NK Zvijezda Gradačac

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Bosanski zmaj » 28 jan 2012, 18:24

astra1922 je napisao/la:bosanski zmaj u upravu mozes odma...sta pljujes po nasem klubu sta ce nam skupi igraci kad je opstanak glavni cilj kad se bude borilo za evropu dovodice se ciljana pojacanja...ccc mi smo bagra nevidena
Ovdje ako neko iznese svoje misljenje o nekim stvarima koje se trebaju promjeniti ispade da je odmah neprijatelj kluba i da pljuje po klubu.Nevjerovatno.....
Iako smo finansijki stabilan klub mi se gotovo svake sezone borimo za opstanak, a jedan od glavnih razloga za to je po meni cesto mjenjanje igraca, ekipa ne moze nikako da se uigra.
Mjenjanje po 6-7 igraca svake polusezone nema nikakve veze sa gradnjom stadiona, nego lutanje u igrackom kadru.Isto tako svjestan sam da je ova granitura ljudi koji vode klub napravila najvise u historiji kluba, to je cinjenica koju niko ne moze osporiti.Ali sa druge strane mislim da ima i propusta koji bi se trebali ispraviti.Ovo govorim u najboljoj namjeri, ne da "pljujem po nasem klubu" kako ti kazes.
VOLIM ZVIJEZDU!
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 28 jan 2012, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jan 2012, 18:26

zvjezdas je napisao/la:Kakva nam je uprava za nas su i polovnjaci skupi.Sa ovim finansijskim mogućnostima uz sposobnu upravu komotno smo mogli biti vrh tabele.Sa ovakvom upravom, kada dodje vrijeme dovodjenja igrača za visoke domete,trebaće nam milion za par pojačanja.Hoću reći-Koliko se para trosi nizasta.Sloboda,Čelik,Željo ili Sarajevo sa ovim sredstvima bi uvijek igrali europu.Mi da bi takav uspijeh imali morali bi te iste igrače 4.puta vise platit.
posto vec prozivas upravu,zvijezda nema uprave tu su samo nurdo i fadil pa eto kad ih vdis reci im da nemaju pojma i nek dignu ruke od zvijezde pa cemi je gledat opet u drugoj federalnoj
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jan 2012, 18:35

Bosanski zmaj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:bosanski zmaj u upravu mozes odma...sta pljujes po nasem klubu sta ce nam skupi igraci kad je opstanak glavni cilj kad se bude borilo za evropu dovodice se ciljana pojacanja...ccc mi smo bagra nevidena
Ovdje ako neko iznese svoje misljenje o nekim stvarima koje se trebaju promjeniti ispade da je odmah neprijatelj kluba i da pljuje po klubu.Nevjerovatno.....
Iako smo finansijki stabilan klub mi se gotovo svake sezone borimo za opstanak, a jedan od glavnih razloga za to je po meni cesto mjenjanje igraca, ekipa ne moze nikako da se uigra.
Mjenjanje po 6-7 igraca svake polusezone nema nikakve veze sa gradnjom stadiona, nego lutanje u igrackom kadru.Isto tako svjestan sam da je ova granitura ljudi koji vode klub napravila najvise u historiji kluba, to je cinjenica koju niko ne moze osporiti.Ali sa druge strane mislim da ima i propusta koji bi se trebali ispraviti.Ovo govorim u najboljoj namjeri, ne da "pljujem po nasem klubu" kako ti kazes.
VOLIM ZVIJEZDU!
ma znam ja to sve volim i ja zvijezdu ko i ti i mnogi drugi..ja vjerujem u nase ljude podarili su nam nesto sto smo prije par godina mogli samo sanjat podarili su nam stadion koji sada lici na stadion i sve ide svojim tokom abd za dvije godine moze se ocekivati napad na evropu i gotovo..na zadnjem sastanka receno je da se ide u izgradnju pomocnog stadiona sa plasticnom travom da je u planu krov i druga tribina pa reflektori i semafor i ako to uspijemo za dvije godine bice super ja sam strpljiv...do tada lagano u sredini i ja zadovoljan

Nova sezona nova nafaka

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 28 jan 2012, 19:20

NK Zvijezda
Gradačačka Zvijezda prvi dio priprema obavit će na svom stadionu „Banja Ilidže“. Za sada nije poznato gdje će Zmajevi otići na morski dio priprema, ali za razliku od kantonalnog rivala Slobode, Zvijezda sigurno ide u toplije krajeve. To zadovoljstvo će ih, prema nezvaničnim procjenama, koštati oko 25.000 KM.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 29 jan 2012, 00:43

Ovo gore što pišu, iznose svoja nerealna mišljenja sve hajvan do hajvana. Pa ljudi Zvijezdin je budžet nekih 700 000 km za razliku od većina BH klubova čiji su budžeti milionski i vi razmišljate o Evropi. Koja sranja sve neću pročitati ovdje i sve neki pametnjakovići. Ne serite više boga vam vašeg, uložite i vi koju marku pa dovodite super jaka pojačanja. U Gradačcu je prije par godina bila jedna obična poljana a sad se gradi stadion i vi opet nezadovoljni. Gradačac ima tri jaka premijerligaša od toga jedan (RK Gradačac) jedini BiH klub koji je prezimio u Evropi ( a nijedan medij se nije udostojio o tome pisati, željo kada igra prijateljsku o tome se piše i naširoko i naveliko) i vi opet serete. Svaka čast ovoj dvojici ljudi koji izgleda jedini ulažu u zvijezdu a ništa ne traže za uzvrat. Izgleda da ima ih mnogo koji ništa ne bi dali a očekuju da omaste svoj brk. Što se tiče Gavarića on je na svaki način nastojao da ucjenjuje klub i ovi na kraju su mu rekli traži negdje bolje. I ja ih podržavam zbog toga. pa nijedan igrač u Premijer ligi ne zaslužuje da dobija te novce koje traži. Brate idi na Kosovo ili Albaniju pa igraj a može tamo neki Azerbejdžan i slično. Ima mladih nepoznatih momaka koji su željni igre.

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 29 jan 2012, 11:40

mačak u čizmama je napisao/la:Ovo gore što pišu, iznose svoja nerealna mišljenja sve hajvan do hajvana. Pa ljudi Zvijezdin je budžet nekih 700 000 km za razliku od većina BH klubova čiji su budžeti milionski i vi razmišljate o Evropi. Koja sranja sve neću pročitati ovdje i sve neki pametnjakovići. Ne serite više boga vam vašeg, uložite i vi koju marku pa dovodite super jaka pojačanja. U Gradačcu je prije par godina bila jedna obična poljana a sad se gradi stadion i vi opet nezadovoljni. Gradačac ima tri jaka premijerligaša od toga jedan (RK Gradačac) jedini BiH klub koji je prezimio u Evropi ( a nijedan medij se nije udostojio o tome pisati, željo kada igra prijateljsku o tome se piše i naširoko i naveliko) i vi opet serete. Svaka čast ovoj dvojici ljudi koji izgleda jedini ulažu u zvijezdu a ništa ne traže za uzvrat. Izgleda da ima ih mnogo koji ništa ne bi dali a očekuju da omaste svoj brk. Što se tiče Gavarića on je na svaki način nastojao da ucjenjuje klub i ovi na kraju su mu rekli traži negdje bolje. I ja ih podržavam zbog toga. pa nijedan igrač u Premijer ligi ne zaslužuje da dobija te novce koje traži. Brate idi na Kosovo ili Albaniju pa igraj a može tamo neki Azerbejdžan i slično. Ima mladih nepoznatih momaka koji su željni igre.
U potpunosti se slazem sa tobom, nas narod da bog sacuva, samo mlate praznu slamu bla bla bla, sad im uprava ne valja.... joj kako mi neki postovi povuku zivac uffff.... drago mi je sto ne dovode pojacanja koja naprosto gule klub a i bez njih smo isti, sjetite se samo Vece, pa onog Corica, sad je to gavaric isto htio.... ja ne kontam kako nekima nije jasno da zvijezda za nekog igraca sto bi sarajevo ili zeljo dovelo mi moramo tri put vise para dati... prvo mi kao grad smo obicno selo za sarajevo htjeli to neki priznat ili ne al tako je... a drugo, kad je neko iz zvijezde prodan u evropu- NIKAD- mi smo obicni klub iz sredine tabele cija uprava vrijedno radi na izgradnji infrastrukture i ocuvanju PL statusa i mislim dok je dole nurde i fadila da to nikad nece doc u pitanje..... i ja se u potpunosti slazem sa njihovom politikom izgradnje stadion i polako gradjenje imidza kluba

aldeen
Kontakt:

Post Postao/la aldeen » 29 jan 2012, 12:08

Fatko je napisao/la:Izgleda da ce biti jos razilazenja ova dvojica nisu zadnja bila :?
golman smajic i serif hasic dobili mahanje

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 29 jan 2012, 12:37

aldeen je napisao/la:
Fatko je napisao/la:Izgleda da ce biti jos razilazenja ova dvojica nisu zadnja bila :?
golman smajic i serif hasic dobili mahanje
opa opa samo teraj, pa cemo igrati sa juniorima...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 jan 2012, 12:48

nurdo sto je obeco to i radi sjecam se prije par mjeseci mi je licno rekao da ce ristic jusic i hasic napustit zvijezdu i eto to se ispostavilo tacnim donekle samo sto mene brine reko je da ce na njihove pozicije dovesti bolje igrace al dabogda :)

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 29 jan 2012, 12:53

astra1922 je napisao/la:nurdo sto je obeco to i radi sjecam se prije par mjeseci mi je licno rekao da ce ristic jusic i hasic napustit zvijezdu i eto to se ispostavilo tacnim donekle samo sto mene brine reko je da ce na njihove pozicije dovesti bolje igrace al dabogda :)
i ti astra postao skeptik... hahaha, meije je ovo smijesno, razumijem i kritiku (ona je potrebana da se neke stvari promjene) ali razumijem i tu cinjenicu da nije fadila i nurde igrali bi kantonalnu ligu... ovaj rasip igraca nisam očekivao, ne vidim zamjena za te igrace pa kakvi god on bili...

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 jan 2012, 13:05

Tjeranje Smajica je najboji moguci potez u posljednje dvije godine, taj nije ni za kantonalne lige.Sera nije nista pokazao zadnju polusezonu.Samo da dovedu bolje igrace bilo bi super.Eto da ne ispadne da uvijek kritikujem...
TREBA DATI PRILIKU PRLJACI !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 jan 2012, 14:15

Bosanski zmaj je napisao/la:Tjeranje Smajica je najboji moguci potez u posljednje dvije godine, taj nije ni za kantonalne lige.Sera nije nista pokazao zadnju polusezonu.Samo da dovedu bolje igrace bilo bi super.Eto da ne ispadne da uvijek kritikujem...
TREBA DATI PRILIKU PRLJACI !
prljaca je povrijeden izgleda lom ruke,a mene da se pita mladi golman iz juniora kurbasic bi bio mozda najbolje rjesenje na golu.momak mlad visok dobar reflex bolji je i od prljace a o kovacevicu da ne pricam

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 jan 2012, 14:18

emir_dj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:nurdo sto je obeco to i radi sjecam se prije par mjeseci mi je licno rekao da ce ristic jusic i hasic napustit zvijezdu i eto to se ispostavilo tacnim donekle samo sto mene brine reko je da ce na njihove pozicije dovesti bolje igrace al dabogda :)
i ti astra postao skeptik... hahaha, meije je ovo smijesno, razumijem i kritiku (ona je potrebana da se neke stvari promjene) ali razumijem i tu cinjenicu da nije fadila i nurde igrali bi kantonalnu ligu... ovaj rasip igraca nisam očekivao, ne vidim zamjena za te igrace pa kakvi god on bili...
he he sta cu nekad ovako nekad onako ma doce neko vjerujem da nece hamelj dovest sad nam fakticki treba cetiri igraca i jos sto nas je grbovic naguzio povrijeden jos nije lopte sutno a potpiso mozda bude spreman za par zadnjih kola

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 29 jan 2012, 16:20

Danas 2-1 za zvijezdu u drugom poluvremenu puno mladih igraca hmmmm mjenja se svasta nesto

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 29 jan 2012, 17:28

Jel onaj igrač broj 24 Zvjezdan Stanić? kako reče Fatko dosta mladih u drugom poluvremenu, još sam primijetio da sa strane stoji i posmatra susret Šerif Hasić.
Dragon Town

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 29 jan 2012, 17:47

Kako mi reče prijatelj iz Šamca jučer da će se danas igrati viktorije.Kaze,vi ste za nas kao za vas Barcelona.Kako vidim po rezultatu tu je to negdje.Bez obzira što je prijateljski meč bio mislim da je rezultat sraman.Sa ovakvim protivnikom ne smije se reći da je rezultat u drugom planu.Ko god da je danas proban izgleda da ne zasluzuje mjesto u ekipama Prve lige, a da ne pričam da igra u PL.Mislim da nam samo treba dva tri jača imena i sredina tabele je zagarantovana,ovako će njih sest,sedam potpisat i sjediti na klupi.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 jan 2012, 18:20

zmaj_Bosne je napisao/la:Jel onaj igrač broj 24 Zvjezdan Stanić? kako reče Fatko dosta mladih u drugom poluvremenu, još sam primijetio da sa strane stoji i posmatra susret Šerif Hasić.
jest zvezdan stanic i on je jos na probi.ko je branio ko je dao golove mozel malo opsirniji izvjestaj

Nova sezona nova nafaka

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 29 jan 2012, 18:39

Prvo poluvrijeme branio Kovačević, drugo je ovaj iz juniora golman. Treba reći da smo i igrali viktorije i da se Halilović i Hamza namašali. Svidja mi se način na koji je Kuntić postavio ekipu i da je veoma ofanzivna postava.
Dragon Town

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 29 jan 2012, 18:43

zmaj_Bosne je napisao/la:Prvo poluvrijeme branio Kovačević, drugo je ovaj iz juniora golman. Treba reći da smo i igrali viktorije i da se Halilović i Hamza namašali. Svidja mi se način na koji je Kuntić postavio ekipu i da je veoma ofanzivna postava.
ajmo malo opsirni izvjestaj od onih koji su bili na tekmi...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 jan 2012, 18:48

hajde zmaje daj postave nisam mogao ici imo obaveza a zanima me pravo .kad je sledeca utakmica jesil cuo i protiv koga

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.