Sigurno se zaboravilo na staru katalonsku uzrečicu : nije gotovo dok debela dama ne zapjeva.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Vidim čestita se samo ne vidim za šta ?
Sigurno se zaboravilo na staru katalonsku uzrečicu : nije gotovo dok debela dama ne zapjeva.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Nail for Real
- Kontakt:
Vidis, mora da tu katalonsku uzrecicu nikad nismo znali, inace ne bismo slavili titulu.Saurman je napisao/la:Vidim čestita se samo ne vidim za šta ?![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Naravno da nije gotovo. Pa mora i Real nekad kiksat' 'ebem mu miša, pa makar u zadnja 2 kola, kad se bude znao prvakNail for Real je napisao/la:Vidis, mora da tu katalonsku uzrecicu nikad nismo znali, inace ne bismo slavili titulu.Saurman je napisao/la:Vidim čestita se samo ne vidim za šta ?![]()
Tada ćemo pustit,ako bude kome trebalo da stigne BarcumandraX je napisao/la:Naravno da nije gotovo. Pa mora i Real nekad kiksat' 'ebem mu miša, pa makar u zadnja 2 kola, kad se bude znao prvakNail for Real je napisao/la:Vidis, mora da tu katalonsku uzrecicu nikad nismo znali, inace ne bismo slavili titulu.Saurman je napisao/la:Vidim čestita se samo ne vidim za šta ?![]()
Sigurno se zaboravilo na staru katalonsku uzrečicu : nije gotovo dok debela dama ne zapjeva.ha ya...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
A smiješne lige hebote.. 2 utakmice godišnje što su na nož i ovih par klubova što mogu bod otkinut, sve ostalo skriptirano. Napetost 0 bodova 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
A jeste se okuražili jbt, ček da ti puknem jedan tać'LBJ MVP je napisao/la: Tada ćemo pustit,ako bude kome trebalo da stigne BarcuAko ovako nastavite piše vam se EL na kraju
![]()
![]()

Dobri stari @Paja sa svojom teorijom, škotska liga Bgm'Toxicity je napisao/la:A smiješne lige hebote.. 2 utakmice godišnje što su na nož i ovih par klubova što mogu bod otkinut, sve ostalo skriptirano. Napetost 0 bodova
Baš.. 18 kola prije kraja priča se o tituli Reala, padu Barcelone.. Presmiješno. K'o da ne postoji 3. na tabeli nakon 10 kola.
Real Madrid
Real Madrid
Kako se to sve na kraju lijepo posloži...kad se samo sjetim kako su neki vidjeli Levante-a u ligi prvaka već nakon 7-8 kolaToxicity je napisao/la:Baš.. 18 kola prije kraja priča se o tituli Reala, padu Barcelone.. Presmiješno. K'o da ne postoji 3. na tabeli nakon 10 kola.

Evo već iduće kolo se može očekivati neki kiks Reala, gostuje Getafe-u, to bi trebao biti kao neki derbi?
Dok će se Barca dobro istrest' na ovom jadnom Sociedadu...
I onda kiksat na sljedecem gostovanju 
Gotovo,normalno da je gotovo jbt
cuj da Real upadne u mini krizu,a ko kaze da barcelona moze uzeti kod Atletika,Sevilje..
ko kaze da su joj sigurna 3 boda u Clasiku,ha ja.
Mou nije ispustio nikad 3 boda,nece vala ni 7..
dodaj sirinu rostera koja se sada vidi,pa i pored toga sto imamo samo boljeg golmana(mozda) ipak cemo odnijeti titulu..
32#
cuj da Real upadne u mini krizu,a ko kaze da barcelona moze uzeti kod Atletika,Sevilje..
Mou nije ispustio nikad 3 boda,nece vala ni 7..
dodaj sirinu rostera koja se sada vidi,pa i pored toga sto imamo samo boljeg golmana(mozda) ipak cemo odnijeti titulu..
32#
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
pa bar te tri bobe su sigurne...Raul_64 je napisao/la:
a sto se tice lige,real je jako blizu da je prisvoji sebi iako se ima jos igrati mnogo mnogo..
ali real je iskoristio pa je satr'o ove omanje klubove,slicne onima gdje je barca ispustala prednosti
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Malo postaje iritantno ovo primanje gola u prvih 15 minuta pa onda tek počnemo igrat. Obrana u zadnjih par utakmica ispada na glup način, trebao bi Mourihno ovo malo sredit prije Lige prvaka,,
Real Madrid
Real Madrid
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zar ima sta ljepse, ne pobjediti Barcu i osvojit primeru, e onda ce nasrnuti Barcini navijaci, vi nas niste pobjedili zadnjih nekoliko utakmica, ofo ono
nastaviti istim tempom, i tutula je gotovo pa vasa
da bar Chelsea igra tako
da bar Chelsea igra tako
- raul-zakon
- Kontakt:
@Quaresma, samo se sad ne smiju opuštati, odigrati ovo do kraja profesionalno i titula je tu.
Možda malo sada forsirati Kaku i Callejona, pogotovo ovog prvog, jer imam neki smiješni osjećaj da će Kaka' biti taj koji će donijeti prevagu u LP. A što se tiče Chelsea, znam da je off topic, ali da ti odgovorim: Chelsea samo treba sada pametno vući poteze. Vrlo oprezno. Ako Abramovich ima imalo mozga, neće otpustiti AVB. Ovaj čovjek bi u narednim godinama mogao predstavljati pravi Jackpot za vas, samo dok stvori oko sebe okruženje po njegovom guštu...
Ali o tome neki drugi put i na pravoj temi. 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
QUARESMA 18<<< je napisao/la:zar ima sta ljepse, ne pobjediti Barcu i osvojit primeru, e onda ce nasrnuti Barcini navijaci, vi nas niste pobjedili zadnjih nekoliko utakmica, ofo ono
da bar Chelsea igra tako
s nase strane korektno da ako je vec osigurana mi vama cestitamo titulu. s vase strane bi bilo korektno da poraz ne pretvarate u pobjede - cestitke za titule ali vi gubite od barse sto znaci da nije do vas vec do nas. Niko nece nasrtat jer Barselona je jaka da pobjedzuje u Madridu, vi ste jaki da osvojite ligu. Ostalo je izvrtanje vrijednosti.......
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne smije doci do opustanja, to je evidentno. Sedam bodova se moze istopiti, ali sumnjam da ce Barca zaredati nevjerovatan niz pobjeda a da ce Real kiksati dvije, tri tekme zaredom
.
Ova liga je predvidljiva dosta. Real ima prednost, sto zbog siroke klupe, sto zbog psiholoskog momenta. A tu je i faktor Mourinho.
I ne bih se slozio da Real nema sanse na Campu. Sigurno ce biti dobar mec, a vidjeli smo sta se desava kada Real zaigra fudbal protiv Barce
.
Ova liga je predvidljiva dosta. Real ima prednost, sto zbog siroke klupe, sto zbog psiholoskog momenta. A tu je i faktor Mourinho.
I ne bih se slozio da Real nema sanse na Campu. Sigurno ce biti dobar mec, a vidjeli smo sta se desava kada Real zaigra fudbal protiv Barce
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
najveća moguća glupost bi bila opuštanje ,vratiti titulu u Madrid zahtijeva koncentraciju do zadnje secunde 38 kola, naravno ako ne održimo ovu prednost do zadnja dva kola,u svakom slučaju za 14 mjeseci u Madridu Mou je uradio više nego svi predhodnici u zadnjih 15 godina(osim Capella-njegova je ekipa i iz sezone96-97 nakon dvije godine uzela ligu prvaka a on je srušio i Ronaldinhovu Barcu 2007 -Schuster je iskoristio njegovo naslijedje)-Bosquea poštujem ali on za mene ne može u isti rang sa Mouom i Capellom

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
-7 very cold in Barcelona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.