Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
pa eto do nedjelje...pa nek nam dode u utorak ili srijedu...nasa se repka okuplja u ponedjeljak...ma ljudi moji poznavajuci temperament spahice..ma nema para nema sanse da on ne zaigra...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Izdrži Spaha!!!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- bayernovac
- Kontakt:
Ma ljudi sjetite se protiv Belgije u Zenici povrijedio se u Genku svi govorili da neće igrati a Spaha poslije utakmice uz Misketa Džeku bio najbolji tako će i sad biti.
Zadnja izmjena: bayernovac, dana/u 27 avg 2009, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
ma ja neka dodje i zarazi josa 12 000 ljudi xD i strucni stab.. pa da svi kolektivno imamo svinjsku gripu...miralem444 je napisao/la:pa eto do nedjelje...pa nek nam dode u utorak ili srijedu...nasa se repka okuplja u ponedjeljak...ma ljudi moji poznavajuci temperament spahice..ma nema para nema sanse da on ne zaigra...

F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ma kakva svinjska gripa, to ovi idiotski mediji razglasili odmah.
Covjek se malo prehladio samo. Dan-dva i prolazi to aBd
Care sretno sta god ti bilo.
Zadnja izmjena: neko_iz_mase, dana/u 27 avg 2009, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Neslužbeno
Spahić poručio da je riječ o
prehladi!
Piše: M. Dautbegović
Četvrtak, 27.08.09. 17:41.
Prema još uvijek neslužbenim informacijama sarajevskog Oslobođenja, Emir Spahić je javio svojim prijateljima i porodici u Bosni i Hercegovini da nemaju razloga za zabrinutost.
Navodno je kapiten bh. tima iz Francuske poručio da se ne radi o zloglasnom virusu H1N1, te da je riječ samo o nešto jačoj prehladi.
Spahić je poručio i to da se nalazi u izolaciji zbog preventive, a ne svinjske gripe, te da će sigurno biti spreman za susrete sa Armenijom i Turskom.
Iako je jos uvijek nesluzbeno daj Boze da je ISTINA!!!!!!!!!!!!!!
prehladi!
Prema još uvijek neslužbenim informacijama sarajevskog Oslobođenja, Emir Spahić je javio svojim prijateljima i porodici u Bosni i Hercegovini da nemaju razloga za zabrinutost.
Navodno je kapiten bh. tima iz Francuske poručio da se ne radi o zloglasnom virusu H1N1, te da je riječ samo o nešto jačoj prehladi.
Spahić je poručio i to da se nalazi u izolaciji zbog preventive, a ne svinjske gripe, te da će sigurno biti spreman za susrete sa Armenijom i Turskom.
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
ja sam sad totalno zbunjena....

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Dok se mi ovdje brinemo, Spaha sad pije limunadu i gleda TV.
A svinjske gripe nigdje na Mapi nema...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Mislim da je to vise umor i promjena klime nego virus te izmisljene gripe a vidjeli ste i sami da je covjek premrsav malo kolabrirao sto je sasvim normalno,IGRA SPAHA 100% PROTIV TURAKA...
a protiv Armenije i netreba...
Smijem se kladiti...
a protiv Armenije i netreba...
Smijem se kladiti...
Zadnja izmjena: gringo1, dana/u 27 avg 2009, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
- Mali Maestro
- Kontakt:
Složio bih se, sada se čovjek ne smije ni nahladiti odmah svinjska gripa.neko_iz_mase je napisao/la:Ma kakva svinjska gripa, to ovi idiotski mediji razglasili odmah.
Please
AYAN je napisao/la:Dok se mi ovdje brinemo, Spaha sad pije limunadu, jede pecenicu i gleda TV.

još nam je ovo trebalo samo 

- miralem444
- Kontakt:
ma roki ako ovo bude istina..imas pice od mene....haya...malo svjetlosti u tami...hajmo spaha...ratnice nas..Minche je napisao/la:Neslužbeno
prehladi!
- NoName
- Kontakt:
Hajmo malo upaliti logiku: Da je on obolio od H1N1 zar bi samo on bio u karantenu? Zar ne bi bio cijeli tim? Ovo je sigurno samo preventiva ali razloga za zabrinutost sigurno nema. Kao što sam već rekao, protiv Armenije možemo i bez njega a za Tursku će sigurno biti spreman, sve i da bude ta kur*eva gripa.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- el-fighter
- Kontakt:
I da boluje od svinjske gripe, on bi stavio masku, ali bi igrao za BiH.
@Knele daj molim te napravi tabelu ove naše lige. ( sorry na offtopic )
@Knele daj molim te napravi tabelu ove naše lige. ( sorry na offtopic )
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ma nek dodje u zenicu samo nek odigra tu utakmicu pa makar cijela bosna se zarazila
Sugradzane tako je!!! hebala im gripa mater to uopste i nepostoji,kakva je to tolko ozloglasena gripa koja se preboli za 5-6 dana??Pa gora je ova nasa kad te pukne 10 dana ti nije ni do zivota a kamoli za utakmica...NoName je napisao/la:Hajmo malo upaliti logiku: Da je on obolio od H1N1 zar bi samo on bio u karantenu? Zar ne bi bio cijeli tim? Ovo je sigurno samo preventiva ali razloga za zabrinutost sigurno nema. Kao što sam već rekao, protiv Armenije možemo i bez njega a za Tursku će sigurno biti spreman, sve i da bude ta kur*eva gripa.
SUPLJA 100%
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
- miralem444
- Kontakt:
ma bit ce on spremani za armeniju...to je nas spahic..NoName je napisao/la:Hajmo malo upaliti logiku: Da je on obolio od H1N1 zar bi samo on bio u karantenu? Zar ne bi bio cijeli tim? Ovo je sigurno samo preventiva ali razloga za zabrinutost sigurno nema. Kao što sam već rekao, protiv Armenije možemo i bez njega a za Tursku će sigurno biti spreman, sve i da bude ta kur*eva gripa.
- Principatus
- Kontakt:
Stvarno sam se pitao jel to losa sala, ali stvarno istina, pa ovo nije vise normalno.
Do Armenije ne vjerujem, ali mozda ce biti spreman do turske, ako dobro i brzo prodje kroz gripu. Do sada je H1N1 bio relativno blag, posebno kada su ljudi brzo terapirani sa oseltamivir. Uostalom Spahic ne spada bas u riziko grupe sto se tice H1N1, nije debeo niti boluje na necemu drugom hronicnom. Ipak je opasno igrati odmah poslje jedne gripe koja mozda nije jos 100% izljecena. Vidjecemo.
Do Armenije ne vjerujem, ali mozda ce biti spreman do turske, ako dobro i brzo prodje kroz gripu. Do sada je H1N1 bio relativno blag, posebno kada su ljudi brzo terapirani sa oseltamivir. Uostalom Spahic ne spada bas u riziko grupe sto se tice H1N1, nije debeo niti boluje na necemu drugom hronicnom. Ipak je opasno igrati odmah poslje jedne gripe koja mozda nije jos 100% izljecena. Vidjecemo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 13 gostiju.