Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la juznjak> » 18 jan 2012, 19:24

Citam na AS-u ,navodno Albu ne zanima ponuda Barce,jedino sto on zeli je da produzi ugovor sa Valencijom .
Nice. Izgleda da se neke stvari pocinju lagano mjenjati .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jan 2012, 00:10

juznjak> je napisao/la:Citam na AS-u ,navodno Albu ne zanima ponuda Barce,jedino sto on zeli je da produzi ugovor sa Valencijom .
Nice. Izgleda da se neke stvari pocinju lagano mjenjati .
Da,to sam citao i ja.Ajde povjerovati cemo mu ;)
Inace Ever Banega je produzio svoj ugovor sa VCF do 2015 godine
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 jan 2012, 22:13

Valencia moze lagano da kuje planove za duel protiv Barcelone 8-) . Fina vijest za ''sismise ''je ostanak Banege , strasan je igrac,njega najvise postujem u VCF.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 jan 2012, 11:39

Danas protiv Osasune bez Pabla,Miguela,Mathiuea,Piattia,V.Ruiza,R.Coste i odavno povrijeđenih Canalesa i Madura.Zbog silnih povreda mjesto u timu dobili su mladi nogometasi,Portu i Bernat.
Biti ce tesko danas u Pamploni,ali se moze do pobjede ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 jan 2012, 13:49

Joj koje ste vi posrane srece. Povedete u 85. minuti (Soldado), onda dobijete crveni u 90. minuti (Albelda) i odmah nakon toga primite gol i 3 boda vam iskliznuse iz ruku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 jan 2012, 14:09

el-fighter je napisao/la:Joj koje ste vi posrane srece. Povedete u 85. minuti (Soldado), onda dobijete crveni u 90. minuti (Albelda) i odmah nakon toga primite gol i 3 boda vam iskliznuse iz ruku.
To ti je Valencia :( :(

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 22 jan 2012, 22:15

bice bolje...kad smjenimo Emeryja...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 jan 2012, 00:58

Do kraja mjeseca,odnosno transfer roka Valencia bi potpisati Van der Wiela i Lassa Bangouru.Obojica ce stici na Mestallu pocetkom sezone,kada ce se klubu pridruziti i Andres Guardado.
Inace u ovom transfer roku vjerovatno nece biti nikakvih pojacanja,to je potvrdio i predsjednik Manuel Llorente ;)
EDIT:Trebao reci da je VCF ostvarila kontakt i sa Albertom Botijom,te da bi i on mogao na ljeto preci na Mestallu.

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 jan 2012, 12:37

Adi_Zepce je napisao/la:Do kraja mjeseca,odnosno transfer roka Valencia bi potpisati Van der Wiela i Lassa Bangouru.Obojica ce stici na Mestallu pocetkom sezone,kada ce se klubu pridruziti i Andres Guardado.
Inace u ovom transfer roku vjerovatno nece biti nikakvih pojacanja,to je potvrdio i predsjednik Manuel Llorente ;)
EDIT:Trebao reci da je VCF ostvarila kontakt i sa Albertom Botijom,te da bi i on mogao na ljeto preci na Mestallu.
:mrgreen: Daj nemoj me j.... Njega zeli i Atleti :lol: bas sam ga gledao sada protiv Villareala ,sto se mene tice moze slobodno u Valenciu .

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 jan 2012, 14:15

juznjak> je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Do kraja mjeseca,odnosno transfer roka Valencia bi potpisati Van der Wiela i Lassa Bangouru.Obojica ce stici na Mestallu pocetkom sezone,kada ce se klubu pridruziti i Andres Guardado.
:mrgreen: Daj nemoj me j.... Njega zeli i Atleti :lol: bas sam ga gledao sada protiv Villareala ,sto se mene tice moze slobodno u Valenciu .
heh kazem ti da smo na svakom polju konkurenti :mrgreen: Skauti Valencije su bili na tekmi Villarreal-Sporting bas njega pratili.Zar je bio tako ocajan? :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 jan 2012, 15:51

I Valencia i Athletico ce morati cekati na rijec Barce sto se njega tice,jer Barca ima na kraju sezone pravo na otkup,cini mi se 2.5 miliona.. Ako Barca ne otkupi ugovor,mislim da bi bolje dosao Valenciji,rame uz je sa Ruizom..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 jan 2012, 16:33

L_blancos je napisao/la:I Valencia i Athletico ce morati cekati na rijec Barce sto se njega tice,jer Barca ima na kraju sezone pravo na otkup,cini mi se 2.5 miliona.. Ako Barca ne otkupi ugovor,mislim da bi bolje dosao Valenciji,rame uz je sa Ruizom..
Da upravu si to za Barcu.Do kraja ove sezone mogu ga vratiti za 2.5 miliona,a onda kasnije ta ce klauzula biti povisena na 10 miliona.
Valenciji je potreban jos jedan stoper,jer ce Costa napustiti Šišmiše.

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 jan 2012, 23:29

Oho Piatti se je konacno poceo isplacivati.Dva gola i asistencija ;)

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 27 jan 2012, 10:28

Adi_Zepce je napisao/la:Oho Piatti se je konacno poceo isplacivati.Dva gola i asistencija ;)
i konacno smo ponovo vidjeli Ricarda Costu koji je neposteno izostavljan iz momcadi jos od prvog kola kad je odigrao vjerovatno najlosiju utakmicu u karijeri :D...nije on jos za odbacit, al eto nazalost opet cu reci, Emeryjeva je posljednja...sve u svemu, idemo na Barcu u polufinalu kupa, bice tesko ali nada zadnja umire..veoma mi je drago zbog Piattija, nadam se da ce nastavit sa dobrim igrama, ali i za mladog Bernata, nasljednika legendarnog Vicentea...AMUNT VALENCIA!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 29 jan 2012, 21:18

Prije par kola, bio sam ubjedjen da ce Valencia zavrsiti sampionat kao treca,i to bez problema . Medjutim ,u zadnje vrijeme dosta se mucite sa nekim timovima iz donjeg dijela tabele ,poraz od Sociedada,nerijeseno sa Racingom i Osasunom :? inace Adurich vas opet spasio .

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 jan 2012, 23:33

juznjak> je napisao/la:Prije par kola, bio sam ubjedjen da ce Valencia zavrsiti sampionat kao treca,i to bez problema . Medjutim ,u zadnje vrijeme dosta se mucite sa nekim timovima iz donjeg dijela tabele ,poraz od Sociedada,nerijeseno sa Racingom i Osasunom :? inace Adurich vas opet spasio .
Prije 2-3 kola smo mogli se boriti i za poziciju broj 2,a sada nam Barca bjezi vec 9 bodova :roll:

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 29 jan 2012, 23:54

Ja ne znam kako Unai motivise igrace,prvo poluvrijeme je bilo kao da gledam namjestenu utakmicu PL BiH,ne mogu vjerovat da jedan Tino Costa ,pri rezultatu 1:0, od sredine setka da izvede korner i isti traljavo izvede..
Bgm vama treba jedan oficir,tipa Bielsa,Capello..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 jan 2012, 00:42

L_blancos je napisao/la:Ja ne znam kako Unai motivise igrace,prvo poluvrijeme je bilo kao da gledam namjestenu utakmicu PL BiH,ne mogu vjerovat da jedan Tino Costa ,pri rezultatu 1:0, od sredine setka da izvede korner i isti traljavo izvede..
Ma to svi znamo,ali etto Emery ocigledno odgovara predsjedniku kluba.Nadam se da ce na kraju sezone mu reci bye-bye :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 30 jan 2012, 01:12

Adi_Zepce je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Ja ne znam kako Unai motivise igrace,prvo poluvrijeme je bilo kao da gledam namjestenu utakmicu PL BiH,ne mogu vjerovat da jedan Tino Costa ,pri rezultatu 1:0, od sredine setka da izvede korner i isti traljavo izvede..
Ma to svi znamo,ali etto Emery ocigledno odgovara predsjedniku kluba.Nadam se da ce na kraju sezone mu reci bye-bye :mrgreen:
doduse, ima nas nekoliko koji se nadamo da ce vec danas, 30.01.2012. godine predsjednik Emeryju reci bye-bye...
:mrgreen: :mrgreen:
AMUNT VALENCIA!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 jan 2012, 02:20

Ma nece mu do kraja sezone uruciti otkaz,vec ce cekati da mu istekne ugovor.Otpuste li ga kojim slucajem morati ce mu platiti nadoknadu,a to sigurno nece dopustiti :mrgreen:
A,kao sto gledam Emery ce se provuci kroz "iglene usice" i ove sezone,tj.napraviti ce neke zapazene rezultate i ostat ce i naredne sezone na klupi :cry:

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.