dzaba tebi sto ti znas od koga prijeti opasnost,kad nema ko tu opasnost zaustavit,evo imaju protivnici makedonije snimke pa opet kiro na svakoj utakmici 7,8-9 golova..ma jicha je ivotninja,jbt koliki je covjek,cc--sta ce njega celica cuvat il neki tam,vrazalicDylan Dog je napisao/la:Pa dobro,protiv bas Makedonaca npr. Jicha je bio skroz zaustavljen,mislim da je postigao 3-4 gola,sto je mizerno od njega,a i uopceno ovo prvenstvo je odigrao ispod svog uobicajnog nivoa,znao je on ici i preko 15 golova za reprezentaciju![]()
No,prednost nase reprezentacije je sto ce imati snimke protivnika s EP,znat ce odakle prijeti najveca opasnost,a sto se tice nas,mi ni samo ne znamo od koga prijeti najveca opasnost po protivnika,a oni da saznaju
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
-
BranaVidara
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Zadnja izmjena: BranaVidara, dana/u 26 jan 2012, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
Nemoj molim te izmišljati da je bilo 500 gledalaca, ja sam bio na toj utakmici i bilo je oko 2000-2500, ljudi su izgubili interes ne znam ni ja zašto, nismo iskoristili neke prilike (baraž Švedska, baraž Mađarska, grupa Srbija) kad smo bili na vrhuncu i u formi a i medijski. Pa nije vama taj duel rješavao a bilo vas je 7000 kažeš, a već ste se kvalifikovali bili, pa i mi bi bolan napunili čitavu Skenderiju da se kvalifikujemo bez obzira na značaj utakmice. Već sam ti slao link na drugoj temi baraž Bosna-Mađarska 8000 gledalaca, protiv Srbije je bilo mislim oko 7000 sve se to igralo u Skenderiji kao i ona vaša utakmica.NEKOJ je napisao/la: Sta se tice vama vi ste jednom imali priliku mi smo vas dobili +7 i smo izvukli nerjeseno na vasi teren na koji je imao edvaj 500 ljudi... Na onaj zadnji duel koji nije resavao nista bilo je 7000 nasi navijaca... Sada smo u barazu u prvi sesir vi ste u treci ne vjerujem da cemo imati priliku da igramo opet... Sta i da bude srecno vama
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam ,vidjećemo kad obojica budu na spisku,ali se može ravnomjerno rasporediti minutaža između njih dvojice.Dylan Dog je napisao/la:Znas da je prije bilo problema s Prceom,nije mu se sviđalo da bude rezerva Terzicu u napadu,kud bas da nam 2 ponajbolja igraca igraju na istoj poziciji,jel sad to sve ok![]()
Iskreno,nisam bas upucen u kvalitetu ovih novih u reprezentaciji,uzdam se najvise u staru gardu,dakle Terzic,Prce,Stojanovic,Toromanovic,nadam se da ce se Saric ipak odazvati,Tahirovic hoce da se oprosti,ima li kakve vajde od ovih novih u reprezentaciji,jesu li po tvome misljenu bolji od Jaskica,Mustafica,Veselinova,Obradovica..![]()
Sta je sa Darka Martinovica,sto njega nije bilo![]()
P.S. Ja se uzdam ta ti sve ovo znas da mi odgovoris
U odbrani moraju igrati ,obojica .
A u napadu mogu Terzić nekad na srednjeg,a Prce na lijevog beka ili da se mjenjaju na lijevom.
Jaškić sad prešo u Goražde,i sigurno će se vratiti u formu u ovoj polusezoni,pa me ne bi iznenadilo da bude ponovo u reprezentaciji.
Ostali igrači ,sve je to tu negdje kao i prije,samo što ovi momci imaju prednost što su najbolje godine tek pred njima.
Mjesto Martinovića i Obradovića tu su Panić i Malinović.
Protiv Grčke me mali Malinović oduševio ,a tvoj je vršnjak jbt.
Ne libi se pucati,izgleda nako sitan,ali skoro sve je pogađao kad se dizao na šut.
I jedan od najboljih .
Panić 91 godište ,momak ima dobar šut,pokretljiv je ,fizički je jak .
Ima prednost što može pucati objema rukama.
Protiv Grka i nije nešto odigrao,pokušavao,nije imao sreće .
Protiv Kipra je bio naš najbolji igrač.
Pred njima su godine .
Karačić me oduševio takođe u obje utakmice ,stilom igre podsjeća na Duvnjaka brz,explozivan i ne boji se preuzeti odgovornost .Protiv Grka je zajedno sa Prceom donjeo preokret .
Čelica u napadu dosta dobar,visok ima dobar šut,malo je fizički slabiji .
On može igrati u napadu ,da se odmore Terzić i Prce ,ima nesreću što igra na našoj najačoj poziciji.
Vražalić takođe mlad 1991 godište ,dosta dobar u kontrama ,siguran sa 7 metara (kao Čupić nako) ,pred njim je budućnost,Velić nije nešto odigrao u ovim utakmicama bio je slab skroz.
Stojanović već znaš ,kakav je
Čakić je bio povrijeđen ,pa nije igrao u ovim utakmicama
Toromanović u napadu ,sjajan ,u odbrani malo škripi .
Vranješ je kao neki specijalista za odbranu,iako to nije pokazao protiv Grka
Tahirović ,Grahovac je dosta dobro popunjena pozicija,još kad bi se Šarić odazvao,njegovih 10-15 odbrana bi puno značilo,iako ne vjerujem da će se odazvati.
Doborac dosta dobar,protiv Grka prerano ušao u probleme sa isključenjima pa se nije mogao u najboljem svjetlu pokazati,ušao Harmandić koji nije ništa pokazao.
Mali Karačić bi trebao biti prvi izbor na srednjem beku.
Martinović je u godinama ,igrao je negdje u Švedskoj ,gdje je sad ne znam.
Vražalić je bolji od Mustafića ,Vranješ i Veselinov su tu negdje ,a i ja bi ispred Obradovića dao prednost Paniću i Malinoviću ,mislim i da je u Borcu Panić prvi izbor prije Branislava
---------------------------Tahirović -----------------
---Stojanović----------------------------------------Vražalić ---
---------------------------Toromanović-------
---------Terzić------------Karačić-----------Panić-----------
Ja bi u napadu igrao ovako u odbrani Karačić sa Prcetom,Panić sa Vranješom.
Izmjene su Grahovac ,Čakić,Prce,Čelica,Doborac,Harmandić,Malinović,Velić ,Mikić/možda Jaškić
Ne izgleda to toliko loše ,kako se misli .
Rukomet je timski sport i mogu se zaustaviti i Kiro i Jicha ,ili se puste njih dvojica ,a zatvore se ostali igrači ,Kiro sa beka zabije 4-5 golova ,smanjiti broj sedmeraca na 2-3 i može .
Ali još nismo ni dobili protivnika,mi želimo Makedonce ,Čehe ili Slovake .
a kakve smo mi kurate sreće ,dobićemo Njemce ili Poljake ,možda i Švede
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
mala ispravka 
vrazalic je 1990. godiste a jaskic nemoze biti rezerva (ili obrnuto) mikicu, posto je on desno krilo a mikic lijevo
vrazalic je 1990. godiste a jaskic nemoze biti rezerva (ili obrnuto) mikicu, posto je on desno krilo a mikic lijevo
Koga mozemo dobit u barazu ?
- legenda reala
- Kontakt:
Makedoniju,Sloveniju,Mađarsku,Njemačku,Poljsku,Island,Švedsku,Norvešku,Češku,Rusiju,SlovačkuMakeTZ je napisao/la:Koga mozemo dobit u barazu ?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- paolomontero
- Kontakt:
7 Teams in pot 1:
GER, HUN, ISL, MKD, POL, SLO, SWE
(Seven best ranked teams of the EHF EURO 2012 SRB who are not qualified directly for the final tournament in ESP)
4 Teams in pot 2:
CZE, NOR, RUS, SVK (teams ranked 13 to 16 in SRB)
7 Teams in pot 3:
AUT, BIH, BLR, LTU, MNE, NED, POR
(7 winners of the qualification groups)
Draw Procedure
Step 1:
2 balls of pot 2 are drawn to pot 1 and two balls of pot 2 are drawn to Pot 3 (the balls will not be opened).
Step 2:
One team of pot 1 is drawn against one team of pot 3 (9 times).
For each pairing the home and away right will be drawn.
Sutra u 13:00
GER, HUN, ISL, MKD, POL, SLO, SWE + 2 slucajno izabrane ekipe od ove cetiri CZE, NOR, RUS, SVK
Znaci realno molimo Boga da dobijemo Makedoniju, Sloveniju ili da Slovacka i Ceska upadnu u prvi bubanje,inace nemamo sansi,to je neka realnost
Ovdje je potvrda mojih rijeci: Draw Procedure
Step 1:
2 balls of pot 2 are drawn to pot 1 and two balls of pot 2 are drawn to Pot 3 (the balls will not be opened).
Step 2:
GER, HUN, ISL, MKD, POL, SLO, SWE
(Seven best ranked teams of the EHF EURO 2012 SRB who are not qualified directly for the final tournament in ESP)
4 Teams in pot 2:
CZE, NOR, RUS, SVK (teams ranked 13 to 16 in SRB)
7 Teams in pot 3:
AUT, BIH, BLR, LTU, MNE, NED, POR
(7 winners of the qualification groups)
Draw Procedure
Step 1:
Step 2:
Sutra u 13:00
GER, HUN, ISL, MKD, POL, SLO, SWE + 2 slucajno izabrane ekipe od ove cetiri CZE, NOR, RUS, SVK
Znaci realno molimo Boga da dobijemo Makedoniju, Sloveniju ili da Slovacka i Ceska upadnu u prvi bubanje,inace nemamo sansi,to je neka realnost
Ovdje je potvrda mojih rijeci: Draw Procedure
Step 1:
Step 2:
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
- legenda reala
- Kontakt:
Znači ostaju nam samo Česialeksandar_veliki je napisao/la:Rusija i Slovacka su sa nama u bubnju, bar takve imam informacije, a mislim da su tacne.legenda reala je napisao/la:Makedoniju,Sloveniju,Mađarsku,Njemačku,Poljsku,Island,Švedsku,Norvešku,Češku,Rusiju,SlovačkuMakeTZ je napisao/la:Koga mozemo dobit u barazu ?
Pa vjerovatno da su tačne ,Rusija i Slovačka su 15-ti i 16-ti završili
Mora se napraviti 9 parova ,pa slijedom događaja Rusi i Slovaci moraju u donji dio žrijeba
Pošto ti ,uvjek imaš informaciju viška
Hoćemo li mi dobiti baraž ???
To je sad najbitnije
Pričaju u Sarajevu vidjet ćemo samo da dobijemo nekog ok protivnika 
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma znam ja to sve .aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da ce se baraz igrati u Skenderiji. Lova je potrebna Savezu da bi mogao funkcionirati jer podrske od intitucija gotovo i nema. Svu lovu obezbjedjuju generalni, a drugovi s jedne i druge strane (lose zvuci, ali tako je) nikad ni marke nisu dali za reprezentaciju. S obzirom da nas je Vojo vratio na dno, te da su mnogi sponzori zbog losih rezultata zavrnuli pipu, mislim da je Sarajevo najizglednija opcija. Samo i kvalifikacijama je potroseno oko 140 milja maraka, valjalo je to pronaci, a opet ce doci sveznalice i pljuvat ce protiv tri, cetiri covjeka koji u onom Savezu nesto rade. Ali tako je to kod nas.
Nekoliko puta su Karačić i Muzurović dolazili i pregovarali oko toga ,da savez nema para pa da kanton i privrednici to finansiraju .Pa je kanton i pristao na to protiv Grka.
Ne sumnjam da bi tako bilo i u baražu.
I na pres-konferencijama je to potencirano da će MRK i kanton snositi sve troškove ,zbog lošeg stanja u savezu
Ja vjerujem tebi,samo imam i informacije s drugih strana ,da će biti kod nas pa vidjećemo,ja bi volio
Ako ništa mogu nam dati SP
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa normalno da će se igrati u Sarajevu, šta ste vi mislili!?
Da neka dvorana u nekom drugom gradu može primiti 7 hiljada vjerovatno bi se tamo i igralo, ovako lova je prioritet.
Da neka dvorana u nekom drugom gradu može primiti 7 hiljada vjerovatno bi se tamo i igralo, ovako lova je prioritet.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Jel' se zna kad se igra baraz? 
- legenda reala
- Kontakt:
Šta ti znašBianconeri1988 je napisao/la:Pa normalno da će se igrati u Sarajevu, šta ste vi mislili!?![]()
Treba okrenuti leđa reprezentaciji ,bojkotujem Rukometnu reprezentaciju BIH ,jblo ih Sarajevo
Može u Zenici
Džaba Sarajevu sportski objekti
9 i 17 Junaalacious je napisao/la:Jel' se zna kad se igra baraz?
čini mi se
Gdje će se igrati baraž? U Skenderiji?
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
Nemam ništa ni protiv jednog grada, ali mislim da publika u Zenici nije za rukometa oni samo fudbal ganjaju i tako, to se vidjelo kad je rep. Bosne igrala tamo. Mejdan bi bio zanimljiv manji je od Skenderije ali slicne konstrukcije znaci i tamo bi mogla ispasti slicna atmosfera ko u Skenderiji.legenda reala je napisao/la:
Može u Zenici![]()
Džaba Sarajevu sportski objektikad nema koristi od njih i pune se jednom u 50 godina
![]()
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
-
Bosnian_Serb
- Kontakt:
Zna li neko u koliko je sati zrijeb i moze li se pratiti online? 
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Ja volim Borac i Banja Luku
Molim se da nam dođu Jicha i Ceska
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Žrijeb ti je sutra u 13 sati, valjda bude na tv, pošto je u Beogradu, pa ako ova naša tv prenosi čitavo evropsko valjda će i to pošto je očigledno ukalkulisano da sve bude skupaBosnian_Serb je napisao/la:Zna li neko u koliko je sati zrijeb i moze li se pratiti online?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
U Visokom baraz
Mi koji nemam bht ili srbijanski tv imali gdje drugo da se gleda ili prati?
Volim Te BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.