FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ivetic potpisao,Mikic otisao u Rudar i kazu da je to to sto se tice prelaznog roka u Borcu. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
...rijesili se nekih pojedinaca koji nisu dostojni da nose dres Velikana iz Platonove...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Sta je s Karalićem ???
" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
Bolje mu je da pokusa s onim žalosnicima izboriti opstanak,nego da kod nas presjedi na klupi.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
a ne znam kralju, mislim da bi on i Biki u spicu bili odlican tandem
, zna njega Kara dati 
" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
nesto vise o milanu muminovicu,kakav je
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Nekad najavljivan kao veliko pojačanje Borca,u stvari stroga taraba.Taj ti moze igrati u Sutjesci i u krugu 20km oko Foče.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
U Borcu je katastrofa bio.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Mumi je bio najavljen kao veliko pojacanje, ali eto nije se snasao :/ opet ja sam ga volio gledati
nezm sto ali on mi je bio onako jedan od omiljenijih igraca
valjda ce se uspjeti nametnuti negdje 
-
veteran 1987
- Kontakt:
Igrac koji vec nekoliko godina vuce neugodnu povredu, obicno trenira odvojeno od ekipe i ako nadje takvu ekipu i trenera koji ce to tolerisati onda bi mogao i igrati.Rosas7 je napisao/la:nesto vise o milanu muminovicu,kakav je
"JOŠ OD 1926"
- napoli1991
- Kontakt:
pozzzz))))))jel moze pitanje samo........tko anjjvecu placu ima u klubu i kolika mu je......hvallla....osvajate ove godine kup........
Najvecu platu ima jedan nas igrac. Recimo da je duplo veca od plate Predsjednika Republike Srpske.
nije valjda da ima 20 000kmsfpborac je napisao/la:Najvecu platu ima jedan nas igrac. Recimo da je duplo veca od plate Predsjednika Republike Srpske.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Vidim i Krajinovic otisao na pripreme u Medjugorje da se proba nametnuti.Ne znam cemu takav potez uprave Borca ali eto. 
Mozes li pojasniti posto je nepoznanica za sve nas, a mislim da je i potpisao.....Vidim i Krajinovic otisao na pripreme u Medjugorje da se proba nametnuti.Ne znam cemu takav potez uprave Borca ali eto.
Sasa Krajinovic,momak koji nicim nije odskakao u onoj "paklenoj" generaciji Cukarickog koju su predvodili Nenad Kiso i Krcmarevic.
Eto o kakvom se igracu radi kada u toj ekipi nije mogao da postane glavni motor ekipe,tu su jos bili i Morariju,Scekic...
Tada posredstvom nekog menadzera odlazi u Iran u Shardari kod Miodraga Jesica gde opet nije zaigrao utakmice.
Levo krilo,imao je kao neku tehniku ali nista znacajano,ako bih ga poredio sa nekim igracem rekao bih da je neka malo losija verzija Milana Srece s tim da igra po krilu.
Eto o kakvom se igracu radi kada u toj ekipi nije mogao da postane glavni motor ekipe,tu su jos bili i Morariju,Scekic...
Tada posredstvom nekog menadzera odlazi u Iran u Shardari kod Miodraga Jesica gde opet nije zaigrao utakmice.
Levo krilo,imao je kao neku tehniku ali nista znacajano,ako bih ga poredio sa nekim igracem rekao bih da je neka malo losija verzija Milana Srece s tim da igra po krilu.
Sasa Krajinovic je trenirao sa mnom u mladjim kategorijama Partizana.Oduvek je vazio za maminog i tatinog sina-mekusac klasican koji se gura jer je iz bogate pozicije.Dugo ga nisam video,ali sam citao da je muvao po Cuki....cim tu nije prosao sta dalje ima da pricamo?Ne ocekujte previse od njega.Devil sve objasnio u vezi njega.Milan Sreco je za njega Mesi licno 
Ma niko i ne ocekuje nista od njega,ali eto zanimalo me misljenje,i ako nam lijeva strana skripi tesko da ce naci svoju minutazu....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.