AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Uh 1:1 sjede pravo Robinhu 15 Minuta vec 2 gola fina cini se utakmica za sada
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
bravo clarence, zagradi ovog ko malo djete
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Vao vao vao kakvog mi Igraca imamo napadac playmaker El Shaarawy
kakva asistencija za Seddorfa ......
..18-ta minuta 3 gola idemo dalje 2:1 za Milan

..18-ta minuta 3 gola idemo dalje 2:1 za Milan
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Amelia u stilu Gigia
. Dobra utakmica za neutralne navijace...

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tony-mortale
- Kontakt:
fino to sharawy i robinjo u napadu vezu, mesbah je već uradio više nego antonini u cijeloj karijeri, pretrčao je protivničkog beka i uputio normalan centaršut, to luca u životu nije uradio, bonera osim kod gola napravio i faul na 17 metara koji je lako mogao biti i gol, amelia isto odličan 2 fine intervencije
amelia me oduševio dosad, el shaarawy standardno odličan, binho i seedorf raspoloženi, majstori. mesbah odličan u napadu, kao rukom dijeli lopte ali zato po toj strani propuh prolaze laziali ko na traci. visi 2. gol lazia u zraku.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
- Kontakt:
Iako je rano Mesbah više nego solidan, konačno stabilan i čvrst bek koji zna uputiti centaršut.
SES kakav igrač. Odmah vidiš kakav dodir i osjećaj za loptu ima, a večeras je nekoliko puta fenomenalno pokazao.
Da malo ojača, kardio, iskustva, imamo vrhunskog napadača narednih 10 godina ako ga zdravlje posluži.
Bit će još golova u našoj mreži, bonera
, kako taj lik ima toliko kredita nije normalno. Mexes poprilično uspavan, abate se nakon gola malo trznuo. Merkel ok, ima extra šansu.
SES kakav igrač. Odmah vidiš kakav dodir i osjećaj za loptu ima, a večeras je nekoliko puta fenomenalno pokazao.
Da malo ojača, kardio, iskustva, imamo vrhunskog napadača narednih 10 godina ako ga zdravlje posluži.
Bit će još golova u našoj mreži, bonera

Maxi Lopez šetkara San Sirom
.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Evo Ibre 
EDIT: IBRAAAAAAA
, 3-1

EDIT: IBRAAAAAAA

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Emanuelson malo driblao pa kroz noge Lulicu i pass za Ibru i ovaj daje gol
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Emanuelson ce ako ovako nastavi igrati biti nas vazan igracu buducnosti. Ja bih rekao da je ipak bio ofsajd kod zadnjeg gola onako jedan mali, al' haj ionako smo vodili, nisu zakinuti. A Ibra k'o Ibra, nista posebno za reci. IGRACINA !!!
Osim - drugo ime za Želju !
- senad_flamin
- Kontakt:
Ključno je to što je konačno zaigrao pravi play iza 2 napadača !
- tony-mortale
- Kontakt:
prošlo se u polufinale lupa bez većih problema, jedina mrlja je ozljeda merkela ali mislim da nije ništa ozbiljno.
veliki plus je mesbah čini mi se da će napokon poslati antoninija na klupu ili još bolje na tribine, mali faraon dobar, napokon imamo brzog igrača, emanuelson me iznenadio onim driblinzima i guranjem kroz noge, ostali svi manje više ok, jedino bonera loš.
sad se okrenuti ovim važnijim natjecanjima a ovo zaboraviti do polufinalne utakmice(ako neko zna kad je nek napiše stvarni mi s neda tražiti
)
mali je izgleda već ljubimac navijača

veliki plus je mesbah čini mi se da će napokon poslati antoninija na klupu ili još bolje na tribine, mali faraon dobar, napokon imamo brzog igrača, emanuelson me iznenadio onim driblinzima i guranjem kroz noge, ostali svi manje više ok, jedino bonera loš.
sad se okrenuti ovim važnijim natjecanjima a ovo zaboraviti do polufinalne utakmice(ako neko zna kad je nek napiše stvarni mi s neda tražiti

mali je izgleda već ljubimac navijača

Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 26 jan 2012, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
emanuelson je dobar igrac i cini mi se bas onakav kakav treba milanu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- senad_flamin
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.