EP u rukometu 2012
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- molotovljev
Re: EP u rukometu 2012
Momci,rasprava ide u pogresnom pravcu...@Devil,ti si moderator,samo da te podsjetim.
F.K.SARAJEVO
A što nas zabole šta ko misli o šajkačama...
Meni su baš bili simpatični.
Meni su baš bili simpatični.
YNWA!
Mozes me podsecati koliko god hoces,kad nemam nikakva ovlastenja za ovaj deo.molotovljev je napisao/la:Momci,rasprava ide u pogresnom pravcu...@Devil,ti si moderator,samo da te podsjetim.

Davno bih ja pobrisao ovih par stranica bespotrebnog kenjanja da imam,ne bi trebao niko da me podseca.

p.s
Poznati su i parovi turnira za OI,ali o tome cemo na temi OI na nizem pdf-u.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
EP zavrseno, diskusija odavno otisla u u Honduras.. Why y u no lock? 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
opraštamo se od temetanzla je napisao/la:EP zavrseno, diskusija odavno otisla u u Honduras.. Why y u no lock?

Danci su zasluženo dobili. Srpski rukometaši su na krilima publike i fenomenalnog Darka Stanića izborili ulazak u finale a više se nije moglo. Kraj priče.
YNWA!
Danci zasluženo pobijedili..!
Hrvati su me malo razocarali jel sam jih ocekivo u finalu al sami su si krivi za poraz od srbije malo su sudije pomogle al sve u svemu sami su si krivi.!
Srbe nisam ocekivo među prva 3 mjesta al su me poziticno iznenadili svaka čast
Francuzi su me totalno razocarali a jos posebno Karabatic ....
Još jednom čestitke DANCIMA na zasluženoj pobijedi ...
Hrvati su me malo razocarali jel sam jih ocekivo u finalu al sami su si krivi za poraz od srbije malo su sudije pomogle al sve u svemu sami su si krivi.!
Srbe nisam ocekivo među prva 3 mjesta al su me poziticno iznenadili svaka čast
Francuzi su me totalno razocarali a jos posebno Karabatic ....

Još jednom čestitke DANCIMA na zasluženoj pobijedi ...

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
-
- Kontakt:
Mislim da nije vrijeme još za lock pa prvenstvo je završeno prije par sati pustite ljude da napišu analize prvenstva itd, a oni koji pišu neprimjerene stvari posao moderatora je da to očisti.tanzla je napisao/la:EP zavrseno, diskusija odavno otisla u u Honduras.. Why y u no lock?
Pa ona tema sa košarkaškog prvenstva je bila otvorena skoro mjesec nakon završetka prvensta.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Cestitke svim forumasima koji slave ovaj stvarno veliki dan srpskog sporta.
Devil,Trib,mnogo_smo_jaki,DANTES,Soba 39.......zavidim vam,valjda cemo i mi docekati da se nekada radujemo nekom velikom uspjehu BH sporta...Ostaje zal za zlatom u rukometu,cak sam i ja navijao za vas
Najezio sam se kad sam vidio da Vuckovic(ili sam pogresno vidio,moguce da je bio neko drugi)place kao malo dijete
Devil,Trib,mnogo_smo_jaki,DANTES,Soba 39.......zavidim vam,valjda cemo i mi docekati da se nekada radujemo nekom velikom uspjehu BH sporta...Ostaje zal za zlatom u rukometu,cak sam i ja navijao za vas

Najezio sam se kad sam vidio da Vuckovic(ili sam pogresno vidio,moguce da je bio neko drugi)place kao malo dijete

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Danci su masina, pogotovo Hannsen.
Ni istocne komsije ne odstupaju puno od Skandinavaca, ali ipak iskustvo, kvalitet i nadasve veca zelja su presudili.
Ni istocne komsije ne odstupaju puno od Skandinavaca, ali ipak iskustvo, kvalitet i nadasve veca zelja su presudili.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Osjetit ćemo i mi Bosanci jednog dana akobogda da navijamo za svoju repku na Evropskom ili Svjetskom prvenstvu ,možda već slijedeć godinekelner je napisao/la:Cestitke svim forumasima koji slave ovaj stvarno veliki dan srpskog sporta.
Devil,Trib,mnogo_smo_jaki,DANTES,Soba 39.......zavidim vam,valjda cemo i mi docekati da se nekada radujemo nekom velikom uspjehu BH sporta...Ostaje zal za zlatom u rukometu,cak sam i ja navijao za vas![]()

Ja mislim da nije još izmišljen sport u kome bi mi Bosanci bili konkurenti velikim silama. Kada sport bude "ispijanje kafe" možda bi tu i baraž mogli proći.kelner je napisao/la:Cestitke svim forumasima koji slave ovaj stvarno veliki dan srpskog sporta.
Devil,Trib,mnogo_smo_jaki,DANTES,Soba 39.......zavidim vam,valjda cemo i mi docekati da se nekada radujemo nekom velikom uspjehu BH sporta...Ostaje zal za zlatom u rukometu,cak sam i ja navijao za vas![]()
Kazu srp.forumasi,1.Danska,2.SRBIJA 3. Hrvatska.loptica je napisao/la:Kažu hrv.forumaši...tko tebe laserom,ti njega Hansenom

kažu bosanski...da je nama baraž proćiDevil je napisao/la:Kazu srp.forumasi,1.Danska,2.SRBIJA 3. Hrvatska.loptica je napisao/la:Kažu hrv.forumaši...tko tebe laserom,ti njega Hansenom

FORZA MARŠAL !!!
Neznaju oni fore malo se šalit oni odmah napad RAT!!!! ;)Ubi me odmah! 

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Ponosno izisli i pjevali ZOVI SAMO ZOVI ,SVI CE SOKOLOVI ZA TE ZIVOT DATI....dok im urlikaju majku usta.... sa tribina
Legende iz HRV. rukometne repke.

Za danas se dosta slavilo,sutra tek sledi ono pravo.loptica je napisao/la:Hahha odmah ti znao sam![]()
Čestitam jarane!
![]()
Idi slavi!

Otkud svima iste patikebekicamir je napisao/la:Ponosno izisli i pjevali ZOVI SAMO ZOVI ,SVI CE SOKOLOVI ZA TE ZIVOT DATI....dok im urlikaju majku usta.... sa tribina

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.