Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Hoces reci da ovo nije istina sto je momak napisao?Old Milwaukee je napisao/la:Felsavo i naopako gledas brate.Edo_77 je napisao/la:Malo gledam zadnje tekme i iako sam znao upade mi jedna stvar u oci....
Spahic.
Penal - Madjarska
Penal - Rijeka
Penal - Oman
Penal - Svedska
Penal - Njemacka
Penal - Meksiko
Penal - Francuska
Mlogo brate, mlogo.
Vedo,Dzeko itd nisu napravili ni jedan penal ,niti ce primiti gol sta mislis zasto ?
Dodaj tu i kiks partiju u Rumuniji slobodno, nije penal al je haman penal.
Davno sam rekao, treba mu disciplinsku da se uozbilji, kao igrac je dobar, kao kapiten je dobar ali u nekim stvarima ide predaleko i to treba korigovati da bi bio bolji igrac sutra.
Konkretno ja ne mislim to, nego samo kazem da treba na neki nacin da koriguje svoju igru u 16m.Elegant je napisao/la:Nije valjda da neko od vas misli da se Spaha bavi "prljavim" poslovima pa pravi penale namjerno ?
Ne zaboravi da je Spahić drugi najgrublji igrač Primere , onda statistika oko tih penala dobija na težini.Edo_77 je napisao/la:Malo gledam zadnje tekme i iako sam znao upade mi jedna stvar u oci....
Spahic.
Penal - Madjarska
Penal - Rijeka
Penal - Oman
Penal - Svedska
Penal - Njemacka
Penal - Meksiko
Penal - Francuska
Mlogo brate, mlogo.
Ko je onda prvi, Pepe?Saurman je napisao/la:Ne zaboravi da je Spahić drugi najgrublji igrač Primere , onda statistika oko tih penala dobija na težini.Edo_77 je napisao/la:Malo gledam zadnje tekme i iako sam znao upade mi jedna stvar u oci....
Spahic.
Penal - Madjarska
Penal - Rijeka
Penal - Oman
Penal - Svedska
Penal - Njemacka
Penal - Meksiko
Penal - Francuska
Mlogo brate, mlogo.

Ti bi Emira stavio da mozes kako na prvo mjesto.
FK DELFIN NEUM

- Goalgetter
- Kontakt:

-
- Kontakt:
I onda nece biti penala,jer ce ih ljudi uljudno pustati da obave posao,penal samo zadrzava vrijeme.Goalgetter je napisao/la:Ma jok, Spahu izbacit iz repke zbog ovih penala, i staviti stoperski par Mravac-Pandza, po potrebi jos pozvati Radeljica i Bajica
Prije ćemo se plasirati na nekog prvenstvo sa Pandzom i Mravcem nego sa Spahićom.Old Milwaukee je napisao/la:I onda nece biti penala,jer ce ih ljudi uljudno pustati da obave posao,penal samo zadrzava vrijeme.Goalgetter je napisao/la:Ma jok, Spahu izbacit iz repke zbog ovih penala, i staviti stoperski par Mravac-Pandza, po potrebi jos pozvati Radeljica i Bajica
-
- Kontakt:
Narod zna,koga i zasto izabiraju za prestizne nagrade.Saurman je napisao/la:Prije ćemo se plasirati na nekog prvenstvo sa Pandzom i Mravcem nego sa Spahićom.Old Milwaukee je napisao/la:I onda nece biti penala,jer ce ih ljudi uljudno pustati da obave posao,penal samo zadrzava vrijeme.Goalgetter je napisao/la:Ma jok, Spahu izbacit iz repke zbog ovih penala, i staviti stoperski par Mravac-Pandza, po potrebi jos pozvati Radeljica i Bajica

-
- Kontakt:
I ti veze nemas sta pises.Gdje su dimije a gdje su usimandraX je napisao/la:Moj Spaha, trebaju ti dimije, kroz uši ti je provuče Rondon

Old Milwaukee je napisao/la:I ti veze nemas sta pises.Gdje su dimije a gdje su usimandraX je napisao/la:Moj Spaha, trebaju ti dimije, kroz uši ti je provuče Rondon

M. Selimovic - Tvrdjava
Dimije za noge, a za uši...hmmm...bolje da ih ne pere, nek' mu zapeknuOld Milwaukee je napisao/la:I ti veze nemas sta pises.Gdje su dimije a gdje su usimandraX je napisao/la:Moj Spaha, trebaju ti dimije, kroz uši ti je provuče Rondon

- Goalgetter
- Kontakt:
ja mislim da ima 10 zutih kartona....Goalgetter je napisao/la:Spahica nema ni na klupi protiv Villareala. Da nije neka povreda u pitanju, ili kartoni ?
- legenda reala
- Kontakt:
10-ti žutiGoalgetter je napisao/la:Spahica nema ni na klupi protiv Villareala. Da nije neka povreda u pitanju, ili kartoni ?
Ima li grubljeg igrača u Primeri izgleda da je Pepea i Ramosa nadmašio

Pepe samo sam sebe moze nadmasiti.Ti poredis Spahica sa tim idiotomlegenda reala je napisao/la:10-ti žutiGoalgetter je napisao/la:Spahica nema ni na klupi protiv Villareala. Da nije neka povreda u pitanju, ili kartoni ?
Ima li grubljeg igrača u Primeri izgleda da je Pepea i Ramosa nadmašio![]()

-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A što se tiče igračkih kvaliteta, tu već nema dileme - Pepe je bolji.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, amkeivke, ANamelessGhoul, AnelMid, Beduin, bordobijeli, Confiance, COYGBiH, DanijelTZ, denza, FerdinandF, Fudbalbr1, galia95, General505, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], greenwood, Hajdeee, Hrammm1921, invincible1921, KarlMarx, Kaunas, L-Train, legendarnadruga, LegendKiller, Lynx, Micron, MokraKifla, moreno123, myself, napapijri1987, Pensioner26, prisonbreak, r3m1, rishovski, s4mke, Shogun, signalidunapark, StevieG8, tale07, totasef1, UtdBiH21, Vaya, Venom, Zaboljesutra i 273 gosta.