EP u rukometu 2012
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP u rukometu 2012
Nikad losiji rukomet.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
kako nema Lazarova među najboljom sedmorkom

Sasvim zasluženo i svaka im čast, praktički od ničega do prvaka, ali to su odlike velikih ekipa. Srbi nemaju šta žaliti jer je u ovakvoj konkurenciji 2. mjesto zaista ogromno. Vidjeli ste i slavlje Hrvata za bronzu tako da je ovo veliki uspjeh. A najveći uspjeh jeste taj što su među 6 najboljih na prvenstvu 4 ekipe iz ex-Yu. Ali eto samo ostaje žal što naše reprezentacije nema tu...
Onaj komentator na BHT1 govori da je ovo možda i najbolje prvenstvo ikada (uzimajući u obzir i SP-a i OI).
Koliko moraš poznavati rukomet da bi to rekao...
Onaj komentator na BHT1 govori da je ovo možda i najbolje prvenstvo ikada (uzimajući u obzir i SP-a i OI).

Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 29 jan 2012, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
bazeni je napisao/la:kako nema Lazarova među najboljom sedmorkom![]()
![]()
Zahvaljujući EHF-ovoj politici da najbolji strijelac (uz najboljeg igrača i obrambenog igrača) ne može biti u naj-momčadi turnira.
Sjajno odigrano prvenstvo za Hansena,Hansen je bio jos bolji,pogotovo u finalu,a tek braca Hansen,e oni zasluzuju najvece cestitke.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
joj glupog pravilamirza_9 je napisao/la:bazeni je napisao/la:kako nema Lazarova među najboljom sedmorkom![]()
Zahvaljujući EHF-ovoj politici da najbolji strijelac (uz najboljeg igrača i obrambenog igrača) ne može biti u naj-momčadi turnira.

FORZA MARŠAL !!!
-
- Kontakt:
Čestitke Danskoj na zlatu kao što Christiansen kaže to je kod njih sport broj jedan, vjerujem da su i veliki favoriti da uzmu svoje treće evropsko zlato na narednom takmičenju Evrope 2014 koje se održava u Danskoj. Danci su jednostavno iskusnija ekipa sa mnogo jakih mečeva u svojim rukama, i prošle godine su bili nadomak da sruše Francuze u finalu nakon produžetaka, stoga čestitam Srbiji na srebru i nadam se da će se rukomet narednih godina podići u toj zemlji. Moje najveće čestitke idu selekciji Makedonije koja je odigrala sjajno, najbolje i najuzbudljivije utakmice su bile kad su oni igrali. Čestitke i Hrvatskoj na bronzi i Slovencima na 6 mjestu.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
- badblueboylivno
- Kontakt:
Sama organizacija zvana EHF je ridikulozna.
Čestitke Dancima. Čestitke Srbima. Čestitke Hrvatskoj. Sve pokude organizatorima.
Čestitke Dancima. Čestitke Srbima. Čestitke Hrvatskoj. Sve pokude organizatorima.
Hayley <3
-
- Kontakt:
preglupo ustvari nema razlike između EHF i IHF po gluposti, pa njihovi čelni ljudi su postavljeni da rukomet što više uništavaju i da ga spuštaju što niže.hodža je napisao/la:joj glupog pravilamirza_9 je napisao/la:bazeni je napisao/la:kako nema Lazarova među najboljom sedmorkom![]()
Zadnja izmjena: Rukomet do smrti, dana/u 29 jan 2012, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Standardno uvlačenje u pakaš. Ništa novo od onog endema.LjumanM95 je napisao/la:
Onaj komentator na BHT1 govori da je ovo možda i najbolje prvenstvo ikada (uzimajući u obzir i SP-a i OI).Koliko moraš poznavati rukomet da bi to rekao...
komentator bht je strucnjak! kako samo iskusno primjeti da dancima fali knudsen-srednji bek! nego evo i vujovic kaze da su falile bih i cg, pa da festa bude skroz jugo!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
Pa da, mogli smo svi lijepo kokarde da stavimo i zapijemo seDANTES je napisao/la:komentator bht je strucnjak! kako samo iskusno primjeti da dancima fali knudsen-srednji bek! nego evo i vujovic kaze da su falile bih i cg, pa da festa bude skroz jugo!
Narodno veselje
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Sve je super.Dobra tekma,Danci zasluzeno uzeli Srbi su se malo na srecu provukli al haj halalit cemo im.Al su sa jednom stvari usrali.
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 29 jan 2012, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !
Cestitke danci zasluzeno osvojeno zlato
Upravo to. Al' baš pravo klasično uvlačenje. Ne znam je li za njega nešto bilo loše večeras ili uopšte na prvenstvu, jer je hvalio sve redom.mandraX je napisao/la:Standardno uvlačenje u pakaš. Ništa novo od onog endema.LjumanM95 je napisao/la:
Onaj komentator na BHT1 govori da je ovo možda i najbolje prvenstvo ikada (uzimajući u obzir i SP-a i OI).Koliko moraš poznavati rukomet da bi to rekao...

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- badblueboylivno
- Kontakt:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Sve je super.Dobra tekma,Danci zasluzeno uzeli Srbi su se malo na srecu provukli al haj halalit cemo im.Al su sa jednom stvari usrali.

Hayley <3
Al' da bi tuga bila veća, prebacim na HRT2, kad tamo onaj svršaje na DanceLjumanM95 je napisao/la:
Upravo to. Al' baš pravo klasično uvlačenje. Ne znam je li za njega nešto bilo loše večeras ili uopšte na prvenstvu, jer je hvalio sve redom.

@felix 123, je l imas temperaturu ili te uvjek tako baca?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
sta sam ja reko,najbolji igrac danassnjice je presudio ovim kokosima ili kako se vec zovupluton je napisao/la:MISLIM DA CE NAJBOLJI IGRAC PRESUDITI JASTREBOVIMA ILI KAKO VEC SE ZOVU.
HANSEN
hansen!!!
Bosna <3
-
- Kontakt:
Da nisam jednom prije vidio u tebe ovo "uvjek" pito bi te jesi nepismen ili to zbog brzog pisanja?????DANTES je napisao/la:@felix 123, je l imas temperaturu ili te uvjek tako baca?
Uvijek ili uvek je ispravno ali uvjek nikako
Niti imam temp. niti me baca ,jednostavno sam covijek koji ne podrzava kokarde niti bila kakva obiljezja iz ratova i propali ideologija na sportskim borilistima

Znam,znam takav sam ,ne mogu se promjenit ,probaj me shvatit

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.