ZELJO DO GROBA je napisao/la:i na kraju da se cestita rodjendan Maxvelu![]()
28,
sretan rođendan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
ZELJO DO GROBA je napisao/la:i na kraju da se cestita rodjendan Maxvelu![]()
28,
nemas dzabe nick botbot je napisao/la:kako je mali tim iz ciganske katalunije
a evo da je pique top 3
SMIJESNO
možeš bježat al se nemožeš sakriti.....za takvu djecu treba ponoviti.... Farsa ja osvoijla više trofeja za Franka nego Real....bem ti glupu djecuSaurman je napisao/la:jedva cekam da trio Henry-Ibrahimovic-Messi pocnu sijati strah po europi......a onim fašitima iz Madirda ni Franco nece pomoci
nemože iz iste zemlje...barca i realZELJO DO GROBA je napisao/la:ja bi volio ovako...
Barca
Real M.
Besiktas
Rubin Kazan
ova dva zadnja bi bila dobra zbog marketinga...cisto za probijanje na njihovo trziste ...
ja mislim da mogu biti 2 kluba iz iste zemlje,al nisam siguranRaul_64 je napisao/la:...tnemože iz iste zemlje...barca i realZELJO DO GROBA je napisao/la:ja bi volio ovako...
Barca
Real M.
Besiktas
Rubin Kazan
ova dva zadnja bi bila dobra zbog marketinga...cisto za probijanje na njihovo trziste ...
ne mogueno-barca je napisao/la:ja mislim da mogu biti 2 kluba iz iste zemlje,al nisam siguranRaul_64 je napisao/la:...tnemože iz iste zemlje...barca i realZELJO DO GROBA je napisao/la:ja bi volio ovako...
Barca
Real M.
Besiktas
Rubin Kazan
ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa eto onda Rengers umjesto Reala...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.