šta ti je to? jel neka vrsta čipsa?Sarajlijc@ je napisao/la:Upravo jedem banana cips![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Kao mali vječito jeo kamenje,valjda zbog toga u ovim srednjim godinama često imam problema sa želucem.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
ultraCP je napisao/la:šta ti je to? jel neka vrsta čipsa?Sarajlijc@ je napisao/la:Upravo jedem banana cips![]()

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ma ko smije na tebe krenut, još ako imaš obilježja, ma šta ti jeLudLo 4 je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:On ima ovo
http://campeonato123.--- SPAM ---/settings ... a_eura.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
@Emire nema te danas na Vlasicu,a ja opusteno setao sa obiljezjima svetinje
DRUG NEBI TI PUNCA
Zvekni me kamenom u glavu odma kakvim šiljatimSarajlijc@ je napisao/la:ultraCP je napisao/la:šta ti je to? jel neka vrsta čipsa?Sarajlijc@ je napisao/la:Upravo jedem banana cips![]()
bio sam uvjeren da je čips u pitanju,pa kolko košta ova poslastica? Ima li kakvo veće pakovanje?
Kao mali vječito jeo kamenje,valjda zbog toga u ovim srednjim godinama često imam problema sa želucem.
Ma poceo nesto baljezgat "mangup" kako Robija skida sve na sto naidje na vlasicu i te standard lazne price,pa reko da vidimo jel istina,kad ono kurkobagrcavi je napisao/la:ma ko smije na tebe krenut, još ako imaš obilježja, ma šta ti jeLudLo 4 je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:On ima ovo
http://campeonato123.---" onclick="window.open(this.href);return false; SPAM ---/settings/campeonato123/images/ec975106_euro_novac_pare_lova_do_krova_eura.jpg
@Emire nema te danas na Vlasicu,a ja opusteno setao sa obiljezjima svetinjegdje će na Rusiju ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
nema te nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (pEsma)LudLo 4 je napisao/la: @Emire nema te danas na Vlasicu,a ja opusteno setao sa obiljezjima svetinje
hahahhahahaha ne lazi stoko
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
STRAH OD MANIJAKALudLo 4 je napisao/la:
Ma poceo nesto baljezgat "mangup" kako Robija skida sve na sto naidje na vlasicu i te standard lazne price,pa reko da vidimo jel istina,kad ono kurko
DRUG NEBI TI PUNCA
Bgm danas bio i to u full opremi,uletim u neku cevapdzincu trazio cenifu (Emir ZENICA je napisao/la:nema te nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (pEsma)LudLo 4 je napisao/la: @Emire nema te danas na Vlasicu,a ja opusteno setao sa obiljezjima svetinje![]()
hahahhahahaha ne lazi stoko
vazda strah od manijaka !
šo je najgore nisam sam bio u plavo bijelo crnim bojama
eeeeeeeeeeeeeeeej nema te (pjesma,meni mnogo draza )
||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma kakvi buraz nema se para da se ide svaki vikend.Nisam ja burzuj ko ti ahhahahahaLudLo 4 je napisao/la:
Bgm danas bio i to u full opremi,uletim u neku cevapdzincu trazio cenifu () kad neka 3,4 momka
,ja se olaksam izadjem nigdje ni jednog,a bio sam uvjeren da si jedan od njih !
![]()
![]()
vazda strah od manijaka !![]()
šo je najgore nisam sam bio u plavo bijelo crnim bojama![]()
eeeeeeeeeeeeeeeej nema te (pjesma,meni mnogo draza )
A trebao si javiti,zar Smetovi nisu bili u opticaju
zaboravio si na staro drustvo (pjesma)
koja ne postoji
Volim te Celik ! ! !
- Goalgetter
- Kontakt:
Zna li neko stranicu za gratis slanje poruka u inostransvo

Eh sto je lepo kada ovako jednom sedmicno ima jedna slava,da se lepo najedem i napijem.
Samo steta sto sada nema nekih vecih do maja ako se ne varam.
Samo steta sto sada nema nekih vecih do maja ako se ne varam.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Eh sto je lepo kada ovako jednom sedmicno ima jedna slava,da se lepo najedem i napijem.![]()
![]()
Ko bi rekao da se vi sportisti prozderavate
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Mora se jbg,ko bi mogao da odoli svezem pecenju,samo jbg najteze mi pada popiti tri rakijice,ne volim to nikako.Tribalian je napisao/la:Devil je napisao/la:Eh sto je lepo kada ovako jednom sedmicno ima jedna slava,da se lepo najedem i napijem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko bi rekao da se vi sportisti prozderavate![]()
![]()
p.s.
Istina je ono sto si mi bacio na PP.
Vidi se da nisi alkoholicar ,ja recimo sam u stadijumu da mi sve sem rakije tesko pada,ja brate kad popijem casu vode ja odem da povracam.Devil je napisao/la:Mora se jbg,ko bi mogao da odoli svezem pecenju,samo jbg najteze mi pada popiti tri rakijice,ne volim to nikako.Tribalian je napisao/la:Devil je napisao/la:Eh sto je lepo kada ovako jednom sedmicno ima jedna slava,da se lepo najedem i napijem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko bi rekao da se vi sportisti prozderavate![]()
![]()
![]()
![]()
p.s.
Istina je ono sto si mi bacio na PP.
p.s. Rekose mi danas da je juce otisao tamo da potpise.
Pa jbg,ne volim to,mogu popiti al' definitivno ne vise od tri,znas sta sam poslednji put overavao kada sam popio nekoliko takvih,mada tu sam i pomesao sa ostalim "bojama". 
Tribalian sjeces se kad sam piso sa onu dvojcu an temi JSL sto se prepucaju za CZV-PAR ?
Thomas Müller - Fußballgott
Pe reci sta?Devil je napisao/la:Pa jbg,ne volim to,mogu popiti al' definitivno ne vise od tri,znas sta sam poslednji put overavao kada sam popio nekoliko takvih,mada tu sam i pomesao sa ostalim "bojama".
@ Don Burza to ne bih zaboravio ,nema sanse,kao ni vecinu tvojih postova
eh danas oni sjede posle dugo vremena ( jedan je u Austriji a drugi u Francuskoj ) i onako bezveze pricaju
ovaj francuz vadi telefon i pokazuje ovom slike od stana sto je uzeo i ovaj mu govori da je dobar i cestita mu na kupovini
ovaj onda naruci jos pica i govori "Vidis ovaj parket to mi je desno krilo od Samroka radilo "
Bilo je jos al nisam vise mogao da sjedim od smijeha
ovaj francuz vadi telefon i pokazuje ovom slike od stana sto je uzeo i ovaj mu govori da je dobar i cestita mu na kupovini
ovaj onda naruci jos pica i govori "Vidis ovaj parket to mi je desno krilo od Samroka radilo "
Thomas Müller - Fußballgott
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dje ste supci
Ovaj Stefan samo laze

HAhahahahahhahahahahahahhahahaha ne mogu da vjerujem

HAhahahahahhahahahahahahhahahaha ne mogu da vjerujem
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 28 jan 2012, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
don_burza je napisao/la:eh danas oni sjede posle dugo vremena ( jedan je u Austriji a drugi u Francuskoj ) i onako bezveze pricaju
ovaj onda naruci jos pica i govori "Vidis ovaj parket to mi je desno krilo od Samroka radilo "![]()
![]()
hahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahaaaa ,suze mi idu hahahahahahhahaahahahhahahahahaaaaa
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], VivaLaStella i 14 gostiju.