Everton F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

NeToBoLa
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la NeToBoLa » 27 jan 2012, 22:36

Evo preokreta. :) Poveo Fulham preko Murphya iz penala a onda Denis Sta-nešto dao gol za izjednačenje. Do vodstva se došlo preko Fellainia. COYB !
Who dares, wins !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 27 jan 2012, 23:17

NeToBoLa je napisao/la:Evo preokreta. :) Poveo Fulham preko Murphya iz penala a onda Denis Sta-nešto dao gol za izjednačenje. Do vodstva se došlo preko Fellainia. COYB !
Ovako i završi. S jednim golom u Londonu, mislim da Everton sigurno ide dalje.
Who dares, wins !

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 27 jan 2012, 23:17

hehe...i čudo na Goodisonu se dogodi-DenisTheManece i Fella,oba glavom,oba na ubačaj Donovana.Dobar osječaj.Idemo dalje.
Tekma malo rastrgana mi bila-Everton totalno dominantan,no kad je Fulham imao loptu ,nije bilo svejedno.Valjda poučen sa lošim iskustvom i sudbinom.Zaslužena pobjeda.
Sljedeća tekma u utorak,31.01.'12 - Man. City na Goodison Parku, i kako god bilo-ja ču tamo ,aBd, uživo gledati tekmu iz nekog 8-9 reda na Lower Gwladys Stands. ;) Kao prvo-obečah sam sebi, drugo na poslu dobih sedmicu godišnjeg,žena odlučila da malo popusti a i bio rođendan :D :lol:
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 27 jan 2012, 23:29

NeToBoLa je napisao/la:Ovako i završi. S jednim golom u Londonu, mislim da Everton sigurno ide dalje.
Maa,NTBola care-nema uzvrata...Everton je u petom krugu (broj 13 je u izvlačenju parova u nedelju) :D ;)
Sad samo nekog lakšeg protivnika.Da nam nebude baš baksuzan broj 13 :lol:
COYB

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 jan 2012, 23:36

obi-punk-kenobi je napisao/la: Sljedeća tekma u utorak,31.01.'12 - Man. City na Goodison Parku, i kako god bilo-ja ču tamo ,aBd, uživo gledati tekmu iz nekog 8-9 reda na Lower Gwladys Stands. ;) Kao prvo-obečah sam sebi, drugo na poslu dobih sedmicu godišnjeg,žena odlučila da malo popusti a i bio rođendan :D :lol:
COYB
ohoho care, svaka čast. Očekujemo iscrpan multimedijalni (slike, video i ostalo) izvještaj. Ne bi bilo loše da napraviš transparent "COYB- ss.ba fans" :lol: Nego, koliko košta takav izlet? Bar otprilike...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 28 jan 2012, 02:09

spielführer_21 je napisao/la:
obi-punk-kenobi je napisao/la: Sljedeća tekma u utorak,31.01.'12 - Man. City na Goodison Parku, i kako god bilo-ja ču tamo ,aBd, uživo gledati tekmu iz nekog 8-9 reda na Lower Gwladys Stands. ;) Kao prvo-obečah sam sebi, drugo na poslu dobih sedmicu godišnjeg,žena odlučila da malo popusti a i bio rođendan :D :lol:
COYB
ohoho care, svaka čast. Očekujemo iscrpan multimedijalni (slike, video i ostalo) izvještaj. Ne bi bilo loše da napraviš transparent "COYB- ss.ba fans" :lol: Nego, koliko košta takav izlet? Bar otprilike...
cuj ss.ba nevalja to, kucace tamo ko ss.ba pa ništa neće nać, fino sportsport.ba forum fans :lol:
Vođa zna.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 jan 2012, 18:35

obi-punk-kenobi je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:Ovako i završi. S jednim golom u Londonu, mislim da Everton sigurno ide dalje.
Maa,NTBola care-nema uzvrata...Everton je u petom krugu (broj 13 je u izvlačenju parova u nedelju) :D ;)
Sad samo nekog lakšeg protivnika.Da nam nebude baš baksuzan broj 13 :lol:
COYB
A sve kontam ima. Eto ga još bolje, haj valjda zapadne nekog poput Crawleya i sličnih. :)

I malo ti zavidim za to u utorak, ali imam u planu takvo nešto nekad kasnije. Želja mi je na Merseyside derby otići. :)
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 28 jan 2012, 22:23

Number 13 :roll: ma bit ce ovo lucky number 13 :mrgreen:

Nego pazi ovo Man Utd U18s 1-4 Everton U18s - Barkley Inspires Blues razbili male dzavole znaci barem ovi mladi nista ne zaostaju za "velikim".
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 29 jan 2012, 17:59

Dosta sreće u žrijebu. Protiv Blacpoola sad, od ozbiljnijih ekipa još Chelsea, Liverpool,Arsenal, Tottenham i Stoke ostali. Mogli bi gledati Merseyside finale ako bude i dalje sreće. :)
Zadnja izmjena: NeToBoLa, dana/u 29 jan 2012, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Who dares, wins !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 jan 2012, 19:18

Sky Sports **** understand Everton have made an official offer to sign Rangers' in-demand striker Nikica Jelavic.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 29 jan 2012, 19:31

Otišao Bily. Dobar je bio s obzirom koliko je igrao. Dao je nekoliko strašnih golova koji se teško zaboravljaju.

A Jelavić, šta ja znam. Nezz. :roll:
Who dares, wins !

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 29 jan 2012, 21:41

Hvala hvala,naravno da će i fotki i pisanja biti i svega,brat bratu. Da sam nervozan pred put -jesam,ko leptir od sto kila-masivno.A što se tiče koštanja-hmm, pa kad sam onako otprilike "bacim na papir" u glavi-došlo me je /dočiće me-nekih 350-400 € /ali tu je i avion, spavanje u Londonu i Liverpoolu,karte za tekmu,voz ,ovo-ono ( i naravno i za pojesti i popiti-a oboje mogu onako udarnički ) i za koju sitnicu "za uspomenu"...maaa i nije toliko ,samo ima ,frende, planiranja da se izvuče što jeftinije. I naravno, od srca želim da svi mognete ,kad poželite , jednom da odete tamo.Iskreno. A možda se i NTBoli ostvari želja uskoro-kako je bilo ovo izvlačenje mogao bi se i u maju igrati Merseyside derby (ovaj ligaški je 25.02)
Zadovoljan sam sa ždrijebom (Blackpool ili Sheffield Wednesday) moglo bi se i u četvrtfinalni krug.
Toliko-sad pomalo u krpice-sutra palim sabahile za Trst i let za Londru. A onda u utorak-za Liverpool,grad Evertona ;) :D :lol: i što se tiče tekme-Que Sera,Sera-Whatever Will Be, Will Be.... ;)
COYB

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 29 jan 2012, 22:49

Sretan put i uživaj ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 30 jan 2012, 00:12

obi-punk-kenobi je napisao/la:Hvala hvala,naravno da će i fotki i pisanja biti i svega,brat bratu. Da sam nervozan pred put -jesam,ko leptir od sto kila-masivno.A što se tiče koštanja-hmm, pa kad sam onako otprilike "bacim na papir" u glavi-došlo me je /dočiće me-nekih 350-400 € /ali tu je i avion, spavanje u Londonu i Liverpoolu,karte za tekmu,voz ,ovo-ono ( i naravno i za pojesti i popiti-a oboje mogu onako udarnički ) i za koju sitnicu "za uspomenu"...maaa i nije toliko ,samo ima ,frende, planiranja da se izvuče što jeftinije. I naravno, od srca želim da svi mognete ,kad poželite , jednom da odete tamo.Iskreno. A možda se i NTBoli ostvari želja uskoro-kako je bilo ovo izvlačenje mogao bi se i u maju igrati Merseyside derby (ovaj ligaški je 25.02)
Zadovoljan sam sa ždrijebom (Blackpool ili Sheffield Wednesday) moglo bi se i u četvrtfinalni krug.
Toliko-sad pomalo u krpice-sutra palim sabahile za Trst i let za Londru. A onda u utorak-za Liverpool,grad Evertona ;) :D :lol: i što se tiče tekme-Que Sera,Sera-Whatever Will Be, Will Be.... ;)
COYB
Koliko te je karta izašla ?

Što bi dobro bilo da na nekom panou, onako markerom, napišeš Džeki,'' bem ti gacko i kulu'', u potpisu Karamele iz BiH i držiš malo da te kamera uhvati. :lol:
Who dares, wins !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 30 jan 2012, 17:01

Evo izgleda je Nikica navalio da pređe u Everton. Nije ni lud. :)
Iz Rangersa ga ne bi dali za 4,5 miliona funti ali izgleda da je dečko postavio ultimatum tako da je vrlo vjerovatan prelazak. Ne isplati ga se držati nezadovoljnog u klubu, a Rangersu je svaka financijska inekcija potrebna u ovom trenutku.
Who dares, wins !

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 31 jan 2012, 10:21

NeToBoLa je napisao/la:Evo izgleda je Nikica navalio da pređe u Everton. Nije ni lud. :)
Iz Rangersa ga ne bi dali za 4,5 miliona funti ali izgleda da je dečko postavio ultimatum tako da je vrlo vjerovatan prelazak. Ne isplati ga se držati nezadovoljnog u klubu, a Rangersu je svaka financijska inekcija potrebna u ovom trenutku.
izgleda da je gotovo sve samo još treba liječnički pregled proći. Dobar je Nikica bit će vam od koristi
Audere est Facere

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 31 jan 2012, 13:10

Jelavić nije jedini napadač kojeg Everton dovodi zadnjeg dana prijelaznog roka. PSG-ov Guillaume Hoarau također treba pojačati napad posrnulih velikana engleskog nogometa. David Moyes je jučer izjavio: "Nadam se da ću dovesti dva napadača, ali ne mogu to tvrditi sa sigurnošću."

Ohoho, može majke mi. :lol: A kont'o sam da se neće ni sad niko dovoditi, a na kraju će Moyes fin napad imati.
Who dares, wins !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 jan 2012, 14:12

Na kraju će ispasti da je QPR najbolje poslovao u ovom prijelaznom roku, potom Everton pa Newcastle.
Ubili ste dvije muhe jednim udarcem, kupovina Jelavića i posudba Sahe do kraja sezone Tottenhamu. Prodajom Bylatedinova ste skupili pare za Jelavića koji je navikao na britansku fudbal i ima dobru statistiku, ali na njemu je da se pokaže i u premiershipu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 31 jan 2012, 15:13

Jelavic potpisao cijena transefera nekih 7.5-8 miliona eura.. Saha najvjerovatnie ide u Tottenham.
Who is your čampion??

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 31 jan 2012, 15:17

Jele ako bude zabijao za Everton kao za Skote ma bit ce gotiva :D zabio je oko 30 komada u 45 nastupa.
Who is your čampion??

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Gunner4 i 4 gosta.