A kad je Nole napravio duplu za break cini mi se,tada njemu Rafa nije bio u glaviretro je napisao/la:Koliko mu je Djokovic u glavi, pokazuje ova dupla greska za set.
Jao hrpe gluposti
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
A kad je Nole napravio duplu za break cini mi se,tada njemu Rafa nije bio u glaviretro je napisao/la:Koliko mu je Djokovic u glavi, pokazuje ova dupla greska za set.
Ma da,isto kao sto ni ja ne vjerujem da bi Novak napravio u onakvim okolnostima DF protiv npr Tsongeretro je napisao/la:
Nadal je napravio duplu gresku i na Wimbledonu kod set lopte u prvom setu.
Nakon sto je Nadal vratio sve moguce, spasio tri set lopte, vratio se u set, on pravi duplu na set lopti, ne vjerujem da bi to uradio protiv nekog drugog.
i meni se cini da ovdje postoji ipak mala razlika u klasi,ali ogradjujem se,jer ne pratim nesto mnogo tenis i pogledam samo kad je nesto ovako ultravazno....Bianconeri1988 je napisao/la:Uzet će ovo mali Đokica do kraja.
Zato ja sebi prebacim na engleskog komentatoraBluesForever je napisao/la:Kolko ovaj srpski komentator na Eurosportu moze srat,u Nadal uvjek ima srece a Đokovic nikad tipicno za njih...
Da je samo to onda ne bi Rafa nijednom dobio Rogera,koji opet ima 3 klase servis iznad Noleta..juznjak> je napisao/la:Servis je pola tenisa . Tu je i najveca razlika izmedju ova dva tenisera.
Izgleda da je Bog SrbinPapilon20 je napisao/la:Spasi Nadal perfektno 3 brejk lopte i sad kad je u naletu pauza zbog kise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.