Augsburg - Kaiserslautern (oba tima daju gol)
Brest - PSG 2x
Lyon - Dijon 1
Villarreal - Barcelona over 2.5
Prvi i drugi par su već prošli, čekam još zadnja tri. Vrijeme je da krene negdje, subota uvijek donese uspjeha (da baš
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
i ja mislim da gortat nece prebaciti....imat ce gasola na leđima !!suicidesquad je napisao/la:Bet Live - broj koševa igrača:
(15.5)PHO - Gortat M. 1 1,85
Phoenix večeras igra protiv Memphisa - ekipe koja najbolje brani centarsku poziciju u ligi: http://www.hoopsstats.com/basketball/fa ... 10/pts/1-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Memphis je ove sezone igrao 18 utakmica i samo je jedan centar protiv njih prebacio ovu granicu - Al Jefferson - 20p. Jučer sam Gortata igrao protiv Portlanda, ekipe koja isto prima malo koševa sa centarske pozicije, i prošao - dao je 8p.
Tenis - AO - tvrda podloga:
Đoković - Nadal 1 1,70
Nadal vodi 16:13 u međusobnom skoru - ali treba napomenuti da je Đoković dobio zadnjih 6 mečeva (2 GS finala). Đoković brani titulu na AO i mislim da će i ovaj put slaviti protiv Nadala.
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;haris10 je napisao/la:imal ko link za galatu?hvala
vjerovatno bi na tom listiću pisalo "maksimalni dobitak je ..." . ako fulaš par, taj dobitak se smanjujeUnknown Genius je napisao/la:Ako uplatim sistem 7 od 9 i dobitak je 100 KM, hoće li ostati isto ako fulim par koji npr. ima kvotu 3, 70? mislim, oduzima li se kasnije par koji fulam?
Aha, ok, tako sam i mislio. Hvala ti puno.anonimni je napisao/la:vjerovatno bi na tom listiću pisalo "maksimalni dobitak je ..." . ako fulaš par, taj dobitak se smanjujeUnknown Genius je napisao/la:Ako uplatim sistem 7 od 9 i dobitak je 100 KM, hoće li ostati isto ako fulim par koji npr. ima kvotu 3, 70? mislim, oduzima li se kasnije par koji fulam?
Aldinn1 je napisao/la:Villareal - Barselona 2 1,25
Gl.Ranger - Hibernian 1 1,25
Olympiakos - Erlolitis 1 1,15
Radnićki - Hemofarm 1 1,10
Belchatow - R.Rzeszow 1 1,15
Trerfle Gdnask - Kozlice 2 1,10
Unics Kazan - Niž.Novograd. 1 1,10
Kvota: 3,58 na 100 KM - 358 sigurne pare.
pokazi listicAldinn1 je napisao/la:Aldinn1 je napisao/la:Villareal - Barselona 2 1,25
Gl.Ranger - Hibernian 1 1,25
Olympiakos - Erlolitis 1 1,15
Radnićki - Hemofarm 1 1,10
Belchatow - R.Rzeszow 1 1,15
Trerfle Gdnask - Kozlice 2 1,10
Unics Kazan - Niž.Novograd. 1 1,10
Kvota: 3,58 na 100 KM - 358 sigurne pare.
Ovdje sam zaboravio napisati Bayerna 1,30 da bude kvta 3,58. Ako je neko uplatio jos Barsa za tri i po stoje
ili si se ipak salio da si uplatio 100 km ?Aldinn1 je napisao/la:
Ovdje sam zaboravio napisati Bayerna 1,30 da bude kvta 3,58. Ako je neko uplatio jos Barsa za tri i po stoje
barca 0-0 tako da ode pola didove penzijeEmir ZENICA je napisao/la:ili si se ipak salio da si uplatio 100 km ?Aldinn1 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:![]()
![]()
Radnički h1
Karabuskspor 1
Espanjol 1
M Netany oba daju gol
http://www.betexplorer.com/basketball/f ... id=6849110" onclick="window.open(this.href);return false;
KO MOZE DA IGRA OVU TEKMU NEK IGRA 2 KVOTA JE 5-6
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.