport, Federer se usere kad vidi Nadala, a Nadal se usere kad vidi DjokovicaMada mislim da ce Murray dobit' Djokovica...

Ovako si govorio prosle godine u ovo vrijemeedin_tm87 je napisao/la:Nece ga stici, hos se kladit? Moze on osvajati Rolland Garrose, mozda i Wimbledone, al i Rozer ce osvojiti jos 2 AO 2 US Opena i 2 Wimbledona minimalno, vjeruj mi, ja ne grijesim u prognozama

Nemoj se ljutiti, nisam mogao odoliti. Pamlo djetinjasto, al' sta se moze

Poslije detaljnije, neJmam sada vremena.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Vidi ponavlja isto, pa tokmace jedan jel ti mislis da sam ja ovo objektivno piso o Federeru sa 30+ godina? Svakakvih budala, ja mu jos hocu da objasnim, bjezi tamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.