NK Zvijezda Gradačac

mmmirza
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mmmirza » 27 jan 2012, 19:16

mirza_rd je napisao/la:@astra jesi sazno kad i gdje se igra utakmica protiv Borca?
u gornjoj slatini u nedjelju u 14.00

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 jan 2012, 20:28

mmmirza je napisao/la:
mirza_rd je napisao/la:@astra jesi sazno kad i gdje se igra utakmica protiv Borca?
u gornjoj slatini u nedjelju u 14.00
jest u gornjoj slatini samo sto sam je cuo da je u 13 sati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 28 jan 2012, 01:10

slika

privjesci NK Zvijezda...zainteresovani neka se jave na pp

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 28 jan 2012, 09:42

Dok nas protivnik iz 16.kola igra sa nekadašnjim evropskim prvakom C.Zvezdom, mi sa Borcem B.Samac,nadam se da ćemo imati adekvatnijih i jačih protivnika kroz pripreme.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 28 jan 2012, 12:46

Izgleda da ce biti jos razilazenja ova dvojica nisu zadnja bila :?

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 28 jan 2012, 14:49

Uredu razilaženje tipa nisi ispunjavao niti ispunjavas ono sto se traži od tebe,ima mozda par takvih da ih ne imenujem,ali odlasci kvalitetnih igrača poput Gavarića nisu dobri za ekipu.Vjerovatno neki idu tehnikom ucjene,kao Gavarić.Naivni su ovi u upravi.Zezno ih je Jović,Gavarić.......ko je sljedeći.Zvijezda ne smije ni pomenut da zeli nekog igrača a ti isti igrači četverostruko traže vise nego sto bi dobili u Slobodi,Zelji,Sarajevu ili pak ne dobiju nista od obećanog u tim klubovima.Koji su to umovi,igrat dzaba i imat neko duhovno zadovoljstvo i biti bez kinte u dzepu.Mislim da nismo niti imamo ljude koji su sposobni upravljati klubom i zato nam se desavaju svakakve stvari tokom prvenstva ali i ovakve zafrkancije s trenerom,odlasci i dolasci igrača,sumnjivi rezultati i sto sta jos.

Nelecode001
Kontakt:

Post Postao/la Nelecode001 » 28 jan 2012, 15:03

zvjezdas je napisao/la:Uredu razilaženje tipa nisi ispunjavao niti ispunjavas ono sto se traži od tebe,ima mozda par takvih da ih ne imenujem,ali odlasci kvalitetnih igrača poput Gavarića nisu dobri za ekipu.Vjerovatno neki idu tehnikom ucjene,kao Gavarić.Naivni su ovi u upravi.Zezno ih je Jović,Gavarić.......ko je sljedeći.Zvijezda ne smije ni pomenut da zeli nekog igrača a ti isti igrači četverostruko traže vise nego sto bi dobili u Slobodi,Zelji,Sarajevu ili pak ne dobiju nista od obećanog u tim klubovima.Koji su to umovi,igrat dzaba i imat neko duhovno zadovoljstvo i biti bez kinte u dzepu.Mislim da nismo niti imamo ljude koji su sposobni upravljati klubom i zato nam se desavaju svakakve stvari tokom prvenstva ali i ovakve zafrkancije s trenerom,odlasci i dolasci igrača,sumnjivi rezultati i sto sta jos.

Tko zna kad je sutra tačno tekma u Slatini , i dali se u zvijezdu ponovno vratio mladi Jukan Adel koji je trebao na posudbu u Krajisnik????

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 28 jan 2012, 15:08

posljednji info....sutra u 13.30

Nelecode001
Kontakt:

Post Postao/la Nelecode001 » 28 jan 2012, 15:13

zvjezdas je napisao/la:posljednji info....sutra u 13.30
Hvala drug , a znas li sto o Jukanu i imali tko novi , ili cemo vidjeti sutra u Slatini ????

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 28 jan 2012, 15:23

Ja ne idem u Slatinu zbog priv.obaveza,a Adela lično poznajem pa ću ga i pitati...........

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 28 jan 2012, 15:28

Ristić imao sjajnu priliku za Leotar ali nije iskoristio u danasnjem meču protiv Zvezde.Dobar je bio prema informaciji koju sam dobio,ali on vise nije nas igrač.

Nelecode001
Kontakt:

Post Postao/la Nelecode001 » 28 jan 2012, 15:38

zvjezdas je napisao/la:Ja ne idem u Slatinu zbog priv.obaveza,a Adela lično poznajem pa ću ga i pitati...........

Ok , hvala drug , kad budesimao informaciju vise za Jukana i ostala desavanja objavi .....

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 28 jan 2012, 16:08

Treba pokusati dovesti Spalevica.. Otisao je iz Radnickog..
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jan 2012, 16:14

Maxi je napisao/la:Treba pokusati dovesti Spalevica.. Otisao je iz Radnickog..
Nije jos otisao. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jan 2012, 16:34

adel jukan se vratio u zvijezdu jucer je trenirao izgleda da nije zadovoljio u krajisniku :)
sto se tice spalevica mislim da nemamo sanse ni jedan posto da ga dovedemo iako bi mu ja dao risticev i gavaricev ugovor i plate i jos malo vise. lego bi nam spalevic ko budali samar :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jan 2012, 16:39

talentovani napadac koji je izasao iz juniorskog pogona zrinjskog ivan ferenc jucer se povrijedio na treningu zvijezde.vidilo se da momak zadnja dva mjeseca nije radio na fizickoj spremi u po treninga sav se pokocio :mrgreen: iako do pola treninga pokazao dosta dobrog,vidjecemo u narednim danima sta ce biti snjim ;)

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 28 jan 2012, 17:06

Taj Ivan mozda jeste talentovan,ali ima neki feler zbog čega nije u Zrinjskom i dosao do nas.Mislim da imamo Ivana i u Gradačcu.Spalevića da bi doveli treba 400.000 evra,sto njemu sto Radničkom, tako da od toga nema nista.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 28 jan 2012, 17:57

Sta je vama, kakav Spalevic.Mi nismo u mogucnosti dovesti igraca iz drugoligasa Bratstva a da dovodimo prvog strijelca Jelen Super lige.Odlazak Gavarica jos je jedan od primjera nekompetentnosti oko dovodjenja i odlaska igraca.Stalno nam se desavaju iste stvari iz prelaznog roka u rok , ali mi nista ne radimo da se te greske isprave.Evo ista stvar ce se desiti vec na ljeto kad ostanemo bez kompletnog veznog reda (Halilovicu i Djelmicu isticu ugovori, Hamzi posljednja polusezona u karijeri).Sada bi nasa uprava trebala poceti pregovore sa Djelmicem i Halilovicem o produzenju ugovora, a ne na ljeto.To se radi mnogo ranije i da se klub obezbjedi i da zna na cemu je.Ukoliko zele da idu onda da se na vrijeme pocnu traziti novi igraci, a ne da 10 dana prije prvensta oni odu.U svim klubovima ako igrac ne zeli da produzi ugovor uprava i trener ga "stave na led", odnosno ne daju mu da igra dok ne produzi novi.Samo se kod nas olako pustaju igraci,da ko bi va nesto zarade u inostranstvu ili domacim klubovima u kojima nemaju ni za kiflu.Svjestan sam da igraci sa strane ucjenjuju Zvijezdu i da traze 3-4 puta vece plate nego u Zelji, Sarajevu,Slobodi, Celiku,Borcu ali isto tako ne mozemo samo govoriti kako igraci traze pare dio krivice ide i na one koji odlucuju o tome u klubu.Ne moze se za propuste u dovodjenju igraca pravdati time da se gradi stadion.
Isto tako dovodimo drugoligaske ili treceligaske igrace iz Srbije ili Hrvatske a ne dovedemo jednog Smigalovica,Dzafica,Huseinbasica,Skahica koji su nam ispred nosa.
Sve dok budemo po polusezoni mjenjali po 6-7 igraca mi nikad necemo napraviti ozbiljan rezultat.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jan 2012, 18:02

bosanski zmaj u upravu mozes odma...sta pljujes po nasem klubu sta ce nam skupi igraci kad je opstanak glavni cilj kad se bude borilo za evropu dovodice se ciljana pojacanja...ccc mi smo bagra nevidena

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 28 jan 2012, 18:20

Kakva nam je uprava za nas su i polovnjaci skupi.Sa ovim finansijskim mogućnostima uz sposobnu upravu komotno smo mogli biti vrh tabele.Sa ovakvom upravom, kada dodje vrijeme dovodjenja igrača za visoke domete,trebaće nam milion za par pojačanja.Hoću reći-Koliko se para trosi nizasta.Sloboda,Čelik,Željo ili Sarajevo sa ovim sredstvima bi uvijek igrali europu.Mi da bi takav uspijeh imali morali bi te iste igrače 4.puta vise platit.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.