FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Robben je odlican igrac, ali ima staklena koljena. Stalno je povrijedjen...
ma sta ti je ovi mogu samo sanjati da dovedu Robbena...to neko puko suplju i jedva docekali...Robben ostaje u Realu, a pogotovo poslije odlaska Sneidera i aBd VDV...i jos nesto 12 mil eura je smijesno za takvog igraca...osgood je napisao/la:Robben je odlican igrac, ali ima staklena koljena. Stalno je povrijedjen...
nije to ni cudno,nece ljudi da pojacavaju konkurencijubavarac je napisao/la:ako Roben dođe bice to pravo ali nesto me zanima...ako se dobro sjecam ,uprava Bayerna je nudila Schalkeu 10 miliona za Rafinhu i oni nisu dali ,a sad ga daju za 8 miliona Juventusu ...jesu li to bile lazi uprave ili Schalke nije htio dati Rafu Bayernu

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... riode.html
Jos samo da sacekamo potvrdu na oficijelnoj stranici kluba, da ne bude ko sa Diegom.
Jos samo da sacekamo potvrdu na oficijelnoj stranici kluba, da ne bude ko sa Diegom.
Robben potpisao za Bayern....€25 miliona.... Ribi dolazi sljedeče ljeto u Real...po dogovoru...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
otišao snejdar, pa sad robbenRaul_64 je napisao/la:Robben potpisao za Bayern....€25 miliona.... Ribi dolazi sljedeče ljeto u Real...po dogovoru...

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Misle da Kaka moze sam igrati u sredini, ali mozda sad VdV ostane, u svakom slucaju Top Transfer za Bayern i za Bundesligu, mozda i najveci u historiji Njemackog fudbala.Mirza_Hordas je napisao/la:otišao snejdar, pa sad robbenRaul_64 je napisao/la:Robben potpisao za Bayern....€25 miliona.... Ribi dolazi sljedeče ljeto u Real...po dogovoru...![]()
Tracy McGrady!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Jel to za Robbena tačno il je samo šuplja kao i sa Diegom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ja nista ne vjerujem dok ga ne vidim na tekmi kako igra u Bajernovom dresu
u svakom slucaju ako je tacno, fantasticno pojacanje!

Volim te Zeljo!!!
ljudi jeli stvarno istina da je robben potpisao za bayern,ili jos nije nis dogovoreno.molim ako ko ima informacije da javi,to bi bilo strasno pojacanje.
Bayern do groba
- bilalinho2
- Kontakt:
Kako javlja madridski AS, Real i Bayern su se dogovorili oko prelaska nizozemskog reprezentativca Arjena Robbena u redove minhenskog kluba. Isti list tvrdi kako su se Florentino Perez, Karl-Heinz Rummenigge i igračev otac dogovorili oko ovog transfera vrijednog oko 25 milijuna eura.
Špekulira se, također, kako su sa ovim transferom u Realu osigurali i dolazak Francka Riberya u taj klub sljedećeg ljeta.
Robben je u Real stigao prije dvije sezone iz Chelsea za 36 milijuna eura, nakon što je njegovo dovođenje u predizbornoj kampanji obećao bivši predsjednik Ramon Calderon. Međutim, niz ozljeda spriječio ga je da dokaže svoju vrijednost.
Robbenov odlazak dolazi na isti dan kada je postalo jasno da će i njegov sunarodnjak Wesley Sneijder preseliti u redove milanskog Intera.
U Realu se nadaju kako bi se do kraja prijelaznog roka mogli riješiti i trećeg Nizozemca u nizu - Rafael van der Vaarta.
Špekulira se, također, kako su sa ovim transferom u Realu osigurali i dolazak Francka Riberya u taj klub sljedećeg ljeta.
Robben je u Real stigao prije dvije sezone iz Chelsea za 36 milijuna eura, nakon što je njegovo dovođenje u predizbornoj kampanji obećao bivši predsjednik Ramon Calderon. Međutim, niz ozljeda spriječio ga je da dokaže svoju vrijednost.
Robbenov odlazak dolazi na isti dan kada je postalo jasno da će i njegov sunarodnjak Wesley Sneijder preseliti u redove milanskog Intera.
U Realu se nadaju kako bi se do kraja prijelaznog roka mogli riješiti i trećeg Nizozemca u nizu - Rafael van der Vaarta.
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Daj Bože da je istina... al mislim da je ovo dogovor... vjerovatno slijedeće sezone Ribi nam ide... al nema veze, bar bi imali jednu sezonu dvojicu prejakih 
Još samo kad bi golmana nabavili i možda jednog odbrambenog... al neka ne treba biti ohol za Ramazan

Još samo kad bi golmana nabavili i možda jednog odbrambenog... al neka ne treba biti ohol za Ramazan

Tako je Robben na pragu Bayerna samo se ceka sluzbena potvrda...
Sljedeci na listi Ricardo Quaresma http://www.fussballtransfers.com/fc-bay ... e1110.html
Mislim da bi navijaci Bayerna pred svaku sezonu trebali malo da divljaju kako bi Uli dovodio igrace,bas ko sto su sad divljali pa eto Robbena
nek razbijaju jos nek vam golmana dovedu 
Sljedeci na listi Ricardo Quaresma http://www.fussballtransfers.com/fc-bay ... e1110.html
Mislim da bi navijaci Bayerna pred svaku sezonu trebali malo da divljaju kako bi Uli dovodio igrace,bas ko sto su sad divljali pa eto Robbena

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- bistrikboy
- Kontakt:
Odavno ne pisem na ovoj temi, ali ako je ovo za Robbena tacno(Perez potvrdio) onda je to super potez,citam da se rafinha dogovorio sa S04 da za 10mil. moze ici,FCB se vec ranije dogovorio sa njim pa ko zna 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo izgleda Ramazanski poklon od uprave Bayerna... Ako se spekulise i za Quaresmu, onda bi to trebalo izgledati ovako:
-------------------------------------Bilal-----------------------------
----Quaresma--------------------------------------Robben--------
-------------------------------------Bilal-----------------------------
----Quaresma--------------------------------------Robben--------
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
A ne mogu da vjerujem... mislim da će biti ili Quaresma ili Robben... a ne obojica, to bi previše bilo, nismo Real Madrid... još bi gužva bila u vezi, kad bi obojica došli (prodati Sosu il još nekog)
A Rafinha??? koji će nam klinac onda na lijevoj strani Lahm, Braafheid pa i Pranjić...
A Rafinha??? koji će nam klinac onda na lijevoj strani Lahm, Braafheid pa i Pranjić...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moze ba i Quaresma, Schweini na klupu a Bilal kao sto sam napisao 10-tka. Sad se pojavila i spekulacija da bi i Heitinga mogao u Bavarsku!!! Eto nas poceli smo ko Real sa Holandezima!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Quaresma, Robben, Rafinha, Heitinga???
Mora neko otići
Sosa, Lell, ???
Mora neko otići
Sosa, Lell, ???
bilo bi super ako je to za robena tacno,to je extra pojacanje,ali sto ne dovedu nekog dobrog golmana posto sa rensingom (ili buttom) ne moze se nista uradit ili mozda da pruze sansu malom kraftu (samo se cuje dobro o njemu,a i klinsman ga je mislio stavit da brani koliko se sjecam)
i bilo bi mozda dobro da sad rafinhu dovedu,posto je propao onaj transfer sa juventusom(nesto ko fol nemaju mjesta za njega posto nije drzavljanin EU)
i bilo bi mozda dobro da sad rafinhu dovedu,posto je propao onaj transfer sa juventusom(nesto ko fol nemaju mjesta za njega posto nije drzavljanin EU)
~ Gute Freunde kann niemand trennen,Gute Freunde sind nie allein,Weil sie eines im Leben können,Füreinander da zu sein ~
- el-fighter
- Kontakt:
Da hoćemo dovesti Robbena, a Quaresmu i nemoramo. Po meni bi bilo logičnije da dovedemo i VDV- a u paketu sa Robbenom. Onda bi Robben lijevo, VDV desno, Bilal iza napadača, a zadnji vezni Timoščuk.
Što se tiče Rafinhe ni on nebi bio loš, ali mislim da od toga nema ništa.
Što se tiče Rafinhe ni on nebi bio loš, ali mislim da od toga nema ništa.
Velež do groba života mi moga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.