2:31 -

Ali ne ,ovaj video je napravlje nekako ,jer Federer ima katastrofalan bekend.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ova rečenica ti zlata vrijedi.Reuf je napisao/la: Oni su tenis doveli na 3 stepenika vise i globalizovali ga kao jedan od najpopularnijih sportova na Svijetu.
Djokovic nema mentalitet ajkule kao Nadal. Umjesto da ujeda kad protivnik pada, on se tada opusta i konta da ce sam pasti. Zbog toga se muci i kad treba i kad ne trebaamerosm je napisao/la:Izvukao se Murray u prethodnom game-u i napravio re-break. Da je Djokovic dobio prethodni game rastavio bi na proste faktore jer bi ovaj psihicki pao.
Apsolutno!!Oni su tenis doveli na 3 stepenika vise i globalizovali ga kao jedan od najpopularnijih sportova na Svijetu.
Pre ce biti da Djokovic ima neku sentimentalnu slabost prema Murrayu. Neces je videti u duelima sa Nadalom ili Federerom.Valencia je napisao/la: Djokovic nema mentalitet ajkule kao Nadal. Umjesto da ujeda kad protivnik pada, on se tada opusta i konta da ce sam pasti. Zbog toga se muci i kad treba i kad ne treba.
Ja mislim da se ti duboko (btw, koja je ovo rijec) salis.Aman je napisao/la:Đoković će ovo da dobije u 3 seta jednostavno može da pogodi šta god želi. Evo sad da mu kažu pogodi Škota u tribinama on bi pitao kojeg treba? Niko nikada nije igrao na ovom nivou.
Edit:3:5 ali Đoković ovo dobija 7:5
Ne bih rekao da je Djokovic altruisticki raspolozen prema Mareju. Zna on vrlo dobro da mu ovaj duso moze izvaditi.MaGiCa je napisao/la:Pre ce biti da Djokovic ima neku sentimentalnu slabost prema Murrayu. Neces je videti u duelima sa Nadalom ili Federerom.Valencia je napisao/la: Djokovic nema mentalitet ajkule kao Nadal. Umjesto da ujeda kad protivnik pada, on se tada opusta i konta da ce sam pasti. Zbog toga se muci i kad treba i kad ne treba.
Pa dobro nije covek odavno ni predao mec.MaGiCa je napisao/la:Djokovic ili nema snage ili je povredjen, a to nece da prizna. Na jednu jedva vracenu loptu Murraya isao je kao zombi krajem drugog seta. Ali, nije sposoban da igra hazard, da proba iz jednog udarca da resava, a mozda nije ni siguran. Jer protiv Murraya je dovoljno samo da stoji na nogama, samo kad bi ga servis krenuo. A bezmuda igra Murraya na break sanse pokazuje koliko je veliki mental midget Skot. Djokovic ne moze da pogodi jak prvi servis da mu zivot od toga zavisi, a Murray ceka i ceka da Djokovic pobedi samog sebe. Mogu samo da zamislim sta bi Del Potro uradio na tim loptama...
BTW, otkud ti @Virtu4lSto te ne bese dugo na pdfu o tenisu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.