mene nervira sto oni nikad (ili rijetko) ne napadaju preko bokova._dreamer_ je napisao/la:Ne da ne izvlace maksimum od Dzeke, nego izvlace maksimalno 50%.
Covjek je ubica u kaznenom prostoru. Sinoc se moglo na prste nabrojati koliko su puta uputili centarsut, dok je recimo Liverpool to uradio jedno 50-60 puta. Mislim, Dzeko uglavnom nema upotrebljivih lopti. City je radi svoje jednolicnosti procitan i ako ne urade nesto na tom planu, bice im sve teze pobjedjivati utakmice. Sinoc su bili tek u zadnjh 15 tak minuta konkretni, sve do tada je bilo zaista prepreslabo.
nervira me sto im je silovanje lopte na sredini neki kao napad (potpis, pecat, ovjera, nazad u odbranu). dok silva i nasri predriblaju sve sto se predbriblat moze, odbrana se postavi i onda kad napokon dzeko dobije loptu, on bi kao trebao kroz noge 5 igraca da daje golove.
nervira me sto mancini kad ima napadaca kao dzeku, ne podredi igru tom napadacu (pogotovo kad samo njega stavi).
doduse, nije bas da city i ima neka kvalitetna krila.
city je postao patnja za gledanje. zadnja dobra utakmica koju sam gledala je bila ona protiv arsenala u kupu.