EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

KB-TM87
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la KB-TM87 » 27 jan 2012, 22:23

Imao sam osjećaj da će biti finale Srbija-Danska, ali mislim da će Srbi izgubiti u finalu...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 27 jan 2012, 22:26

travnicanin je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
Imp je napisao/la:Nakon utakmice Srpski igrači s navijačima pjevaju: zašto šutite pi..e ust...e. Dok su Hrvati pobjede proslavljali uz "Morsku vilu".
Pametnom dosta :idea:
I ja sam primjetio da su to pred kraj utakmice igraci s klupe Srbije pjevali zajedno s navijacima :oops:

Nego,u prvom poluvremenu golman Srbije nije mogao da odbrani nista,Alilovic ponesto i jeste,ali Hrvati to nisu uspjeli da iskoriste i nikakvu zalihu nisu stvorili,ocekivao sam da cim proradi golman Srbije da ce to osvetiti Hrvatima.
skoro cijela klupa je pjevala to sa publikom, ali nije to bitno, ono što je za fudbala bilo kad je Grčka osvojila prvenstvo, to je sad za rukomet što će osvojiti Srbija, pobjeda staromodnog rukometa
Realno, srbija nema šanse, ponovit će se slovenija 2004.

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 27 jan 2012, 22:27

Cestitke Srbiji na ulasku u finale,pokazali su da imaju muda do poda,dok su Hrvati skinuli gace i poceli stenjati cim je Stanica krenulo.Alilovic i Losert da im se puca na hokejaski gol nis nebi odbranili :lol:
Nadam se da ce komsije uzeti ovo,iako im nije na kraju trebalo ono pjevanje,al ajd :mrgreen:
EDIT-Kako volim onog Ninkovica 8-)
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 27 jan 2012, 22:29

kelner je napisao/la:Stanica krenulo.Alilovic i Losert da im se puca na hokejaski gol nis nebi odbranili :lol:
Ne znam o čemu pričaš? Po statistici koju sam ja vidio Alilovic ima 10 obrana, Stanic 12. Da je neka razlika nije.
Za Loserta se slažem, taj ne treba stavat na gol bez kompasa.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 jan 2012, 22:30

[youtube][/youtube]

evo vam ,malo se oraspoložite.
Eto u Zagrebu ili Sarajevu se ne bi žviždalo i vrijeđalo itd :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 27 jan 2012, 22:30

Bio sam ravnodusan do 15 minuta,a onda sam skontao da mi je draze kad Srbija da gol,a pred kraj mi je bilo drago kad Hrvatska smanji prednost Srbije.U svakom slucaju svaka cast Srbiji,ali pak zelim im poraz od Danske,mislim da je i realno tako.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 jan 2012, 22:33

Nisu srbi bili toliko dobri koliko su hrvati bili losi. Pa svaki yebeni sut u golmana.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 jan 2012, 22:33

travnicanin je napisao/la: skoro cijela klupa je pjevala to sa publikom, ali nije to bitno, ono što je za fudbala bilo kad je Grčka osvojila prvenstvo, to je sad za rukomet što će osvojiti Srbija, pobjeda staromodnog rukometa
Bezze ti je priča. Kao što je @Aco rekao: loše je ovo prvenstvo, niko nije pokazao mnogo,a Srbija je samo iskoristila ponuđeno, te timskom igrom, jakom obranom i atmosferom došla do finala.
Francuzi, Poljaci, Njemci preloši, Hrvatska mnogo ispod svog nivoa na prošlim prvenstvima, Danci isto tako pa ih eto opet u finalu. Španci se polako vraćaju, ali ništa specijalno. Možda su najviše pokazali Makedonci i trebali su biti u polufinalu da nisu imali pregršt nesreća u završnicama.

Inače, sasvim fer utakmica na terenu, na tribinama nešto manje, ali opet je to super za Balkan.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 27 jan 2012, 22:34

Izgleda da u svijetu sporta, Hrvatska ima neki kompleks od Srbije, iako su tu negdje, na kraju skoro uvjek Hrvatska gubi.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 27 jan 2012, 22:36

majestic24 je napisao/la:Nisu srbi bili toliko dobri koliko su hrvati bili losi. Pa svaki yebeni sut u golmana.
Đes ti gledo, brate bilo je šuteva koji si i u malo tribinu promašili. :D

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 27 jan 2012, 22:39

čestitke srbiju...bili su puno bolji i zasluženo idu u finalu
veliko je ovo razočaranje..hrvati iako kvalitetnija ekipa potpuno su zakazali u krivo vrijeme..golmane bolje ne komentirat

ultraCP
Kontakt:

Post Postao/la ultraCP » 27 jan 2012, 22:39

spielführer_21 je napisao/la:
travnicanin je napisao/la: skoro cijela klupa je pjevala to sa publikom, ali nije to bitno, ono što je za fudbala bilo kad je Grčka osvojila prvenstvo, to je sad za rukomet što će osvojiti Srbija, pobjeda staromodnog rukometa
Bezze ti je priča. Kao što je @Aco rekao: loše je ovo prvenstvo, niko nije pokazao mnogo,a Srbija je samo iskoristila ponuđeno, te timskom igrom, jakom obranom i atmosferom došla do finala.
Francuzi, Poljaci, Njemci preloši, Hrvatska mnogo ispod svog nivoa na prošlim prvenstvima, Danci isto tako pa ih eto opet u finalu. Španci se polako vraćaju, ali ništa specijalno. Možda su najviše pokazali Makedonci i trebali su biti u polufinalu da nisu imali pregršt nesreća u završnicama.

Inače, sasvim fer utakmica na terenu, na tribinama nešto manje, ali opet je to super za Balkan.
+1 bravo momčino na razmišljanju,ja kao Srbin ovu pobjedu nisam doživio kao hrvatski poraz,smrt ili šta već,niti kao sredstvo da sad ovdje provociram bilo koga,niti da ne dao Bog smatram nekom nižim,ovo je sport danas je pobjedio bolji sutra će već neko drugi i sve tako, nadam se da će ovaj tvoj post biti uputa kako ubuduće treba razmišljati,mržnja ili zavist nikom nije dobrog donijela. Svaka čast još jednom. ;)
Kao mali vječito jeo kamenje,valjda zbog toga u ovim srednjim godinama često imam problema sa želucem.

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 27 jan 2012, 22:39

spielführer_21 je napisao/la:

Igrao sam rukomet i znam o čemu pričam, ne možeš imati napad 2, 5 minute, kad igraš odbranu to je pravo dugo i izbaciju te iz takta i zato puno griješiš u napadu, a Srbi nisu imali neku odbranu, Danci su se sad opravili, vidjeti ćeš u finalu šta je moderan rukomet
A sa Acom se slažem, praviše je takmičenja i mnogi dolaze istrošeni i bez ambicija

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 27 jan 2012, 22:44

odlične danas dvije utakmice,posebno prva.
Moja Danska u finalu :D :D jessssssss,iako kad su Španjolci stigli bojao sam se u prolaz Danaca.U finalu nas naravno očekuje odlična utakmica u kojoj ću navijati za Dansku.Vidjelo se danas da Danci teško igraju ako neki igrač izlazi na Hansena :).Makedoncima se vratilo za poraze od Njemačke i Danske.Slovenija je veoma dobra ekipa i veoma dobro 6. mjesto su osvojili.Hrvatska jako loša u drugom poluvremenu,a po meni glavni krivci su golmani koji ništa nisu odbranili(Losert i Alilović :lol: :roll: ) ,a nešto je ovaj drugi pri kraju odbranio.Veoma malo isključenja što nisam očekivao.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 27 jan 2012, 22:45

Pauk je napisao/la:Izgleda da u svijetu sporta, Hrvatska ima neki kompleks od Srbije, iako su tu negdje, na kraju skoro uvjek Hrvatska gubi.
Ču' to ???
Nogomet imat cemo priliku vidjet sad ,ali eto po FIFI smo mi bolji
Košarka-Finale s Dream Teamom na Olimpijadi ,Srbija je i posvajala prvenstva i trenutno su bolji
Vaterpolo-Od samostalnosti smo trofejniji (od same Srbije ) a tu smo negdje nekad mi nekad oni dobiju
Rukomet-Trofejniji i trenutno bolji ali dobili su nas jer im je publika bila 7 igrac........a laser 8. (primitivci )
Tenis-Godinama nista ,trenutno imaju Đoku koji je najbolji igrac svijeta i meni vrlo drag jer igra srcem ,kao i Goran
Ostalim sportovima nekim oni bolji nekim mi ,ugl.izjednaceno

Razoracala me Hrvatska ,Goluza supak ne moze preskakat razred prvo mora po klubovima ispec zanat pa tekm onda repku preuzet
Da nije Hrvata iz BiH sport u Hrvatskoj bi se sveo na hokej na travi i šah

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 jan 2012, 22:49

travnicanin je napisao/la: Igrao sam rukomet i znam o čemu pričam
A i ja sam yebavo par puta, pa ne znači da sam Ron Jeremy.
ne možeš imati napad 2, 5 minute, kad igraš odbranu to je pravo dugo i izbaciju te iz takta i zato puno griješiš u napadu
Neka neko javi kad ima snimka pa ćemo mjeriti dužinu napada obje ekipe, ja nisam primjetio da su srpski toliko dugi :? Valjda je neko još osim tebe to vidio?
Danci su se sad opravili, vidjeti ćeš u finalu šta je moderan rukomet
OK. A šta ako Srbi uzmu i Dance po drugi put?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 jan 2012, 22:50

Izjave poslije utakmice:

Goluza-"Igrali su na dugi napad i uspavali nas, a kada smo se obranili, trebali smo to kvalitetnije riješiti. Puno zicera smo promašili u jednoj ovako važnoj utakmici. Žao mi je zbog navijača i cijele ekipe. Ne znam što da kažem. Žao mi je što nismo dali sve od sebe."

Vori-"Ovo njihovo guslanje u napadu po dvije minute, pa to ne prolazi nigdje na svijetu. Nemoguće je tako igrati. Još kad se na tu njihovu taktiku vežu naše greške."

Lackovic-"Dozvolili smo im da igraju kako oni žele. Umrtvili su nas. U prvom dijelu imali smo tu prednost, ali u drugom dijelu Stanić se vratio, a naša obrana nije bila na najboljem nivou. Uvukla se nervoza u našu momčad, nismo se uspijevali vratiti u utakmicu, nikako loptu nismo mogli dovući u bolju poziciju za šut."
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 27 jan 2012, 22:56

Tooooo! bravo momci. idemo po zlato, i oi! podatak da su bekovi dali 17 od 26 golova a od preostalih 9, nikcevic je dao 5, toskic 3, a boga mi i rajko ubo jedan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 27 jan 2012, 22:59

ovo je prva utakmica koju sam gledao na ovom EP i mogu samo reci rukomet je dno od sporta, šah je napetiji.. danska srbija finale odron ..
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 jan 2012, 23:01

DANTES je napisao/la:Tooooo! bravo momci. idemo po zlato, i oi! podatak da su bekovi dali 17 od 26 golova a od preostalih 9, nikcevic je dao 5, toskic 3, a boga mi i rajko ubo jedan
Jbt sve sam pogodio :mrgreen:
Prozvo sam Marka ,mogo si se bar zahvaliti :mrgreen: :lol:
Čak sam i pivote prozvao :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.