FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
ja mislim da ne moze igrat Lp ako je igrao vec,,mogao bi ako bi kao Forlan igrao kvalifikacije za EL pa ispao,,nesto tako,,al jbo LP ako je nece moci igrat sledece godine kad stignu 4-5,bolje posvetit se samo trecem mjestu,sreca pa ispadose iz kupa,,eto jos Teveza nek dovede i OK 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
pa zato sto lik trenira i trenira,onaj konj je nonstop povrijedjen,,i Pato je bolji od Krkica a mene licno kad bi sad pitao ja bih prije uzeo Krkic+Borini nego PatoPuma je napisao/la:Krkic je u Romu doso ljetos i pogledaj u koliko je utakmica bio starter, te koliko minuta ima za pola godine provedenih u Rimu, i sve ce ti biti jasno
ugodna noc i pozdrav
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
To je objavio spanski sport,dok svi talijanski mediji i strucnjaci govore da je bez opcije otkupa. Sad sam cito da je ta otkupna cijena tu samo radi formalnosti ugovora. Cou hoce da igra da bi otiso na Olimpijadu,a Espanyol je jedini pristao na klauzulu po kojoj on mora igrat u barem pola utakmica do kraja prvenstva. Nadam se da nisu ludi da ga prodaju.s4n1 je napisao/la:Ne mogu vjerovati da su stavili otkupnu cijenu 8mil za Cou-a
Evo sad gledam sigurno se Coutinho vraca u junu !
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
sta radi stampa u Italiji,,evo vec Guarin flop Intera "igrao u 2 godine samo 12 puta od prve minute","ne moze igrati Champions" itd,,a sve dok nije dosao Caceres bio igracina koji ce dici Juve na drugi nivo 
Philippe Coutinho ufficializza il suo passaggio all'Espanyol. Intercettato da Sky Sport 24 davanti ai cancelli della Pinetina il brasiliano ammette che il suo passaggio al club di Barcellona è cosa fatta: "Sono venuto a prendere la mia roba salutare tutti. Però saranno solo 5 mesi, ho bisogno di giocare per guadagnarmi un posto alle Olimpiadi e all'Espanyol penso di fare bene per poi tornare qui. Io sono tifoso dell'Inter e spero che possano vincere il campionato". Un saluto anche ai tifosi nerazzurri: "Grazie a tutti, fra cinque mesi sarò di nuovo qui".
Dobar je igrac Guarin, jeste da nije igrao dugo (zbog cega nemam pojma) ali je bitno da je klasa neupitna
Posudba sa pravom otkupa
pa ja drugacije ne bi ni znali dovesti igraca, jos da hoce otici Motta kako bi to bilo dobro, jer sad kad mu ovaj uzme mjesto u ekipi, odma ce ko da gledam poceti nesto srati
Eto ode i Coutinho, sad da bar hoce poslati Zaratea u Rim, pa da dovedu neku klasu od napadaca, al...
Posudba sa pravom otkupa
Eto ode i Coutinho, sad da bar hoce poslati Zaratea u Rim, pa da dovedu neku klasu od napadaca, al...
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sto se tice Coutinha odlicna je ova klauzula po kojoj mora igrat pola preostalih utakmica. Sad cemo ga i definitivno vidjeti u kontinuitetu.
Guarin dobro pojacanje.
@Strucnjak
99% zimskih transfera je posudba sa opcijom otkupa, to nista ne mora da znaci. Mozda su nasi malo oprezniji upravo zbog te cinjenice da nije igro posljednja 2 il 3 mjeseca.
Guarin dobro pojacanje.
@Strucnjak
99% zimskih transfera je posudba sa opcijom otkupa, to nista ne mora da znaci. Mozda su nasi malo oprezniji upravo zbog te cinjenice da nije igro posljednja 2 il 3 mjeseca.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Guarin dolazi umjesto Muntarija,tako da on i Motta su 2 razlicita pojma sto se tice transfera,,
Ja mislim da moze igrati ukoliko nije odigrao niti jednu tekmu za Porto u tom takmicenju pa eto provjerite, sto neko vec napisa klasa neupitna, kakav crni flop 
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Moze igrat ako nije odigrao ni minute za Porto u LP.
Ajde, reka sam vam da ce nas Branca iznenadit sa nekim transferom
ja sam ocekiva Kucku a ovo je ugodno iznenađenje. Mislim da je sa ovim gotov transfer rok za nas, ja sam zadovoljan iako nebi bilo lose da dovedemo jednog napadaca ako Castaignos doista ide na posudbu.
Nego kakav je ovaj Dybala sta smo ga navodno doveli?? Vidim da ima 18 godina pa pretpostavljam da bi se treba pridruzit primaveri.
Ajde, reka sam vam da ce nas Branca iznenadit sa nekim transferom
Nego kakav je ovaj Dybala sta smo ga navodno doveli?? Vidim da ima 18 godina pa pretpostavljam da bi se treba pridruzit primaveri.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Odigro je Guarin 2 utakmice u LP. Steta,bio bi odlicno pojacanje i za LP,al ipak trenutno je 3. mjesto prioritet.
Ma Motta ce na ljeto u PSG. To je vec dogovoreno.
Inace ako Castaignos ode u Cesenu nama bi mogo Candreva. Sad kad smo doveli Guarina onda moze i Candreva cisto radi sirine.
Coutinho ide na posudbu, Espanyol nema prava otkupa !
@Trito
Dybala je talenat, jos jedan u nizu iz J. Amerike. Igra napadaca i trebo bi doc tek na ljeto.
@Mostarac
Guarin je tvoja zelja bio i u augustu cini mi se ?
Ma Motta ce na ljeto u PSG. To je vec dogovoreno.
Inace ako Castaignos ode u Cesenu nama bi mogo Candreva. Sad kad smo doveli Guarina onda moze i Candreva cisto radi sirine.
Coutinho ide na posudbu, Espanyol nema prava otkupa !
@Trito
Dybala je talenat, jos jedan u nizu iz J. Amerike. Igra napadaca i trebo bi doc tek na ljeto.
@Mostarac
Guarin je tvoja zelja bio i u augustu cini mi se ?
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Zadovoljan sam sa dovođenjem Guarina a u potpunosti ću biti kada otkupimo ugovor odnosno ne bude kao Forlan ili Zarate te se još nadam napadaču do sutra u 19.00.
Lucas će nam izgleda biti san i ne kontam Brancu dovešće 3-4 igrača za po 5-6 miliona eura i posudba istih( Jonathan, Mariga ...) a neće dovesti jednog koji vrijedi 25-30 miliona eura:Gledam Sao Paolo često i mali Lucas vrijedi tih para.
Samo se nadam da Real, Barca i šeici ne krenu u lov na njega.
Lucas će nam izgleda biti san i ne kontam Brancu dovešće 3-4 igrača za po 5-6 miliona eura i posudba istih( Jonathan, Mariga ...) a neće dovesti jednog koji vrijedi 25-30 miliona eura:Gledam Sao Paolo često i mali Lucas vrijedi tih para.
Samo se nadam da Real, Barca i šeici ne krenu u lov na njega.
I ja ga znam s FM-a jos dok je bio u Kolumbiji. Sa 17,18 godina ga dovodio
Neka nas je i Branca malo obradovo. Jos sad kad bi doveo kakvog brzog igraca u napadu, halalio bih mu neke od gluposti koje je napravio.
Jbo majku drago mi sto ce Couti igrat, al mi zao sto ode iako je samo u pitanju posudba.
Neka nas je i Branca malo obradovo. Jos sad kad bi doveo kakvog brzog igraca u napadu, halalio bih mu neke od gluposti koje je napravio.
Jbo majku drago mi sto ce Couti igrat, al mi zao sto ode iako je samo u pitanju posudba.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Ajde hvala Bogu barem jedno normalno ime u ovom prelaznom roku, mada sam u soku kako je Branca uspio i to dogovoriti
. Nego zna l' netko zbog cega Guarin nije bio standardan, znam da je kod VB bio uvijek u prvih 11. Valjda nije povreda u pitanju, jer ako je samo sjedio na klupi, a nije bio povrijedjen onda je to dobro, barem je trenirao sa ekipom. A i relativno je mlad samo 25 godina, jos ako udje u pravu formu, bit ce odlicno.
Jos kad ni nas biser uspio dovesti kakvog napadaca, jer trenutno imamo samo dvojicu i jadni mi ako se netko povrijedi od Milita i Pazzinia.
Jos kad ni nas biser uspio dovesti kakvog napadaca, jer trenutno imamo samo dvojicu i jadni mi ako se netko povrijedi od Milita i Pazzinia.
Evo ti predloga za novi avatar, kad ga budes menjao:vrebac86 je napisao/la: ne smijem avatar promijeniti!!! jos malo?

Nadam se da ce uspjeti pokazati sav svoj talenat i da ce izborit nastup na Olimpijadi. Sretno Couti ! Sljedeca utakmica Espanyola je u subotu u 18h. Nadam se da ce vec tu dobit sansu za igru. Foza Coutinho !!!
Juanov ugovor predat u ligu i uskoro ce biti i zvanicno igrac Intera. Cim se vrati iz Brazila trenirat ce sa ekipom !
Milan bi Muntaria vec sad. Ja bih im ga dao kad vec seljacina hoce tamo nek ide odma. Ha ya
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- harebianconero
- Kontakt:
Jeste li to prodali Coutinha Espanyolu ili samo posudba ?
Baš glup potez ...
Baš glup potez ...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Posudba do kraja sezone.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Ja bi im dao Muntu i jos mu masnicu zavezao oko glave...netrebaju placat samo nek ga nose

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.