Čast je da pripadaš jednoj velikoj manjini istomišljenika na sve tri strane na ovom Balkanu.nije da mi je krivo nego inace nevolim srbiju,i sve sto ima ikakve veze sa srbijom a pogotovo nakon utakmice s nama (BIH)kad ste nas onako fino docekali,sto u fudbalu sto u rukometu,al ajd nebitno to sad..koliko dugo je ova reprezentacija srbije na okupu,ako su oni toliko dobri gdje su ti rezultati na prethodnim prvenstvima?nema ih sto znaci da i nisu neka sila kako vi to svi ovde pokusavate da pokazete,htio to priznat ili ne srbija ima pomoc,ne veliku ali tek toliko da je pogura,jer nije to losa reprezentacija,mala pomoc sasvim je dovoljna za ovaj uspjeh,mada opet nije to pomoc kao svedskoj ako se sjecas kad je bilo prvenstvo kod njih kad su gotovo pa pokrali protivnika u finalu-kazem opet,vidjet cemo vas na sledecem prvenstvu kolik ste stvarno jaki,a tu ce se pokazat da ste samo prosjecna ekipa..,bez ljutnje pozz
Žao mi je samo što još nisi skontao da je ovo sportski forum, da ako ništa drugo si to mogao zaključiti po nazivu sport sport.
Tvoji postovi kao i drugara Krajine,a možda se radi o istom liku su sve samo ne objektivni samo ne tačni i samo ne interesantni!
Medjutim, iako je svaka diskusija sa nekim ko rukomet prati preko teletexta ko se razumije u pravila kao ja u balet suvišna i možda nepotrebna krenimo redom! Naravno s moje strane ne postoji animozitet prema tebi kao nekom ko ne voli mene,već kao prema tebi kao nekom ko se ne razumije u sport,a posta isključivo kako bi iskazao kompleks ili ti animozitet!
Hvala bogu niko od nas nije ćorav,hvala bogu većina nas je normalna,većina nas cijeni sportske uspjehe,a vi negativna manjina možete nastaviti svoje diskusije o tome čija je pljuvačka gora - srbinova,bošnjakova,hrvatova.
Imaš pravo da ne voliš,ali to nema nikakve veze sa sportom.nego inace nevolim srbiju,
Zaista mi nije jasno imajući ovo u vidu šta uopšte tražit kako na sportskom forumu tako i na ovoj temi?i sve sto ima ikakve veze sa srbijom
tebe sigurno niko nije dočekao,jednostavno spadaš u onu grupu što sportsko borilište nije vidjela svojim očima,izuzev putem tv ekrana.kad ste nas onako fino docekali
što se kaže kako posiješ tako ćeš žnjati, na obe strane ima svakakvih,svak se stidi za svoj obraz.sto u fudbalu sto u rukometu,
Niko nije spomenuo da je Srbija sila,jednostavno Srbija je reprezentacija koja je na ovom takmičenju najviše pokazala i zasluženo će igrat za zlato.i nisu neka sila kako vi to svi ovde pokusavate da pokazete
naravno da ima pomoć, francuska je imala malo veću pomoć od Srbije,ispala je u grupnoj fazi.srbija ima pomoc,
Naravno i mala pomoć je dovoljna da nam niko ne da 23 gola,jednostavno su sudije dobile naredbu čim protivnik predje preko 21 da se strijeljaju svi u Beogradu.mala pomoc sasvim je dovoljna za ovaj uspjeh,
siguran sam da ne znaš ni gdje će se održati sledeće prvenstvo,a već smo zaključili da je tvoje poznavanje rukometu veoma malo,da zaključuješ na osnovu predrasuda i animoziteta. Francuska je bila šampion 98 u fudbalu,al pazi njima se namještalo pa su već na sledećem prvenstvu izgubili od Senegala,jer su imali "Pomoć" prethodno,98 su bili prosječna ekipa...idjet cemo vas na sledecem prvenstvu kolik ste stvarno jaki,