bellissimo corteo dei BERGHEM

Eintracht Frankfurt

ULTRAS CELTIC

Lecce vs Chievo 25.01.2012

AC Milan - Novara , 18.01.2012

Napoli vs Inter Milan 25/01/2012

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

Pratimo,ali nema u Srbiji puno takvih utakmica,ovo sad u CG na pripremama to prate lokalci.Emir ZENICA je napisao/la: Nego @Tribalian brate de ti meni reci pratel Delije prijateljske,vidim danas su igrali protiv Zete,juce protiv Petrovca.To me zanima
Evo je stara gardaNeToBoLa je napisao/la:Nije mi interesantno mahanje zastavicama, slaganje koreografija, ovo, ono a Italijani su mi i kao narod nekako smiješni... tako da su mi Englezi daleko gotivniji.
Znaci trenutno na prijateljskim prate Delije iz lokalnih mjesta,ajde bar se pratiTribalian je napisao/la: Pratimo,ali nema u Srbiji puno takvih utakmica,ovo sad u CG na pripremama to prate lokalci.
A ovo za zabare,ma kontam te 100% ,nisi jediniali nekada davno dok je postojala ona podela na zabare i engleze,ja sam bio opredeljen za zabare
Ali nije to to vise, ex yu je izgradio potpuno jedinstven stil a zabari su samo nazadovali,gasenje grupe u Bergamu,gasenje nekih podgrupa Milaneza, odlazak nekih klubova sa resprektibilnim navijackim grupama u nizi rang takmicenja...sve je to kumovalo unistavanju navijacke scene na Apeninima.
Ajde bar ste izgradili svoj stil,to je dobro za grupu.Ustvari slabo koja grupa na ovim prostorima to praktikuje.Lakse je uzeti od drugih ili kopirati drugeTribalian je napisao/la:Na nas posleratne Delije presudni uticaj je izvrsila jedna grupa "starijih entuzijasta"koja je praktikovala taj zabarski fazon,sva sreca,opet kazem pa smo izgradili svoj stil tako da nema kopiranja vise ,melodije uzimamo iskljucivo od nasih pulena tipa Rambo Amadeus ,Haris Dzinovic,Lepa Brena ...
![]()
sa stranim navijacima smo se razisli na tom putu
![]()
Slazem se i sa konstatacijom da je @ Ne to bola old school holl![]()
takve prepoznam posle dve napisane recenice
E toooooooooooo je to sto pokusavam reci ,ali sam ovako kasno u svadji sa recimaDevil je napisao/la:E cuj ovih Casualaca,jbm vas u opredeljenje.![]()
Zar nije bolje kada sve to imas u jednom i Casual oblacenje,i huliganstvo,i zastave i baklje i koreografije i zajebanciju ?![]()
Tu smo da se pomazemo.Tribalian je napisao/la:E toooooooooooo je to sto pokusavam reci ,ali sam ovako kasno u svadji sa recimaDevil je napisao/la:E cuj ovih Casualaca,jbm vas u opredeljenje.![]()
Zar nije bolje kada sve to imas u jednom i Casual oblacenje,i huliganstvo,i zastave i baklje i koreografije i zajebanciju ?![]()
To sto si nabrojao je ex yu stil

Pa ovde ni nema dresova i oznaka nekih drugih klubova,vec cisto prirodno sarenilo,dakle ne nametanje nikome da dolazi u cemu hoce i da bude osporavan zbog neke razlike.Naravno meni se dopada i jedinstvo koje iskazuju Poljaci,prvenstveno Ruchovci sa onim svi k'o jedan ali to simbolizuje jedinstvo,a Poljaci su odmakli sto se tice organizacije navijanja od bilo koga.Iako im je represije nevidjena i dalje su No.1 navijaci na svetu.Emir ZENICA je napisao/la:Ma znam da nisi ,moje je samo da dodam ,da ne bude zabune![]()
A sto se slike tice,mi se "borimo" protiv ovog .Tacnije protiv nosenja dresova i salova drugih klubova (sto je kod nas u modi) i da se sto vise nose boje kluba
Ili mi napisi i ime i prezime i adresu i broj licne karte i maticni broj i broj zdravstvene knjizice ili me zovi po nicku.Sarajlijc@ je napisao/la:Marko
Bez broja clanske karte i sezonske ne priznam sve sto si gore napisao.Tribalian je napisao/la:Ili mi napisi i ime i prezime i adresu i broj licne karte i maticni broj i broj zdravstvene knjizice ili me zovi po nicku.Sarajlijc@ je napisao/la:Marko
A o toj utakmici ja nista ne znam, jel to ono Barsa-Real.... ali sto se zove Super....?
Ma znam,al kazem mi se tek sad borimo protiv toga,ne samo mi mislim i na druge navijacke skupine.Hocu reci koliko nasa scena zaostaje.A nisam rekao da slika nije losa,nemoj me odma napadatDevil je napisao/la: Pa ovde ni nema dresova i oznaka nekih drugih klubova,vec cisto prirodno sarenilo,dakle ne nametanje nikome da dolazi u cemu hoce i da bude osporavan zbog neke razlike.Naravno meni se dopada i jedinstvo koje iskazuju Poljaci,prvenstveno Ruchovci sa onim svi k'o jedan ali to simbolizuje jedinstvo,a Poljaci su odmakli sto se tice organizacije navijanja od bilo koga.Iako im je represije nevidjena i dalje su No.1 navijaci na svetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.