VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

NoName
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la NoName » 27 avg 2009, 13:26

CRNI_SA je napisao/la:to je smjesno isto kao da valladolid trazi messia wolsfburg da igra u spaniji ispao bi u segundu odma !!!
Odavno nisam čuo veću glupost! Na čemu temeljiš ovakav stav, molim te? Imal neka činjenica?

Ja razmišljam na slijedeći način: Wolfsburg je igrao pripremnu utakmicu protiv Majorke, koja je bila fakat ozbiljna utakmica, puno se trčalo i to a Wolfsburg ih je razvalio na terenu. Rezultat je na kraju bio 3-1 ili 4-1, ne sjećam se dobro. E sad, ako umiješ, nađi tabelu Primere od prošle sezone pa vidi onda koja je Majorka bila na toj tabeli i onda razmisli još jednom pa onda nešto možeš govoriti.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 27 avg 2009, 13:35

CRNI_SA je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:Wolfsburg želi Johna Heitingu

Wolfsburgov branič Cristian Zaccardo izrazio je želju za povratkom u Italiju, a aktualni njemački nogometni prvak bacio se u traženje njegove zamjene. Prvi izbor je John Heitinga...

Zaccardo se nije uspio nametnuti Wolfsburgovoj struci otkad je stigao u klub prije godinu dana za sedam milijuna eura iz Palerma. WAZ sada piše da se Talijan vraća u Seriju A, ne navodeći njegovog eventualnog novog poslodavca.

No, zato navodi da je Wolfsburg ozbiljno zagrizao za 25-godišnjeg Nizozemca iz Atletico Madrida. Heitinga se treneru Arminu Vehu sviđa jer može igrati na svim pozicijama u obrani.

Trenutno je prvi Vehov izbor u obrani Andrea Barzagli, ali strateg Wolfsburga mu ne može pronaći adekvatnog partnera jer nije zadovoljan ni Alexanderom Madlungom ni Janom Simunekom.

Odšteta koju su Nijemci spremni ponuditi madridskom klubu se ne spominje, ali pretpostavka je da Atletico neće pustiti Heitingu za manje od deset milijuna eura koliko su ga platili lani kad su ga dovodili iz Ajaxa.
to je smjesno isto kao da valladolid trazi messia wolsfburg da igra u spaniji ispao bi u segundu odma !!!
ti se previse razumijes u fudbal, jelde. skoro svi timovi iz bundeslige od prvog do 9 mjesta bi mogli dobit svaki tim osim barce I reala, a wolfsburg je prvi od tih 9 klubova (bayern, hsv, werder, stuttgart, bayer l., hertha, dortmund, schalke i WOLFSBURG)

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 27 avg 2009, 13:37

pa realno gledajući španija,italija,engleska daleko su bolje od njemacke,francuske u španiji wolsfburg ne bi ispao ali mislim da bi se borio za 7-8 mjesto dok u eng ne bi bili među 10 ja mislim,jer ipak ljudi prvaci evo nisu doveli nijedno poznato ime,

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 avg 2009, 13:42

matetaraba je napisao/la:pa realno gledajući španija,italija,engleska daleko su bolje od njemacke,francuske u španiji wolsfburg ne bi ispao ali mislim da bi se borio za 7-8 mjesto dok u eng ne bi bili među 10 ja mislim,jer ipak ljudi prvaci evo nisu doveli nijedno poznato ime,
Meni su poznata imena Ziani, Kahlenberg i Martins. Tebi ako nisu onda ne pratiš fudbal dovoljno :mrgreen:

Aaaaa, možda ti misliš da su trebali dovesti Ronalda, Kaku i to? E pa to se u BL ne radi tako. Oni naprave igrača pa ga onda prodaju tako da ćeš rijetko doživjeti da neko iz BL kupuje takve igrače.

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 27 avg 2009, 14:20

ziani,kahlenberg,martins pa u eng 2 ligi igraju smith,geremi, u newcastlu u mbrough tuncay,alves,ljudi prvaci i doveli martinsa jer nije moga nigdi drugo već u 2 ligu i ko ti je taj kahlenberg ako je on neki igrac i ja sam

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 27 avg 2009, 14:26

ljudi i ja kao i vecina simpatisem wolsfburg ali jel stvarno mislite da je wlf jaci od villarealla ,seville,valencije,atl madrida, ? pogledas sastave ovih navedenih i vidi se po igracima ko je jaci .nebi ispao ali bi se borio za opstanak pa jedan betis koji je 100 puta jaci od woslfburga je ispao . a sto se tice majorke oni ispadaju i najlosiji su u primeri po sastavu uz xerez .
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 27 avg 2009, 14:30

tako je ako cemo realno.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 27 avg 2009, 14:43

CRNI_SA je napisao/la:ljudi i ja kao i vecina simpatisem wolsfburg ali jel stvarno mislite da je wlf jaci od villarealla ,seville,valencije,atl madrida, ? pogledas sastave ovih navedenih i vidi se po igracima ko je jaci .nebi ispao ali bi se borio za opstanak pa jedan betis koji je 100 puta jaci od woslfburga je ispao . a sto se tice majorke oni ispadaju i najlosiji su u primeri po sastavu uz xerez .
Niko nije rekao da su bolji od navedenih ekipa. Ako pogledas od koga je sve Atl. Madrid gubio u prosloj sezoni, bit ce ti jasno. od ove ceiri ekipe samo sevilla ima neku konstantost. Ove tri kiksaju protiv svakakvih ekipa, tipa: Vlladolid, Mallorka itd. Wolfsburg moze svakoga dobit kada ih krene, prvenstveno Dzeku, Misimovica i Grafitea. Dobili su Bayerna 5-1. Bayern je igrao 1/4 lige prvaka.

Ako cemo realno Betis nije jaci od Wolfsburga. Betis mozda ima neka imena, ali ne cine imena tim. Primjer je i Newcastle, koji je imao tim jaci od polovine prvoligasa u prosloj sezoni, ali bez uigranosti nema rezultata. Kao i zaragosa prije dvije godine, isto kao chievo prije tri godine.

Wolfsburg bi se po mojoj slobodnoj procjeni borio za Kup UEFA, to jest Europa Ligu. U Spaniji poslije šeste pozicije timovi su daleko slabji. Barca, Real, Sevilla, Atletico, Villaeal i Valencia su jedine ekipe koje mogu nesto uradit u europi. Sedmi je ako se ne varam bio deportivo koji je daleko slabija momcad od Wolfsburga. Osma Malaga, o tome ne moram ni govorit. Timovi iza seste pozicije su daleko slabiji od Wolfsburga, to je realnost.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 avg 2009, 14:48

Jest, jest, kako da ne. Wolfsi ne bi u Španiji mogli među prvih 5-6 ali sigurno ne bi bili ni ispod desetog mjesta. Ne znam da li su jači od nabrojanih pojedinačno ali ono što njih krasi jeste jedan kontinuitet igara, što je maltene najbitnije kada su u pitanju ligaške utakmice. Šta vrijedi pobijediti real a izgubiti od nekog xereza, numancie ili slično. Bodovi se pišu.

Martins daje golove ako ste upratili, za razliku od mnogih zvijezda iz Primere. Kahlenberg je veznjak iz danske reprezentacije a Ziani je bio jedan od najboljih u Marseju. Drugo, ono što je najveća snaga Wofsburga u ovoj sezoni je to što nisu prodali najbolje igrače, kako se to obično radi.

Betis jači od Wolfsburga? Vrlo vrlo nemoguće :mrgreen: Možda je nekad i bio ali danas? Pustite šuplju...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 avg 2009, 15:15

Budimo realni. Rasprava vam je glupa totalno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 avg 2009, 19:10

Evo Vukovi su dobili solidnu grupu. Bice gusto sa Unitedom, ocekujem pravog Dzeku u tim utakmicama!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 avg 2009, 23:18

imaju realne sanse za drugo mjesto
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 avg 2009, 15:46

el-fighter je napisao/la:Budimo realni. Rasprava vam je glupa totalno.
I to ono momacki.Sta bi bilo kad bi bilo,da bude ono sto bi trebalo da bude.Ali bit ce kako bi trebalo biti :roll: :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 avg 2009, 00:44

Jao ovog crnog sto lupeta, da Bog sacuva. Nego, pustiti njega, dokazani strucnjak koji toliko voli sve sto je spansko (da mu nije butragenjo sta u rodu) da za furiju navija i kad igra protiv BiH, bar tako je se stekao dojam kad je nedavno pricao (citaj-hvalio) kako je Spanija rasturila nas i da nam ne gine debakl u uzvratnoj utakmici.

Wolfsi nisu lose prosli jucer na izvlacenju, predstoji im ravnopravna borba za drugo mjesto sa Rusima i Turcima.
ManU pripada prvo mjesto u grupi. malo me brine raspored jer igraju sa CSKA krajem novembra u Moskvi, tesko je tamo igrati u tom periodu, sto se tice terena, ja mislim da igraju na vjestackoj travi pa to nece biti problem.
Treba startati sa pobjedom upravo protiv Zicove ekipe 15.9, a onda je puno lakse, ManU dolazi zadnju utakmicu u VW-grad.

Ziani zijanio pocetnu postavu nakon "okrsaja" sa Dzekom, Veh umjesto njega ubaciva Dejagah.
Wolfsburgov bilans do sada u Munchenu 12 odigrali, 11 puta se kuci vratili pognute glave. Jedini osvojeni bod datira jos od 2001.

Ocekujem dobru utakmicu, gdje ce Bayern pobjediti :D
Salim se, sve je moguce, tj. sva tri znaka su u igri.
Vom Jäger zum Gejagten

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 29 avg 2009, 20:28

Dejagah je vrlo loš igrač i neznam ko njega postavi od prve minute? :evil:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 avg 2009, 20:32

AYAN je napisao/la:Dejagah je vrlo loš igrač i neznam ko njega postavi od prve minute? :evil:
Pa Veh :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 29 avg 2009, 20:38

harishp je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Dejagah je vrlo loš igrač i neznam ko njega postavi od prve minute? :evil:
Pa Veh :lol:
Armin Veh :D
A C A B !

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 avg 2009, 20:41

zao mi sto dzekson nije zabio u p.m. :evil:
3:1 bi bio dobar rezultat iako smo ih pojeli :twisted:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 avg 2009, 03:45

Ofirno se vidi koliko trener znaci za ekipu. Kod Magatha nisu smjeli stajati 2 sekunde na terenu, a danas se fino vidjelo koliko nema nikakve hemije u timu wolfsburgha.

Steta :(
nema potpisa

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 30 avg 2009, 11:32

secer je napisao/la:zao mi sto dzekson nije zabio u p.m. :evil:
3:1 bi bio dobar rezultat iako smo ih pojeli :twisted:
Šečeru, makar vas je par puta provozao po terenu, i on i miske, da su ostali igrači bili u elementu rezultat bi na kraju bio dosta drugačiji. Pojeli? Možda rezultat i govori nešto tako ali na terenu nije bilo baš tako.

Nemoj zaboraviti da ste Wolfse pojeli i prošle godine u Minhenu ali ste zato bili pojedeni u gradu automobila :mrgreen: Možda pokušavaš izbrisati to iz sjećanja pa da te podsjetim:

slika

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.