Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
ja se nadam da ce i Salihaga u stuttgart uskoro...ovaj hoffe se vec davno usmrdio... ja mislim cak da su Vedo i Sejo se dogovorili da idu u paketu u stuttgart
... nemogu oni jedan bez drugog...

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Iskreno, mislim da ce Sejad u mnogo bolji klub na kraju sezone. Smatram da ima sve predispozicije za to. Sto se tice Vedada, mislim da je ovo poprilicno dobar potez za njega. U Hoffenheimu je navodno bio zrtva neke taktike, i mislim da ni oni nisu imali neke ozbiljne planove sa njim. U tom klubu uopste nije imao mjesta za napredak, gledao sam vecinu njihovih utakmica, i bile su, pa malo je reci, dosadne. Stuttgart je ipak veliki klub, i ocekujem ih vec sljedece sezone u samom vrhu Bundeslige.bhfanatic14 je napisao/la:ja se nadam da ce i Salihaga u stuttgart uskoro...ovaj hoffe se vec davno usmrdio... ja mislim cak da su Vedo i Sejo se dogovorili da idu u paketu u stuttgart... nemogu oni jedan bez drugog...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
ja bi volio da sejo i vedo opet igraju u tandemu,al i ja sam misljenja ko ti da sejo moze u mnogo veci klub prec nego u stuttgart...igracina je nema sta...a za vedu je ovo pravi potez...uskoro ce oni igrat u evro kupovima to je vedi falilokobe24 je napisao/la:Iskreno, mislim da ce Sejad u mnogo bolji klub na kraju sezone. Smatram da ima sve predispozicije za to. Sto se tice Vedada, mislim da je ovo poprilicno dobar potez za njega. U Hoffenheimu je navodno bio zrtva neke taktike, i mislim da ni oni nisu imali neke ozbiljne planove sa njim. U tom klubu uopste nije imao mjesta za napredak, gledao sam vecinu njihovih utakmica, i bile su, pa malo je reci, dosadne. Stuttgart je ipak veliki klub, i ocekujem ih vec sljedece sezone u samom vrhu Bundeslige.bhfanatic14 je napisao/la:ja se nadam da ce i Salihaga u stuttgart uskoro...ovaj hoffe se vec davno usmrdio... ja mislim cak da su Vedo i Sejo se dogovorili da idu u paketu u stuttgart... nemogu oni jedan bez drugog...

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- Goalgetter
- Kontakt:
Danas napokon debi Vede u dresu Stuttgarta. Jako tezak zadatak, protiv dobro raspolozenog M'Gladbacha, ali znao je Vedo i njima zabijati
(u ovoj sezoni zabio za pobjedu Hoffenheima od 1:0 protiv njih).
Sretno Vedo !

Sretno Vedo !
Pametne su ove Švabe, ko da su znali da će Bosanci odma preć na Stuttgart...

- Principatus
- Kontakt:
U 17:30 je utakmica.
Links: http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Links: http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Daleko najdrazi igrac repke. Super covjek i veoma podcijenjen igrac. Sve najbolje Vedo !!!!!
Uvjek uzivanje gledati ga kako sparta terenom ..
Uvjek uzivanje gledati ga kako sparta terenom ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Goalgetter
- Kontakt:
Vedo u prvih 11
Ulreich - Molinaro, Maza, Tasci, Rüdiger - Kuzmanovic, Hajnal, Kvist - Harnik, Cacau, Ibisevic

Ulreich - Molinaro, Maza, Tasci, Rüdiger - Kuzmanovic, Hajnal, Kvist - Harnik, Cacau, Ibisevic
I očekiv'o sam to, čim je dobio devetku, a to nije mala stvar... Volio bi da ga Vedo zabije, al da Stuttgart izgubi...Goalgetter je napisao/la:Vedo u prvih 11![]()

Hoce biti na eurosportu utakmica? Sry ako se vec pisalo, nisam upratio. Hvala unaprijed.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ima, počela je.tanzla je napisao/la:Hoce biti na eurosportu utakmica? Sry ako se vec pisalo, nisam upratio. Hvala unaprijed.
Sretno majstore 

- Principatus
- Kontakt:
Udjite na 3. link na wiziwig,Sopcast Dutch Sport Channel4 [NL].
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kako Stuttgart izgleda nezainteresovano
Fali im pravi playmaker na sredini

Fali im pravi playmaker na sredini
Ovi gori od City-a pola sata igre a ni kornera

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Upravo htio da napisem da su dosadniji od Citya!kimbo je napisao/la:Ovi gori od City-a pola sata igre a ni kornera![]()
![]()
![]()

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Nista ni s` cim!
Tako bi se mogla opisati igra Stuttgarta u prvom dijelu. Dosta gresaka u predaji lopte, slab radijus kretanja veznih igraca, odbrana mi nekako ne ulijeva sigurnost...
Ibisevic k`o Ibisevic. Trckara po terenu bez nekog ucinka, nije ni imao lopti doduse. Imao je ono dodavanje za Hajnala cini mi se, koji je i jedini sa prolaznom ocjenom u redovima domacih za sada, ali nije se dobro zavrsilo.
Slabo od domacih, ruku na srce gosti zasluzeno vode.
Tako bi se mogla opisati igra Stuttgarta u prvom dijelu. Dosta gresaka u predaji lopte, slab radijus kretanja veznih igraca, odbrana mi nekako ne ulijeva sigurnost...
Ibisevic k`o Ibisevic. Trckara po terenu bez nekog ucinka, nije ni imao lopti doduse. Imao je ono dodavanje za Hajnala cini mi se, koji je i jedini sa prolaznom ocjenom u redovima domacih za sada, ali nije se dobro zavrsilo.
Slabo od domacih, ruku na srce gosti zasluzeno vode.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
oj kako lose centriraju ovi bocni igraci stutgarta 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ocajni su... 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 13 gostiju.