RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
karaiskakis
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
koji bola nuhić. pa jebote i ovako su nam doveli 7 igrača sa ulice, tuđih otpadaka koje niko nije htio, još bi nam i taj trebo
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Evo jedna sa rodjeni . com foruma:
FkVelezLive ce dozvoliti 50 najvecih donatora akciji za skupljanje novca za Velezov bus besplatan prenos utakmice Velez-Sarajevo preko njihovog portala.
Pa eto raja - ako ste poslali donaciju i ako ste medju 50 najvecih donatora te akcije imate djaba prenos tekme na ****
Forza Velez!!!
FkVelezLive ce dozvoliti 50 najvecih donatora akciji za skupljanje novca za Velezov bus besplatan prenos utakmice Velez-Sarajevo preko njihovog portala.
Pa eto raja - ako ste poslali donaciju i ako ste medju 50 najvecih donatora te akcije imate djaba prenos tekme na ****
Forza Velez!!!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Eto brato, moći ćeš gledati džabe utakmice. Mi, klošari, ćemo iza gola.
Who dares, wins !
Koliko ti godina imas i kakvi su to komentari. Pa ovdje se sve pljuje i na svakoga.NeToBoLa je napisao/la:Eto brato, moći ćeš gledati džabe utakmice. Mi, klošari, ćemo iza gola.
Kakvi kompleksi, frustracije covjece i potreba za dokazivanjem. Kakav mentalitet "Mi smo najbolji a drugi veze nemaju. Kakva potreba za podjelama...sokantno. Nema tu bolje buducnosti dok se mentalitet kod ljudi ne promjeni.
Gdje i u koliko se sutra igra prijateljska utakmica s Rijekom ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Nidje vezeNeToBoLa je napisao/la:Eto brato, moći ćeš gledati džabe utakmice. Mi, klošari, ćemo iza gola.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
U Medjugorju se igra, barem je tako najavljeno. Satnicu ti ne znam.
Support Velez, It's logical! ★
posljednji put smo protiv Rijeke igrali u sezoni 1990/91 kada smo ih dobili 1990. u Mostaru s 1:0,a oni nas na Kantridi 1991. s također 1:0, inače bolji smo u međusobnim duelima protiv njih..
P.S. Evo izgleda bit će para, naime UEFA I FIFA - e će svim premijerligaškim klubovima iz fonda solidarnosti isplatiti određenu svotu novca za unaprijeđenje i razvoj omladinskih pogona
P.S. Evo izgleda bit će para, naime UEFA I FIFA - e će svim premijerligaškim klubovima iz fonda solidarnosti isplatiti određenu svotu novca za unaprijeđenje i razvoj omladinskih pogona
Cuj otpatci igraci nezadovoljni sa minutama i raskinuli ugovor i odma otpatci pa onda po tvom su i Rovcanin , B.Spahic, ......otpatci a Bajro nam 9 poena uknjizio sa svojim golovima ja mislim da je ovaj Nuhic dobar vezni igrac dobro bi bilo njega dovesti
Znali iko sta je bilo sa onim mladim igracom sto je odigro jednu polusezonu u Velezu prije godinu ili dvije zove se Halil Mahmutovic treba i njega vratiti u Velez
Znali iko sta je bilo sa onim mladim igracom sto je odigro jednu polusezonu u Velezu prije godinu ili dvije zove se Halil Mahmutovic treba i njega vratiti u Velez
Oprosti, ali ne znam čemu se čudiš ili šta si novo rekao. Svake godine to dobiju svi naši klubovi. Prošle godine je to bilo oko 35 hiljada KM po klubu. Problem je što samo dva ili tri kluba to daju omladinskom pogonu. PozzAlemC85 je napisao/la:posljednji put smo protiv Rijeke igrali u sezoni 1990/91 kada smo ih dobili 1990. u Mostaru s 1:0,a oni nas na Kantridi 1991. s također 1:0, inače bolji smo u međusobnim duelima protiv njih..
Mont0 je napisao/la:U Medjugorju se igra, barem je tako najavljeno. Satnicu ti ne znam.
16.00h
samo mostarski, samo bahato
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
pobjedit cemo 100% ako im mrkva obeca gajbu pive razvalit cemo ih

- crvenocrni
- Kontakt:
Zna li iko kakva vam je postava za danas? Predpostavljam da ce se davati sansa svima ili mozda grijesim pa ako neko zna moze i na pp, hvala unaprijed!
Ma svi ce igrati, ko i u prethodne 2 utakmicecrvenocrni je napisao/la:Zna li iko kakva vam je postava za danas? Predpostavljam da ce se davati sansa svima ili mozda grijesim pa ako neko zna moze i na pp, hvala unaprijed!
- crvenocrni
- Kontakt:
Hvala drugvm22 je napisao/la:Ma svi ce igrati, ko i u prethodne 2 utakmicecrvenocrni je napisao/la:Zna li iko kakva vam je postava za danas? Predpostavljam da ce se davati sansa svima ili mozda grijesim pa ako neko zna moze i na pp, hvala unaprijed!
Haj nek mi neko nabroji prvih 11 il prvih 16 Veleza
ludilo
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- crvenocrni
- Kontakt:
Velež: Bandović (Bobić (Hero), Knežević, Cerić (Kalajdžić), Kajtaz (Mahinić), Lakičević (Mehremić), Jazvin, Zvonić (Marić), Kodro (Hebibović (Hajdarević), Okić (Balalić), Rovčanin, Brković (Ćemalović).
Eto ti protiv Olimpica ko je igrao pa ti vidi
Eto ti protiv Olimpica ko je igrao pa ti vidi
VELEŽ - RIJEKA 1:0 završena utakmica.........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.