Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Genghis
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Genghis » 25 avg 2009, 19:02

Mourinho nikad nije bio "blag" na rijecima, tako da neko moze pomisliti da Mourinho ima nesto protiv ramazana ili islama , medjutim ne mislim da je tako ... Logicno da igrac kad posti pogotovo u ovom terminu (18:00) nece pruziti dobru partiju, tako da ne znam zasto se dize prevelika frka oko toga ... A Mourinho ionako jedva ceka da nesto prokomentarise ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 avg 2009, 19:11

Pa dobro, on je i dobio odgovor na svoja glupa pitanja od nekih ljudi. Neka su mu začepili usta. Nekad njegova arogancija prelazi u opću glupost.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 avg 2009, 19:17

Danas je ugovoren let Wesleya Sneijdera i njegovog agenta u Milan i to se skoro dogodilo no Wesley je odbio Inter i bilo koji drugi ugovor koji mu ponude;Inter je dogovorio sa Realom transfer vrijedan €15mil. al Wes neče iz Reala pa makar ga koštalo Afrike....
Po meni jedan od najboljih klasičnih veznjaka,nije lopte pogrešno dodao a 70% slobodnjaka je gol da ga nije povreda na Emirets kupu 2008 usporila bio bi več ponajbolji igrač na svojoj poziciji al vrača se al u Realu...
Mourinjo če ostati na Stankoviću u vezi i sad sam siguran da če stara dama osvojit titulu..
Što se tiče te izjave za post...pa Italijanski novinari su lešinari samo čekaju neku malu konstataciju da naprave vijest..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 avg 2009, 19:21

Ma nek je i njemu neko začepio usta. Ja neshvatam ove trenere, znaju da igrač posti i opet ga stavljaju od prve minute i izvedu ga u 30. Igrače koje poste treba poštovati i nesmarati ih sa igrom.

A nek je i Inter jednom izgubio bodove kući i to od Barija. Nisam mogao vjerovati.

Sneideru se neide iz Reala, a ljudi mu pojasnili da nema mjesta u klubu. Inter se spominje kao mogući prelaz, ali momak neće. Neznam šta on hoće.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 25 avg 2009, 22:33

Najbolje bi bilo da Genoa osvoji titulu :D
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 26 avg 2009, 04:27

To je zato jer Muntari igra za šugav klub ... Prošle godine su Sissoku svi u klubu izašli u susret i spremili poseban plan ishrane te načina treniranja kako bi mu olakšali post. Sjećam se i da je Sissoko izjavio kako je oduševljen tretmanom u Juventusu , za razliku od Liverpoola gdje ga je Benitez skroz izbacio iz momčadi zbog toga.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 avg 2009, 12:31

L'Avvocato je napisao/la:To je zato jer Muntari igra za šugav klub ... Prošle godine su Sissoku svi u klubu izašli u susret i spremili poseban plan ishrane te načina treniranja kako bi mu olakšali post. Sjećam se i da je Sissoko izjavio kako je oduševljen tretmanom u Juventusu , za razliku od Liverpoola gdje ga je Benitez skroz izbacio iz momčadi zbog toga.
Nisam bas upoznat sa tom situacijom oko Sissoka, ali vjerovat cu ti , jer iako nisam neki "fan" Juventusa, uvijek su imali odlican kolektiv, i eto kad su cak i ispali u Seriu B, nekolicina veoma kvalitetnih igraca je ostala, da je kojim slucajem doticni Inter ispao, nebi tu pola igraca ostalo , mozda nekoliko staraca koji su na zalasku karijere ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 avg 2009, 16:25

sljedeće kolo dva velika derbija milan - inter i roma - juve.....u milanskom derbiju mislim da će biti remi a u drugom juve će dobiti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 avg 2009, 16:32

Mirza_Hordas je napisao/la:sljedeće kolo dva velika derbija milan - inter i roma - juve.....u milanskom derbiju mislim da će biti remi a u drugom juve će dobiti

Ma bit će gusto. Nakon nekoliko godina nezanimljive Serie A izgleda da smo ušli u razdoblje mnogo bolje lige. Klubovi su se dobro pojačali i ova sezona će biti stvarno interesantna.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 26 avg 2009, 18:04

Mirza_Hordas je napisao/la:sljedeće kolo dva velika derbija milan - inter i roma - juve.....u milanskom derbiju mislim da će biti remi a u drugom juve će dobiti
tesko da juve moze dobit romu s obzirom da se vracaju i mexes i juan u odbranu, mirko bi trebo zaigrat od prve, znaci gotovo pa najjaci sastav spal ima na raspolaganju . . . moj tip 1x
a u drugom derbiju ne bi me cudilo da milan 'iznenadi'
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

tuga_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la tuga_sa_sjevera » 26 avg 2009, 18:37

Ne znam da li bi se navijači Rome složili sa ovim tvojih stihom vezano za Tottija!!! Naime, ovaj stih, ili dio pjesme, kako hoćeš : ( francesco totti: unico come sei . . . immenso quando vuoi . . . grazie di esistere ) je dio pjesme od Erosa Ramazzottija, a on je veliki navijač Juventusa!!! Dakle, briši to odmah!
A sve te najave derbija, kao i ostale stvari imat ćeš na http://calcioitaliano.blog.hr/

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 avg 2009, 19:43

Evil Genius je napisao/la:
tesko da juve moze dobit romu s obzirom da se vracaju i mexes i juan u odbranu, mirko bi trebo zaigrat od prve, znaci gotovo pa najjaci sastav spal ima na raspolaganju . . . moj tip 1x
a u drugom derbiju ne bi me cudilo da milan 'iznenadi'

nekako sam siguran da će pobjediti romu :D ali glavno je da vidimo dobar fudbal i sa jedne i sa druge strane
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 26 avg 2009, 19:45

steta, u jednome kolu dva velika evropska derbija. napokon docekasmo derbije u seriji a, duga ova ljetna pauza

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 26 avg 2009, 20:39

Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 26 avg 2009, 23:50

Završila je najveća trakavica ovog ljeta. Danas popodne Soren Lerby, agent Wesleya Sneijdera bio je u sjedištu Reala zajedno sa svojim štićenikom kako bi ga pokušao nagovoriti na napuštanje Madrida. U tome je zajendo sa čelnicima Reala uspio. Wesley Sneijder na kraju je ipak rekao “da” Interu na veliku radost Jose Mourinha! Sneijder naime Madrid nije htio napustiti, saznalo se između ostalog, zbog svoje djevojke, španjolske novinarke. Čak je razmišljao i o prijelazu u Atletico Madrid samo da ostane u prijestolnici Španjolske. Nizozemac je rastavljen od svoje supruge, a novinarka je prema žutim medijima njegova nova prava ljubav.
Tri su stvari na kraju presudile u izboru crno-plavih:
1) plaća - u Interu će iznositi nešto više od četiri milijuna Eura što je povećanje u odnosu na ono što je zarađivao u Realu
2) garancija igranja - Jose Mourinho je bezbroj puta ponovio kako je Sneijder izbor broj 1 za poziciju polušpice
3) ponos - Sneijder je praktički otjeran iz Reala, oduzet mu je i broj 10, Uprava mu je jasno dala do znanja da mora ići, a i trener Pellegrini mu je priopćio kako će u slučaju ostanka biti rezerva rezervi. Naravo, Sneijderov cilj je nastup na SP u Južnoj Africi, a to sigurno ne bi mogao izboriti sjedenjem na klupi.
Ukupna vrijednost transfera je 16 milijuna Eura bez bonusa, što znači da može narasti do 20 milijuna ukoliko Sneijder ispuni uvjete dogovorene između Reala i Intera, dok će igrač sutra potpisati petogodišnji ugovor uz plaću od nešto više od četiri milijuna Eura godišnje.

Također nakon Nicolasa Burdissa iz Intera odlaze Nelson Rivas (Livorno) i Obinna (Malaga). Jose Mourinho sada ima Inter kakav je želio, iako se nagađa i o mogućem dolasku Baptiste iz Rome u zamjenu za Mancinija. Suazo ostaje sigurno, što je potvrdio sam Mourinho.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 26 avg 2009, 23:51

tuga_sa_sjevera je napisao/la:Ne znam da li bi se navijači Rome složili sa ovim tvojih stihom vezano za Tottija!!! Naime, ovaj stih, ili dio pjesme, kako hoćeš : ( francesco totti: unico come sei . . . immenso quando vuoi . . . grazie di esistere ) je dio pjesme od Erosa Ramazzottija, a on je veliki navijač Juventusa!!! Dakle, briši to odmah!
A sve te najave derbija, kao i ostale stvari imat ćeš na http://calcioitaliano.blog.hr/
za erosa znam da je juventino iako je rodjen u rimu, a sto se stihova tice pitaj bilo kojeg rominog navijaca za njih i znace da su za il capitana, inace preuzeo sam ih sa natpisa sa jedne romine utakmice (nadjem ti sliku maksuz :), uostalom progooglaj ako ne vjerujes ), bilo je za tottijev rodjendan il za 100ti go -nisam siguran, uglavnom stihovi ostaju, vjeruj mi znam sta pricam/pisem . . .

edit: sneijder u interu, znaci nista od prelaska baptiste tamo, steta (za romu naravno) s obzirom da su vec racunali tih nekih 9 miliona za dovodjenje napadaca
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 avg 2009, 11:39

Tata je napisao/la:Sneijder novi igrac Intera

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 89957.aspx

eh jbg trebao je ostati :( :(

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 27 avg 2009, 17:18

Sneijder je strašan igrač i jedino mi je žao što nije došao u Juventus.
PS.Šta očekujete od velikog gradskog derbija ovog vikenda?
Please

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 27 avg 2009, 18:05

Nerijeseno. A u Rimu ce naravno bit cista dvojka.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 avg 2009, 21:11

Nerko_Juventino je napisao/la:Nerijeseno. A u Rimu ce naravno bit cista dvojka.

slažem se, realno ste bolji od rome ali mogu rimljani iznenaditi

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.