Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 jan 2012, 08:44

ja se nadam da ce i Salihaga u stuttgart uskoro...ovaj hoffe se vec davno usmrdio... ja mislim cak da su Vedo i Sejo se dogovorili da idu u paketu u stuttgart ;) ... nemogu oni jedan bez drugog...
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 27 jan 2012, 15:33

bhfanatic14 je napisao/la:ja se nadam da ce i Salihaga u stuttgart uskoro...ovaj hoffe se vec davno usmrdio... ja mislim cak da su Vedo i Sejo se dogovorili da idu u paketu u stuttgart ;) ... nemogu oni jedan bez drugog...
Iskreno, mislim da ce Sejad u mnogo bolji klub na kraju sezone. Smatram da ima sve predispozicije za to. Sto se tice Vedada, mislim da je ovo poprilicno dobar potez za njega. U Hoffenheimu je navodno bio zrtva neke taktike, i mislim da ni oni nisu imali neke ozbiljne planove sa njim. U tom klubu uopste nije imao mjesta za napredak, gledao sam vecinu njihovih utakmica, i bile su, pa malo je reci, dosadne. Stuttgart je ipak veliki klub, i ocekujem ih vec sljedece sezone u samom vrhu Bundeslige.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 jan 2012, 20:00

kobe24 je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:ja se nadam da ce i Salihaga u stuttgart uskoro...ovaj hoffe se vec davno usmrdio... ja mislim cak da su Vedo i Sejo se dogovorili da idu u paketu u stuttgart ;) ... nemogu oni jedan bez drugog...
Iskreno, mislim da ce Sejad u mnogo bolji klub na kraju sezone. Smatram da ima sve predispozicije za to. Sto se tice Vedada, mislim da je ovo poprilicno dobar potez za njega. U Hoffenheimu je navodno bio zrtva neke taktike, i mislim da ni oni nisu imali neke ozbiljne planove sa njim. U tom klubu uopste nije imao mjesta za napredak, gledao sam vecinu njihovih utakmica, i bile su, pa malo je reci, dosadne. Stuttgart je ipak veliki klub, i ocekujem ih vec sljedece sezone u samom vrhu Bundeslige.
ja bi volio da sejo i vedo opet igraju u tandemu,al i ja sam misljenja ko ti da sejo moze u mnogo veci klub prec nego u stuttgart...igracina je nema sta...a za vedu je ovo pravi potez...uskoro ce oni igrat u evro kupovima to je vedi falilo ;) ... uglavnom nek se rijese hoffenheima... vedo je vec, sad je salihaga na potezu...
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 jan 2012, 13:08

Danas napokon debi Vede u dresu Stuttgarta. Jako tezak zadatak, protiv dobro raspolozenog M'Gladbacha, ali znao je Vedo i njima zabijati :) (u ovoj sezoni zabio za pobjedu Hoffenheima od 1:0 protiv njih).

Sretno Vedo !

othello
Kontakt:

Post Postao/la othello » 29 jan 2012, 13:17

Pametne su ove Švabe, ko da su znali da će Bosanci odma preć na Stuttgart... :mrgreen: :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 jan 2012, 15:15

U 17:30 je utakmica.

Links: http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

rz_cile
Kontakt:

Post Postao/la rz_cile » 29 jan 2012, 15:37

Vehabe brate zabi ga danas glabasima
LIMVO LIKCE DO BAGRO

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 jan 2012, 16:08

Daleko najdrazi igrac repke. Super covjek i veoma podcijenjen igrac. Sve najbolje Vedo !!!!!

Uvjek uzivanje gledati ga kako sparta terenom ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 jan 2012, 16:49

Vedo u prvih 11 8-)

Ulreich - Molinaro, Maza, Tasci, Rüdiger - Kuzmanovic, Hajnal, Kvist - Harnik, Cacau, Ibisevic

othello
Kontakt:

Post Postao/la othello » 29 jan 2012, 16:59

Goalgetter je napisao/la:Vedo u prvih 11 8-)

Ulreich - Molinaro, Maza, Tasci, Rüdiger - Kuzmanovic, Hajnal, Kvist - Harnik, Cacau, Ibisevic
I očekiv'o sam to, čim je dobio devetku, a to nije mala stvar... Volio bi da ga Vedo zabije, al da Stuttgart izgubi... :mrgreen:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 jan 2012, 17:23

Hoce biti na eurosportu utakmica? Sry ako se vec pisalo, nisam upratio. Hvala unaprijed.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

othello
Kontakt:

Post Postao/la othello » 29 jan 2012, 17:26

tanzla je napisao/la:Hoce biti na eurosportu utakmica? Sry ako se vec pisalo, nisam upratio. Hvala unaprijed.
Ima, počela je.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 29 jan 2012, 17:32

Sretno majstore :)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 jan 2012, 17:33

Udjite na 3. link na wiziwig,Sopcast Dutch Sport Channel4 [NL].

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 29 jan 2012, 17:52

Kako Stuttgart izgleda nezainteresovano :?
Fali im pravi playmaker na sredini

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 jan 2012, 17:59

Ovi gori od City-a pola sata igre a ni kornera :lol: :lol: :lol: :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 jan 2012, 18:15

kimbo je napisao/la:Ovi gori od City-a pola sata igre a ni kornera :lol: :lol: :lol: :lol:
Upravo htio da napisem da su dosadniji od Citya! :D Silovanje mozga. A Menhengladbah lagano kao Wolfsburg iz sampionske sezone. Nadam se da ce krenuti malo naprijed u drugom dijelu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 jan 2012, 18:29

Nista ni s` cim!

Tako bi se mogla opisati igra Stuttgarta u prvom dijelu. Dosta gresaka u predaji lopte, slab radijus kretanja veznih igraca, odbrana mi nekako ne ulijeva sigurnost...

Ibisevic k`o Ibisevic. Trckara po terenu bez nekog ucinka, nije ni imao lopti doduse. Imao je ono dodavanje za Hajnala cini mi se, koji je i jedini sa prolaznom ocjenom u redovima domacih za sada, ali nije se dobro zavrsilo.

Slabo od domacih, ruku na srce gosti zasluzeno vode.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 29 jan 2012, 18:36

oj kako lose centriraju ovi bocni igraci stutgarta :twisted:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 29 jan 2012, 19:02

Ocajni su... :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 13 gostiju.