FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znaci ,zezno je zalizanog haahahah...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Šta je sa Daliborom Pandžom ??? On kao veliki talenat ode u Dinamo, onda posudbe u Lokomotivu, čak se spominjao povratak u Sarajevo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Husic u srijedu potpisuje za Sarajevo. 
Pandza je nedavno potpisao za Swedski Fc Mjalby tako da od povratka na kosevo za sada nema nista ...bagrcavi je napisao/la:Šta je sa Daliborom Pandžom ??? On kao veliki talenat ode u Dinamo, onda posudbe u Lokomotivu, čak se spominjao povratak u Sarajevo.
- SarajlijaTM

nek su se vala malo plaknuli
nego salu na stranu,ovdje ih 19,vi bas metlom zaredali po svlacionici,jos da vam se uprava sjeti pa da juniorima rupe popuni,pa da grizu za dres ko ovi nasi...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima ih 20, jos ako Haskic ne prodje probu(cisto sumnjam) bice ih oko 23-25 taman koliko je i zacrtano.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
dobra vijest kako za Sarajevo tako i za PL,definitivno,e sad ne znam u kakvoj formi je Edin,ali sigurno jedan kvalitetan fudbaler za takmičenje kakvo je PL.senci-071 je napisao/la:Husic u srijedu potpisuje za Sarajevo.
Da li će FK Sarajevo dovesti kakvog stranca?
Kao mali vječito jeo kamenje,valjda zbog toga u ovim srednjim godinama često imam problema sa želucem.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Secouba Diatta. Doduse on je manje vise domaci jer odlicno prica nas jezikultraCP je napisao/la:dobra vijest kako za Sarajevo tako i za PL,definitivno,e sad ne znam u kakvoj formi je Edin,ali sigurno jedan kvalitetan fudbaler za takmičenje kakvo je PL.senci-071 je napisao/la:Husic u srijedu potpisuje za Sarajevo.
Da li će FK Sarajevo dovesti kakvog stranca?
Haskić jučer na pripremnoj utakmici protiv nekog ruskog drugoligaša zabio gol i asistirao.Sarajlijc@ je napisao/la:Ima ih 20, jos ako Haskic ne prodje probu(cisto sumnjam) bice ih oko 23-25 taman koliko je i zacrtano.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ponisten mu je gol, a za astitenciju ne znam, uglavnom ubjedjen sam da ce proci probuLjumanM95 je napisao/la:Haskić jučer na pripremnoj utakmici protiv nekog ruskog drugoligaša zabio gol i asistirao.Sarajlijc@ je napisao/la:Ima ih 20, jos ako Haskic ne prodje probu(cisto sumnjam) bice ih oko 23-25 taman koliko je i zacrtano.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Zabio gol ,ali je ponisten zbog ofsajda.LjumanM95 je napisao/la:Haskić jučer na pripremnoj utakmici protiv nekog ruskog drugoligaša zabio gol i asistirao.Sarajlijc@ je napisao/la:Ima ih 20, jos ako Haskic ne prodje probu(cisto sumnjam) bice ih oko 23-25 taman koliko je i zacrtano.
eno ga na Čwilli,udara aparate u Formuli!bagrcavi je napisao/la:Šta je sa Daliborom Pandžom ??? On kao veliki talenat ode u Dinamo, onda posudbe u Lokomotivu, čak se spominjao povratak u Sarajevo.
Einigkeit und Recht und Freiheit
Eh to ne znam. Ali znam da je asistirao, prešao i golmana i onda dodao nekom saigraču. Mislim da to ima veću vrijednost nego gol.HZ_ilidzaa je napisao/la:Zabio gol ,ali je ponisten zbog ofsajda.LjumanM95 je napisao/la:Haskić jučer na pripremnoj utakmici protiv nekog ruskog drugoligaša zabio gol i asistirao.Sarajlijc@ je napisao/la:Ima ih 20, jos ako Haskic ne prodje probu(cisto sumnjam) bice ih oko 23-25 taman koliko je i zacrtano.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
ma neka ide Haskić, ali samo za neku solidnu cifru, pa nismo merhamet da djelimo igrače 
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
- Evolution87
- Kontakt:
Husic ce potpisati za Sarajevo ako ne nadje inostrani angazman.senci-071 je napisao/la:Husic u srijedu potpisuje za Sarajevo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- napoli1991
- Kontakt:
Jesu li navijaci sarajeva bili zadovoljni s Milanom Muminovicem???
Itekako. Da nam je sada Milan.napoli1991 je napisao/la:Jesu li navijaci sarajeva bili zadovoljni s Milanom Muminovicem???
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=347" onclick="window.open(this.href);return false;
Došla oprema za mlađe pogone...
Došla oprema za mlađe pogone...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cuj jesmo li Mumi je bio bog! Kad se sjetim kako ga je suknuo Spartaku 
eee val bih volio Mumija ponovo vidjeti u dresu Sarajeva...kako je to bio brz i borben fudbaler..Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj jesmo li Mumi je bio bog! Kad se sjetim kako ga je suknuo Spartaku
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.