Cuo sam i ja da ce u partizan doci 5 igraca iz Javora.Tarantula je napisao/la:I ja sam čuo da će vam sutra doći C. Ronaldo iz reala,de ljudi ne valjajte gluposti molim vas.![]()
![]()

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Cuo sam i ja da ce u partizan doci 5 igraca iz Javora.Tarantula je napisao/la:I ja sam čuo da će vam sutra doći C. Ronaldo iz reala,de ljudi ne valjajte gluposti molim vas.![]()
![]()
Tarantula je napisao/la:I ja sam čuo da će vam sutra doći C. Ronaldo iz reala,de ljudi ne valjajte gluposti molim vas.![]()
![]()
Da mi ocemo dati jos koji gol pa da u grupi ABD vidimo Stojketa na golu.Bijeljinac je napisao/la:Jooooj 2:0! Ni u najljepsim snovima nisam ocekivao dacemo im utrpati dva komada, pogotovo ne nakon prvih 15 minuta kad su nas Cesi sabili na nasu polovinu. Da ne bi Stamenog... Pizone onom dusteru Pavlovicu ne dozvoliti da pridje Marakani, a kamoli da stane na gol. Stameni je zakon! Da je on bio u Pragu, sutra bi cekali zrijeb, ovako, pomozi Boze! Haj'mo Zvezdo daj gol! Bice jako, jako tesko, ali...
P.S.
I da ispadnemo, ponosni smo na vas, ovi momci ginu za sveti Zvezdin dres!
Не ' " је ¥ ? % је у " са $ ?, "....Devil je napisao/la:Upravo kakav sam i ja vidio samo bez sponzora ispod broja.Koji je ono sponzor?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.