SRETNO
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
ŠB.TRN je napisao/la:Nisam znao da je onaj Čutura rodom iz Posusja.Jos ona dva Crnogorca,ma jugoslavija u malom
Garcie oboica su promašili po 2 mrtva zicera sa krila ,koji su se morali pogoditi i koje bi većina krila pogodila ,hajde da im je golman odbranio nego baš promašaji čitavog golaKK_Bosna je napisao/la:za poraz su krive sudije i antitalenat garcia![]()
ugalde je stoput bolji od njega, sto je i dokazao na kraju... ali taj zadnji napad bi sudije svirale dancima sedmerac 100%
danac je desnom nogom bio u 6 metara kada je zakacio ugaldea...
no na stranu to, danci se 15 sekundi dodaju na svojoj polovini i nikome ne pada na pamet da digne ruku za pasivan napad
dali su 4 gola na odbijene lopte ali kako su se u drugom poluvremenu odbranjene lopte odbijale dancima to je nevjerojatno i onaj 25 gol Hansena je bila cista sreca lopta se odbila od bloka.VolimLiverpool je napisao/la:Nije bio u 6 metara,pogledaj opet.
+ pričate o nekoj nesreći za Španiju ,a dali su (barem) 4 gola na odbijene lopte.
zato su samo prvaci u dva najvaznija sportaDANTES je napisao/la:@legendo sta ja rekoh za spance? nemaju damu u sportu i tacka. vrlo su labilni
Dodaj i tenis na to, krenulo ih je nema sta, pronasli su neku formulu uspjeha i svaka castKK_Bosna je napisao/la:zato su samo prvaci u dva najvaznija sportaDANTES je napisao/la:@legendo sta ja rekoh za spance? nemaju damu u sportu i tacka. vrlo su labilni
Reko sam ti ja ,da brani u Valadolidu slabije poznat ,ali da je na ovom prvenstvu dosta dobar(6-ti po postotku odbrana) ,i večeras je to pokazao,a Hombrados sigurno nije za staro gvožde ,i on bi odbranio nešta da je igrao.VolimLiverpool je napisao/la:Svidio @legendo ,Hombrados ostade na klupi cijeli meč ,a branio Sierra i to fantastično.![]()
Kažem ti da mi je onaj golman potanak na ovom EP-u ,eto Sierra dobio šansu i Bogami dobar bio.
dva najvaznija jel, nemaju šta tražiti u rukometu uvijek su omalovažavali rukomet i degradiraju taj sportKK_Bosna je napisao/la: zato su samo prvaci u dva najvaznija sporta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.