FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Sad ce veliki strucnjak Branca u ova dva dana odraditi posao i dovesti super mega giga zvijezde i igracine, jer covjek zna znanje...majstore vjerujemo u tebe...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Izmijenio je Sneijdera jer je debil ... takav je on trener. Sposoban je napraviti velike serije i dobiti svaku utakmicu ali isto tako će gotovo sigurno gubiti ovakve utakmice kao što je bila ova danas. Čovjek je maler i takav će da bude cijeli svoj život.
Radio je i nastaviće da radi neke šablonske i totalno smiješne izmjene. Gubio je i gubiće bodove protiv sitnih riba zbog maloumnih odluka i mijenjanja taktike. Takav je i to ništa više ne može promijeniti. Ovo vađene Sneijdera danas je njegova klasika.
Radio je i nastaviće da radi neke šablonske i totalno smiješne izmjene. Gubio je i gubiće bodove protiv sitnih riba zbog maloumnih odluka i mijenjanja taktike. Takav je i to ništa više ne može promijeniti. Ovo vađene Sneijdera danas je njegova klasika.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Najtužnije je da ima još dva dana mercata a nama trebaju barem 2 pojačanja, jedan u sredini i jedan brz napadač....
A dovest cemo nista...
@L'Avvocato
Upravo tako.
Idiot : "Zamjenio sam Sneijdera jer bolje igramo u 4-4-2 formaciji a on se tu ne uklapa". Pa jel ovaj lud zivota vam vaseg ? Cuj bolje igramo, sta li je on gledo da mi je znat. Mrs luzeru debilni !
@L'Avvocato
Upravo tako.
Idiot : "Zamjenio sam Sneijdera jer bolje igramo u 4-4-2 formaciji a on se tu ne uklapa". Pa jel ovaj lud zivota vam vaseg ? Cuj bolje igramo, sta li je on gledo da mi je znat. Mrs luzeru debilni !
Zadnja izmjena: Yuto, dana/u 29 jan 2012, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Imal kakve sanse da Kucka dodje
jel barem njega debil uspio ubijediti
pored ovakog veznog reda on ce nam dci kao ekstra pojacanje i igracina...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vama prije svega treba napadač, po meni onaj Pazzini je totalno beskoristan. Jedino što zna je psovati sudijama, uopšte ne učestvuje u igri, isto kao da u napadu imate igrača manje.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Preziozi poslije utakmice kaže da misli da će on ostati.Huska je napisao/la:Imal kakve sanse da Kucka dodjejel barem njega debil uspio ubijediti
pored ovakog veznog reda on ce nam dci kao ekstra pojacanje i igracina...
Šta je sa Guarinom,trebao je kod nas preći,ali je van EU igrač?
Mislim da će Branca pokušati možda sa njim jer je kaže veoma razočaran što nije došao u Italiju i da čak želi u Kolumbiju na posudbu,tu bi se dalo nešto na brzinu uraditi.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Nema se para haman za Guarina.
Ako bi doveli 2 dobra pojacanja u ova 2 dana onda bih i prezalio ovaj poraz, u suprotnom im svima ebem mater.
Ako bi doveli 2 dobra pojacanja u ova 2 dana onda bih i prezalio ovaj poraz, u suprotnom im svima ebem mater.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Mozete vi misliti da sam lud ili sta vec, ali otkako se vratio prometni policajac mi smo katastrofa. Jedva dobijemo Lazia, od Napolia izgubimo i evo od davljenika Leccea.
Kada smo se konacno koliko toliko uigrali u ovoj 442 formaciji sa Alvarezom/Obiem i Zanettiem/Faraoniem na krilima dodje ova nasa faca i zbog njega se mora sve mijenjati, jer zna igrati samo na jednoj poziciji, mada je i to zaboravio izgleda.
Koliko god Mago tebi Motta bio mrzak, ali ako on ode, a ne dovedemo kvalitetnu zamjenu jadni mi onda, jer sve dok su Zanetti i Cambiasso centralni vezni igraci kod nas ce Lucio organizirati napade. Jer Pol ocigledno nece dobiti priliku da igra.
Najveca nam je greska prodaja Eto'oa, a ostavljanje ovog prometnog policajca, jer Eto'o je barem profesionalac i odradio bi svoj posao maksimalno korektno dok ovog zaboli ona stvar za svime od kako mu je propao transfer u MUFC.
Zanetti/Faraoni----Motta----Cambiasso/Zanetti-----Alvarez/Obi
Jednostavno nam je to trenutno najbolje moguce rijesenje, ostalo se nema sta mijenjati, jer u napadu i imamo samo dva napadaca tako da oni i moraju igrati, jedino Ranocchia umjesto Lucia.
Da se hoce opet ovaj prometni povrijedit na jedno pola godine, pa makar feninga ne dobili za njega kada ga budemo prodavali...
Kada smo se konacno koliko toliko uigrali u ovoj 442 formaciji sa Alvarezom/Obiem i Zanettiem/Faraoniem na krilima dodje ova nasa faca i zbog njega se mora sve mijenjati, jer zna igrati samo na jednoj poziciji, mada je i to zaboravio izgleda.
Koliko god Mago tebi Motta bio mrzak, ali ako on ode, a ne dovedemo kvalitetnu zamjenu jadni mi onda, jer sve dok su Zanetti i Cambiasso centralni vezni igraci kod nas ce Lucio organizirati napade. Jer Pol ocigledno nece dobiti priliku da igra.
Najveca nam je greska prodaja Eto'oa, a ostavljanje ovog prometnog policajca, jer Eto'o je barem profesionalac i odradio bi svoj posao maksimalno korektno dok ovog zaboli ona stvar za svime od kako mu je propao transfer u MUFC.
Zanetti/Faraoni----Motta----Cambiasso/Zanetti-----Alvarez/Obi
Jednostavno nam je to trenutno najbolje moguce rijesenje, ostalo se nema sta mijenjati, jer u napadu i imamo samo dva napadaca tako da oni i moraju igrati, jedino Ranocchia umjesto Lucia.
Da se hoce opet ovaj prometni povrijedit na jedno pola godine, pa makar feninga ne dobili za njega kada ga budemo prodavali...
- Bianconeri1988
- Kontakt:

Ovo dovoljno pokazuje kakav je odnos među vašim igračima.
Ž '21!
NE
To je odnos izmedju prometnog i ostalih igraca, jer dok njega nije bilo sve je bilo ekstra...
To je odnos izmedju prometnog i ostalih igraca, jer dok njega nije bilo sve je bilo ekstra...
Nista to ne pokazuje. Wes i Pazzo su odlicni prijatelji, a ovo je dio igre. Ko da nikad nisi jaranu ebo mater na fudbalu. Ha ya 
@Huska
Ma bjezi ba. Kakva 4-4-2 i zasto to forsiranje Faraonia ? Momak je najmanji talenat od svih mladih igraca koje imamo a najvise igra. Zasto ? Zato sto debilni Tinki hoce nekog ko ce vise beka igrat nego krilo i to je to. Poli,Obi,Ricky,Coutinho sve i jedan su za klasu bolji od Faraonia al je problem sto se ne uklapaju u tu cuvenu formaciju.
Cambiasso i Zanetti trebaju malo odmorit,nikakve koristi od njih nema...
Sneijder mora igrat, danas je u prvom djelu bio ponajbolji,al djaba kad ga kloc izvede...
@Huska
Ma bjezi ba. Kakva 4-4-2 i zasto to forsiranje Faraonia ? Momak je najmanji talenat od svih mladih igraca koje imamo a najvise igra. Zasto ? Zato sto debilni Tinki hoce nekog ko ce vise beka igrat nego krilo i to je to. Poli,Obi,Ricky,Coutinho sve i jedan su za klasu bolji od Faraonia al je problem sto se ne uklapaju u tu cuvenu formaciju.
Sneijder mora igrat, danas je u prvom djelu bio ponajbolji,al djaba kad ga kloc izvede...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Senzacionalan potez ce biti dovodjenje Marige u zadnjim trenucima prelaznog roka
a to sto su nesposobni da se rijese Muntarija, Stankovica, Motte i ostale kompanije koja uzima lovu a ne radi nista, to je vec drugo
a to sto su nesposobni da se rijese Muntarija, Stankovica, Motte i ostale kompanije koja uzima lovu a ne radi nista, to je vec drugo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Pa ako covjek moze najbolje izvuci iz te formacije, a rezultati su trenutno na njegovoj starani i na strani te formacije zasto je onda mijenjati kada se lomi prvenstvo, da bi se napravio prostor za igraca koji nije u formi vec pune dvije sezone.Yuto je napisao/la: @Huska
Koliko god Faraoni nije krilo mi smo uvijek izgledali odlicno u svim tim utakmicama dok se nije vratio prometni, rekao sam vec Ricky, Obi, Faraoni, Zanetti i Coutinho na krilima i to je to, jer tako najvise pokazujemo. Naravno uz Mottu/Polia u sredini.
Koliko god mi bilo krivo sto je izvadio prometno opet mi je i drago, jer mu je pokazao da nemea i nece imati povlasten status zvjezdice sto je on sebi izgleda umislio.
Ja se jednostavno ne mogu slozit da Wesley smeta a to se i vidjelo danas. Igra kad je bio unutra i igra u 2. kad ga je strucnjak izvadio.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Pazzo mi ide na onu stvar nenormalno,,proslu tekmu je galamio na Yuta, sad na Wesa kao da je on netko i nesto ,a nista nije nije napravio za Inter!!! samo siri ruke i nesto mrmlja!Bianconeri1988 je napisao/la:
Ovo dovoljno pokazuje kakav je odnos među vašim igračima.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Mozda bi trebao razmisliti o promjeni avatara?vrebac86 je napisao/la:
Pazzo mi ide na onu stvar nenormalno,,proslu tekmu je galamio na Yuta, sad na Wesa kao da je on netko i nesto ,a nista nije nije napravio za Inter!!! samo siri ruke i nesto mrmlja!
Pazzini je odlican napadac, prava lisica u kaznenom prostoru. Sneijder se ocigledno zasitio Italije i ovakvi rezultati ce samo ubrzati njegov odlazak, mada ga je Inter trebao pustiti dok je mogao uzeti masne pare za njega. Mada ce se sigurno naci neki klub koji ce izdvojiti €30m za njega, ako su mogli za Eto'oa mogu i za njega.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
ne smijem avatar promijeniti!!! jos malo?Juventino je napisao/la:Mozda bi trebao razmisliti o promjeni avatara?vrebac86 je napisao/la:
Pazzo mi ide na onu stvar nenormalno,,proslu tekmu je galamio na Yuta, sad na Wesa kao da je on netko i nesto ,a nista nije nije napravio za Inter!!! samo siri ruke i nesto mrmlja!![]()
Pazzini je odlican napadac, prava lisica u kaznenom prostoru. Sneijder se ocigledno zasitio Italije i ovakvi rezultati ce samo ubrzati njegov odlazak, mada ga je Inter trebao pustiti dok je mogao uzeti masne pare za njega. Mada ce se sigurno naci neki klub koji ce izdvojiti €30m za njega, ako su mogli za Eto'oa mogu i za njega.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Imaš hebeno tačan predosjećaj, ako me sjećanje ne vara tako si i Bayerna prošle godine pogodio...Yuto je napisao/la:Ja mislim da sutra staje serija pobjeda, nadam se da grijesim al to je moj osjecaj.
Jbg poraz je morao doci nekada,ali dolazi protiv **** Lecea,jbg
Ali ja vise volim da juve bude prvak nego sugavi milan,jbg ja sam zivio u Italiji vise od 5god i nikada nisam mrzio juve kao npr milan sugavi
...Imo sam 2 cimera,jedan je navijao za milan jedan za juve i ovaj sto je navijao za juve uvijek je navijao za Inter kada smo igrali protiv milana i protiv rome,lazia i ostalih ekipa...
U BiH je skroz druga situacija,ovi "navijaci" koji nisu osjetili atmosferu na stadionima juveta,intera,rome,fiorentine it itd veze nemaju o zivotu i svi se nesto mrze dok je u Italiji druga situacija...
Ja sam 4 puta bio u Torinu,jednom gledao Inter i 3 puta iso sa drugom da gledam juve (jednom protiv milana,jednom u lp i jednom protiv lazia) i druzio sam se navijacima juveta u kaficima i niko mi nije rekao ni A tako da gotivim vise njih nego sugave navijace milana koje niko ne voli u Italiji...
Sada necu da pominjem jezgra grupe svih navijaca u Italiji (Intera,Rome,Lazia,milana itd) koji su ludi 100% i do njih se ne moze doci a oni mrze sami sebe tako da o tim fanaticima ne treba trositi rijeci,jednostavno huligani...
ZATO MOLIM SVE NAVIJACE I INTERA I JUVENTUSA DA NE SERU BEZZE PO FORUMINA A VEZE NEMAJU STA SE DESAVA U ITALIJI,bezze na ovom forumu sirite mrznju bez razloga...
A Interu se mora desiti pad koji ce se srediti vec od sledece sezone.Ovu sezonu izboriti LP i napraviti plan za iducu sezonu od koje svi puno ocekuju jer cemo dobiti novog trenera (mislim da ce biti PEP ako Barsa ne uzme titulu) koji ce nas vratiti u borbu za sve trofeje...
Pozz svima i ova situacija je slicna kao one godine kada je milan uzeo LP a u Italiji su bili kao mi ove godine...Ja sam siguran da cemo doci do 1/2 uz povoljan raspored a mozda i finale,vidjet cemo...
FORZA INTER ! ! !
Ali ja vise volim da juve bude prvak nego sugavi milan,jbg ja sam zivio u Italiji vise od 5god i nikada nisam mrzio juve kao npr milan sugavi
U BiH je skroz druga situacija,ovi "navijaci" koji nisu osjetili atmosferu na stadionima juveta,intera,rome,fiorentine it itd veze nemaju o zivotu i svi se nesto mrze dok je u Italiji druga situacija...
Ja sam 4 puta bio u Torinu,jednom gledao Inter i 3 puta iso sa drugom da gledam juve (jednom protiv milana,jednom u lp i jednom protiv lazia) i druzio sam se navijacima juveta u kaficima i niko mi nije rekao ni A tako da gotivim vise njih nego sugave navijace milana koje niko ne voli u Italiji...
Sada necu da pominjem jezgra grupe svih navijaca u Italiji (Intera,Rome,Lazia,milana itd) koji su ludi 100% i do njih se ne moze doci a oni mrze sami sebe tako da o tim fanaticima ne treba trositi rijeci,jednostavno huligani...
ZATO MOLIM SVE NAVIJACE I INTERA I JUVENTUSA DA NE SERU BEZZE PO FORUMINA A VEZE NEMAJU STA SE DESAVA U ITALIJI,bezze na ovom forumu sirite mrznju bez razloga...
A Interu se mora desiti pad koji ce se srediti vec od sledece sezone.Ovu sezonu izboriti LP i napraviti plan za iducu sezonu od koje svi puno ocekuju jer cemo dobiti novog trenera (mislim da ce biti PEP ako Barsa ne uzme titulu) koji ce nas vratiti u borbu za sve trofeje...
Pozz svima i ova situacija je slicna kao one godine kada je milan uzeo LP a u Italiji su bili kao mi ove godine...Ja sam siguran da cemo doci do 1/2 uz povoljan raspored a mozda i finale,vidjet cemo...
FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.