Pajdo,Za_raju je napisao/la:Gdje ces bolan gospodina Ivicu stavljati u isti kos sa cobanom iz Vozuce kojem faca govori sve!rixadu je napisao/la:i u pravu si
JADNI MI!
Ali ne sa Susicem ili Osimom nego sa tobom i tebi slicnima!
Jeli to hoces reci ako neko stekne kondiciju cuvajuci ovce po brdima oko Zavidovica i ta ga kondicija odvede u Pariz i tom stecenom kondicijom (ne mozgom) zaradzuje hljeb ne moze biti seljak iz prostog razloga sto zivi u Parizu?
Reci mi jeli za tebe Pepe seljak bez obzira sto zivi u Madridu?
Znaci nezaboravi Pajdo nije otisao u Pariz sa nekom diplomom nego sa snagom u nogama stecenom cuvajuci ovce!!!
A to sto ti je Pajdo klupski drag ne prenosi na repku koju je rastelovao i gotovo unistio svojom seljackom politikom!!!
Prvo ubio je draz gledanja repke drugo u najlaksoj grupi ikad i sa najboljim igracima koje BiH ikad imala on gubi od repki tipa Rumunija 3-4 gola razlike u Tirani kod jadne Albanije jedva bod izvlaci koji nas na kraju i kosta plasmana!!
A ovo sta nam je priredio u Portugalu nemam potrebe komentirati pametnom dosta!!!
Neka njemu Stilica,Alispahica,Mravaca,Maletica,Avdukica i 6 presporih ofanzivnih veznjaka zajdno u timu , od beka do napadaca covjek u svakom redu ima po dva Ofanzivna veznjaka i ti imas obraza stati nakon ovog svega u njegovu zastitu!!!
Svasta Bosnjo!
ja nisam neki strucnjak ali ipak mislim da cobani cuvaju ovce tj. hodaju okolo ili ti stoje. Nisam znao da se tako kondicija nabija. Ja se satra trcati, a izgleda treb'o sam naci ovce da cuvam....
brate ti ga pravo znas provalit