EP u rukometu 2012
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP u rukometu 2012
Svaka cast Danskoj, apsolutno zasluzeno kroz cijelo prvenstvo odlicni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Eto sad vam sudije krive,ako je kome navlaceno na prvenstvu onda je SrbimaSigurdsson je napisao/la:Šta je to majke ti zasluženo ?! To što su im sudije pomogle da prođu do finala ? To što su sudije isključile 5 x Srbe danas ? Šta je tu zasluženo ?Bianconeri1988 je napisao/la:Apsolutno zasluženo!

Danci bolji za klasu, potpuno zasluženo postali prvaci evrope.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Kakvo maestralna igra Danske danas,Srbi nijednom nisu vodili a ni ozbiljnije zaprijetili Dancima.Svaka cast Dancima
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Danska prvak Evrope
, ja sam navijao za nase istocne susjede, steta. Mora se priznati da su Danci danas bili bolji. Ipak i srebro je sjajan uspjeh, sija ko zlato. Cestitke i komsijama Hrvatima na bronzi.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
- Kontakt:
hahah naravno nece priznat i reci ljudi su nas nadigrali,odrzali nam cas rukometa,jednostavno bili bolji,a iskljucenja zasluzena,cak je i ovde sudija malo navlacio srbima..al ti to vjerovatno nisi vidioSigurdsson je napisao/la:Šta je to majke ti zasluženo ?! To što su im sudije pomogle da prođu do finala ? To što su sudije isključile 5 x Srbe danas ? Šta je tu zasluženo ?Bianconeri1988 je napisao/la:Apsolutno zasluženo!

- skyisthelimit
tanzla je napisao/la:Danska prvak Evrope, ja sam navijao za nase istocne susjede, steta. Mora se priznati da su Danci danas bili bolji. Ipak i srebro je sjajan uspjeh, sija ko zlato. Cestitke i komsijama Hrvatima na bronzi.
lafo izenanadjene sto su danci prvaci,,,Da, svakako iznenadjenje ko ne prati rukomet,...
15.10 - 15.06 ...
- Budi sam na ulici
ovo ja zovem normalnim razmisljanjem i normalnim covjekom,da su svi kao ti,bili bismo kao svicarska....nazalost,jos uvijek je mnogo vise psihopatatanzla je napisao/la:Danska prvak Evrope, ja sam navijao za nase istocne susjede, steta. Mora se priznati da su Danci danas bili bolji. Ipak i srebro je sjajan uspjeh, sija ko zlato. Cestitke i komsijama Hrvatima na bronzi.

KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
Danska <3 

Zasluzena pobjeda Danaca, nema sta. Hansen pokazao zasto je ipak bolji od Ilica i Vujina i to je prelomilo. Drugi smo u Evropi, vise od toga mi nije potrebno. Samo, ako se ne iskoristi ovo EP za dizanje rukometa u Srbiji, nista nije postignuto...
-
- Kontakt:
Razocaran sam atmosferom u Areni
Vise ste se napalili na Hrvate nego na finalu ,jadno ,nisu se udostojili ni lasere danas ponijet
Nikad više nece Srbija dobit domacinstvo nekog prvenstva
Cestitke Dancima na zlatu
Vise ste se napalili na Hrvate nego na finalu ,jadno ,nisu se udostojili ni lasere danas ponijet
Nikad više nece Srbija dobit domacinstvo nekog prvenstva
Cestitke Dancima na zlatu
takođerTHC je napisao/la:Danska <3

Sigurdsson je napisao/la:Šta je to majke ti zasluženo ?! To što su im sudije pomogle da prođu do finala ? To što su sudije isključile 5 x Srbe danas ? Šta je tu zasluženo ?Bianconeri1988 je napisao/la:Apsolutno zasluženo!
Molim te da sam obrises ovaj svoj odgovor. Sudije pomagale Danskoj hahahhaha:D Sudije su pomogle Srbiji da ne izgube 6,7 razlike ovu utakmicu.
A da ne govorimo o pomoci tokom cijelog prvenstva.
Slijedi kvalifikacioni olimpijski turnir,pa ce lijepo da se vidi u kakvom ste stanju. Bez vjetra u ledja, bez 20 000 vasih navijaca,necete dobiti ni Spaniju ni Poljsku na tom turniru.
hodža je napisao/la:Danci uzimaju EP![]()
Definitivno za klasu kvalitetniji i bolji a i iskusniji od Srbije što su i pokazali kad god su Srbi imali kakve-takve šanse da se vrate u meč...zaslužena pobjeda danas, čista ko suza

FORZA MARŠAL !!!
Nije "izenanadjene", a ni iznenadjenje, ne znam kako si to uspio zakljuciti, zbog smajlija?skyisthelimit je napisao/la:tanzla je napisao/la:Danska prvak Evrope, ja sam navijao za nase istocne susjede, steta. Mora se priznati da su Danci danas bili bolji. Ipak i srebro je sjajan uspjeh, sija ko zlato. Cestitke i komsijama Hrvatima na bronzi.
lafo izenanadjene sto su danci prvaci,,,Da, svakako iznenadjenje ko ne prati rukomet,...

Cestitke Hrvatskoj i Srbiji jos jednom, a mi cemo da vas karamo u bulju nakon sto izbacimo Švabe u barazu.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Danci i više nego zasluženo. Kad su ih svi otpisali, lagano se digli i uzeli zlato. Čestitke Srbiji na rezultatu, ali nekako sam ubijeđen da je ovo samo trenutni bljesak.
Nego, zna li iko slučajno, da ova voditeljka programa nije išla kod Bake Sliškovića na kurs engleskog
Nego, zna li iko slučajno, da ova voditeljka programa nije išla kod Bake Sliškovića na kurs engleskog

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
A steta. tesko je 2 puta dobiti jednu ekipu na jednom takmicenju, zato sam u polufinalu navijao za spaniju! kad se sjetim meca danska- makedonija i one kontre u zadnjih 5 sekundi! danci hodali su po ivici, a uzese titulu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
wtf sta je ovo na kraju,kakve su ovo igre

Danska potpuno zasluženo slavila nad Srbijom.Poptuno su zatvorili Ilića i Vujina ,a to je upravo uradila Srbija u prvom meču kad su zatvorili Hansena.Potpuno zasluženo su slavili i nemoj te pisati budaleštine kako su sudije navlačile za Dansku.Ljudi čitavu utakmicu vodili i dokazali da su najbolji u Europi.Povratak iz mrtvih 

iskrene cestitke danskoj. zasluzio je ovo strucnjak wilbek!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.