Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
¡Qué grande
es el Mirandés!
Athletic ili Mallorca (2-0 prva)Shanks je napisao/la:Zna li se na koga ide Mirandes u polufinalu?
31 mu je godina.Sarajlijc@ je napisao/la:Nadam se da ce zavrsiti u nekom klubu iz Primere.
Ovo njima dodje ko termin,bankar se ne bi prilagodio do 50 radu sa nekim profesionalnim klubom. Nadam se da ce ih Bilbao pokazat da je ovo sto su dosad uradili igraci Mirandesa cista slucajnost..Sarajlijc@ je napisao/la:Nadam se da ce zavrsiti u nekom klubu iz Primere.
ne moze bit cista slucajnost da ljudi izbace villareala,racinga i espanola i to u dvije utakmice hajd da se igrala po jedna i ti tu govoris o slucajnosti,moze se jedna ekipa proc slucajno al 3 neL_blancos je napisao/la:Ovo njima dodje ko termin,bankar se ne bi prilagodio do 50 radu sa nekim profesionalnim klubom. Nadam se da ce ih Bilbao pokazat da je ovo sto su dosad uradili igraci Mirandesa cista slucajnost..Sarajlijc@ je napisao/la:Nadam se da ce zavrsiti u nekom klubu iz Primere.
Btw ne bi bilo lose ni kakvu doping-kontrolu provest medju njima
Emery je bas flopAdi_Zepce je napisao/la:Trener Valencije:"Sin mi je rekao,tata bilo bi dobro da imas u timu Pablo Infantea"![]()
Bas je flopBlackjack je napisao/la:Emery je bas flopAdi_Zepce je napisao/la:Trener Valencije:"Sin mi je rekao,tata bilo bi dobro da imas u timu Pablo Infantea"![]()
sin mu... otvara oci
Pa u Mirandesu,gde bi drugde bio...messilla je napisao/la:Pa gdje je dosad bio majka mu stara.
mislim da nije bas bukvalno mislio gdje je dosad bioFrantisek Planicka je napisao/la:Pa u Mirandesu,gde bi drugde bio...messilla je napisao/la:Pa gdje je dosad bio majka mu stara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.