Ma prate ti ludzaci sve ja sam prije jedno dvije godine , možda manje počeo da povremeno pratim te njihove grupe i nekako Legia mi se ističe kao najbolja mada i od Lodza navijači su extra a i ostali su ono baš močni što se kaže .
Neznam šta im se desilo ali pravi navijački val ih je zahvatio u 4 ligi se prate klubovi , i imaju aktivne navijače uz sebe pogotovo u prvoj ligi .
Ja sam ovim svojim jaranima govorio kako su najbolji ovi naši ovdje ali oni nisu vjerovali dok nisam im pokazao jedan Koreo . Samo mislim da su previše poludili , ono kao Englezi u svom dobu i mislim da im je furka na njih s tim što sad imaju priliku praviti i dobre koreografije i mogu se bolje organizovati .
Što se tiče nas Delije su ubjedljivo najače nema šta , imaju najbolju organizaciju i svoj stil svaka im čast mada mislim da ni mi nismo daleko
Što se tiče Talijana i Engleza nisam ni za jedne ni za druge , Talijani su perfektni u bakljada , u koreografijama i oni su uveli taj Ultras dok Englezi imaju svoj stil nekad se pobiti s drugom ekipom , svi su navaljani iza gola i nevjerovatno proslavljaju pobjede , opijaju se slave svaku pobjedu kao trofej i baš se vide da su fanatici svog kluba da im je to sve

. Mada ono šaranje iz ranijih godina mi se nije svidzalo .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !