FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 28 jan 2012, 16:20

Čist penal nad Riberyem nije sviran :twisted: nadam se u drugom da će pročepiti. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 jan 2012, 16:23

Bez obzira na nedosudjen penal kriminalno lose prvo poluvrijeme Bayerna :cry:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jan 2012, 16:48

Gomeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzz :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jan 2012, 17:25

Robben za 2:0 zahvaljujući Oliću i majstorskom lobu :D teška utakmica i ne baš blistava partija Bayerna ali važno je da su tri boda na kontu.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 jan 2012, 17:32

Dosta losa igra Bayerna tokom citave utakmice , ne znam siguran sam da je vecina nas ocekivala bolju igru Bavaraca.
Ajde bitno je da su se upisali novi bodovi , a igra ce se popraviti . Losoj igri je uveliko doprinio Wolfsburg svojom trkom i defanzivnom formacijom , ali na srecu nisu uspjeli u svojoj namjeri da s Allianz Arene izadju neporazeni.
Rafinha dobio peti zuti sto znaci da sljedecu tekmu propusta.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 jan 2012, 18:05

Cestitke na pobjedi protiv Vukojebine. :D :D

Ima li nade da sljedece sedmice budete igrali jos losije ili nam slijedi potop kao protiv BVB-a ? :lol: :lol:
Iskren da budem nakon Dortmunda mislim da nemamo sanse ni protiv Vas i da ce to biti rutinska pobjeda Bayerna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 28 jan 2012, 18:13

Pregledo sam "highlights" i nisam zadovoljan igrom, koliko rezultatom. Ostvarili smo pobjedu i to ce se brojati, igru cemo svakako zaboraviti. Gomez i Robben su pogodili, a Ribery je pokazao koliko nam nedostaje. Vukovi su "zaklani", idmeo dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Klare

Post Postao/la Klare » 28 jan 2012, 18:45

Ko još, iz čista mira, progovori koju ružnu na Gomeza zaslužuje jednu dobru čvoku. ;)
Lik je danas svojim potezom riješio utakmicu. 8-) I ostatak tima je dobar, sačuvana mreža, Vukovi stjerani, a detalj gola je čisti Gomezov majstorluk, ali uvijek će se naći budala pa osporavati njegovu igru. :roll:

Nije baš kao što sam predviđao, teška utakmica, ali bodovi su upisani, rekao bih sasvim zasluženo, taman 2:0. 8-)

Rafinha {K}, eto nama Brene, napokon.
Volio bih da je i on u mogućnosti protiv HSV, ali ovako mi je svakako drago zbog Brene. 8-)

Sljedeća subota je biti ili ne biti, Breno mora ugrabiti šansu, ovu sedmicu mora poludjeti na treninzima(neka bolan Breno ne mislim baš tako :lol: ) ili nas Juppo ipak iznenadi te na teren pošalje Gustava. :?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 jan 2012, 19:21

@Klare: Jesi vidio kako Mariano odigrava dobar dupli pas sa protivničkim igračem....Fino glavom napuca Rodrgueza u leđa lopta se fino odbije na pravo mjesto "legne" i Gomonja zakuca loptu u gol..... :D Hajd sad nek neko kaže ko to još zna od napadača??? Ma niko...... ;) Samo naš Super Mariano :lol: :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 jan 2012, 19:59

Primijetio sam nasu zastavu u toku utakmice , da to nije slucajno bio drug Gorstak 8-) ?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jan 2012, 20:08

Kakva igra takav i rezultat.
Bili smo bolji taman za ovih 2:0, iako je moglo na semaforu biti malo drugacije.

Od veceras krece serija bez primljenog gola, prvih 90 minuta je ubiljezeno, naredni vikend se niz nastavlja. :D

Jos cu reci Ribery! 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 28 jan 2012, 22:23

Za mene je najbitnija pobjeda. Odigrali smo prosječno, uz neke bljeskove pojedinaca i solidno u obrani. Čak se ne sjećam da li su ovi zapucali prema Neueru koji put.....

Pohvalio bih Riberya i Švajnia a Rafinha je pregorio u želji da se dokaže. Boateng stoper? Fur immer! Nicht mehr und nicht weniger! Šteta što će opet na beka jer Rafo ne igra.... :x

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 28 jan 2012, 22:25

Pobjeda je najvaznija

Sad je potrebno podici formu na veci nivo da se ovakve utakmice rijesavaju vec u prvom poluvremenu . :)
Thomas Müller - Fußballgott

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 29 jan 2012, 00:13

Je li neko gledao utakmicu nakon Gomezovog gola?
Ja,nazalost,nisam zbog obaveza mogao,a zanima me kako su odigrali Gustavo i Olic.Sad sam gledao highlights utakmice i vidio da je Olic odlicnim pasom zapoceo onu kontru kad je Ribery bio 1 na 1 i promasio,a kakav samo lob kod drugog gola,svaka cast :)
#miasanmia

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 29 jan 2012, 11:42

Uz svu dozu respekta prema protivniku, ali ni kada su dominirali BL-om, nisu na našoj Säbener ravnici nikad ništa mogli (ukupno 1 bod osvojen do sada) i zato moram malo da karikiram
slika

Nije toliko bitna igra, koliko uigranost. Malo nas je klima srednjeistočnjačka usporila, drugačije se tamo dihalo i ne mere se baš tako lako na onu bavarsku naviknuti ;)
Drago mi je zbog Olića što je proradio, time sebi diže samopouzdanje i don Juppu zadaje glavolje, mada Marion ima zacementirano i zabetoniramo (ne znam šta je jače od ovog dvoje - molim moderatore i ostale da me upute :D ) mjesto, ali nekad se možda po potrebi zapleše i sa dva napadača ili ko u stari vakat sa tri 8-)
Iako se HSV uigrao i djeluje malkice bolji no prije, mislim da tu ne bi trebalo puno da škripi, a moramo se dobro uhodati, inače kukala nam majka :lol:
Sent from my Philips Smart TV.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 29 jan 2012, 13:13

Samo me zanima koji od nas bi bio jači i bolji od Bilala :D

[youtube][/youtube]

od početka do 0:27 je kandidat

Dotična gospodična u drugoj ulozi :D
[youtube][/youtube]

Mene su čitavih 5 godina fakulteta učili da prvo gledam u zube pa tek ostalo i navika se stvorila :lol: :twisted:
Sent from my Philips Smart TV.

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 29 jan 2012, 15:54

Bundesliga je napisao/la:Primijetio sam nasu zastavu u toku utakmice , da to nije slucajno bio drug Gorstak 8-) ?
Jesam bio druže Bundesliga. Prijatelj me pozvao, kaže imam četiri karte za utakmicu u subotu i ja kažem hmmmm... nisam ništa posebno planirao za ovaj vikend... pa hajd', mogli bismo skoknuti da to pogledamo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nisam imao zastavu druže Bundesliga, nešto se iskompliciralo oko toga, ali je zato sve ostalo izgledalo PERfektno.

Nisam spavao dvije noći, izgledam kao zombi. Ali kao sretan zombi :mrgreen:
Evo samo da vam se javim, da kažem da je posjeta AA bila nezzzzzaboravno, neponovljivo iskustvo podijeliću slike sa vama čim prije.

Sad zasad izdvojio bih jednu fotku i jedan detalj:

1. Transparent NO GAZPROM na južnoj tribini. Dok sam ga vidio i ismijao se već su ih natjerali da ga skinu pa slika nije fino ispala:
slika

2. Dio spikerove predstave nakon postignutog pogotka, kad se pravi kao nevješt, i obrati se stadionu:

Spiker: "Neue Spielstand! FC Bayern?!"
Stadion: "Zwei!!!!"
Spiker: "Wolfsburg?!"
Stadion: "Null!!!"
Spiker: "Danke!"
Stadion: "Bitte!!!!!!!!!"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
24.04.1991.
Stern des südens

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 29 jan 2012, 17:46

Ne treba biti plaho pametan da se zakljuci da ovo nije bila previse dobra utakmica za Bayern.
Prije svega je nedostajalo kreacije, sto je zaista rijetkost kad igramo u ovakvoj postavi. :?
Sreca pa imamo Maria, covjeka koji je tu uvijek kad zatreba. 8-)

Ocigledno je da je ovo najbolja odbrana koju Bayern ima. Boateng je puno bolji na stoperu, ima sve predispozicije koje treba posjedovati igrac svjetske klase na toj poziciji. Samo sto je on jos i puno brzi od vecine svjetskih stopera.
Nadam se da ce za vrijeme ove povrede Buytena i Jupp uvidjeti da nam je ovo idealna postava, da nema potrebe za egzibicijama. :mrgreen:

Eh sad nastupa problem.
Rafinha nema pravo nastupa u sljedecoj utakmici. :? Sta uciniti, koga ubaciti?
Da li je dosao red da Breno dobije svoju (mozda i zadnju) sansu? Da li ce nam jedan od zadnjih veznih (Tymo ili Gusta) igrati stopera?

Ja bih ipak priliku dao Lepoj, pa nek pokaze da li zaista vrijedi. Protivnik nije bezazlen, ali jasno je da HsV ne igra onako kako je igrao nekad, i kako bi svi ljubitelji BL zeljeli da igra.

Zato Breno: na tebe je red!

P.S. Gorstace, meći slike. :mrgreen:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 29 jan 2012, 18:48

@ Gorstak

Ma bitno je da je tebi bilo prelijepo i da nosis jedno nezaboravno iskustvo , kojeg ces se sjecati cijeli zivot , a umor ce proci . Na kraju samo nasa sjecanja ostaju sa nama do kraja zivota.

Nego kad se odmoris , stavi nam koju lijepu slicicu , pa da i mi malo uzivamo ;)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 jan 2012, 11:05

Koliko je ono bilo 13utakmica bez primljenog gola??? Do Mainza cini mi se,il je Hanover???
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []