da na probi je nije jos potpisao al ja se nadam da ce potpisat fin igracDevil je napisao/la:Zvjezdan Stanic u Zvijezdi ?
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
i ja kolko sam vidio momak solidan tehnicki potkovan zna s loptom igra dosta ofanzivno na treninzima dosta golova daje iako ne igra u napadu..posto su nam dva veznjaka otisla za ocekivat je da ce on potpisatFatko je napisao/la:da na probi je nije jos potpisao al ja se nadam da ce potpisat fin igracDevil je napisao/la:Zvjezdan Stanic u Zvijezdi ?

P:S imali danas trening i gdje znal neko ili imaju slobodan dan
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Devil sta kazes za tog igraca
uskoro napadac dolazi iz jelen lige

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Vjerovatno,,,,,,,,,,,pola srbijanske jelen lige trazi napadaca a ti pišeš bezveze i ....astra1922 je napisao/la:uskoro napadac dolazi iz jelen lige![]()
![]()
![]()
pa kad ti kazem bolan onaj vas dordevic je pokemon za ovogpabizo je napisao/la:Vjerovatno,,,,,,,,,,,pola srbijanske jelen lige trazi napadaca a ti pišeš bezveze i ....astra1922 je napisao/la:uskoro napadac dolazi iz jelen lige![]()
![]()
![]()

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Vrijeme ce pokazat-------ko je ko.........astra1922 je napisao/la:pa kad ti kazem bolan onaj vas dordevic je pokemon za ovogpabizo je napisao/la:Vjerovatno,,,,,,,,,,,pola srbijanske jelen lige trazi napadaca a ti pišeš bezveze i ....astra1922 je napisao/la:uskoro napadac dolazi iz jelen lige![]()
![]()
![]()
Jbg ja ga nisam puno gledao,maksimalno 2 puta,mozda ni toliko jbg ne secam se sada,ali iskreno nije mi se nesta preterano dopao taj igrac,a i ovi sto su ga gledali isto tako misle.Misljenja sam i da je sta valjao ne bi on tako olako otisao iz Slavije a pogotovo ne u Rudar iz Ugljevika.Fatko je napisao/la:Devil sta kazes za tog igraca

Mada ko zna,to sto sam ga gledao i price rekla kazala svakako nisu merilo da bi se mogao oceniti kvalitet nekog fudbalera.

p.s
@Astra mozes li mi na PP poslati ime tog fudbalera.Nisam pretnja po bezbednost,a bas me zanima ko je taj JSL spic.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dalibor Pandza mogao bi nas pojacati kako sam cuo moze li mi netko sta reci o tom igracu :)" onclick="window.open(this.href);return false;
dalibor pandza generacija naseg vede,afirmiso se u juniorima sarajeva da bi potpiso za seniore u tom periodu pokazuje raskosan talenat i daje par vaznih golova za sarajevo.i odma ga uzima dinamo zagrebacki i salje ga na posudbu u svoju filijalu lokomotivu tamo je malo stagnirao nije se puno ni naigrao ni nadavo golova.tako da ni ja sada neznam u kakvoj je formi trenutno.dobra strana je da je mlad i zdrav sto je najbitnije.trenutna vrijednost mu je 150.000 eura .za seniore sarajeva prije nego ga je kupio dinamo odigrao je samo 8 utakmica i dao dva gola od toga jedan namaFatko je napisao/la:Dalibor Pandza mogao bi nas pojacati kako sam cuo moze li mi netko sta reci o tom igracu :)" onclick="window.open(this.href);return false;

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
On sam sebi ne može pomoći,a kamoli nekom klubu iz premijer lige !Fatko je napisao/la:Dalibor Pandza mogao bi nas pojacati kako sam cuo moze li mi netko sta reci o tom igracu :)" onclick="window.open(this.href);return false;
Einigkeit und Recht und Freiheit
hvala na komentaru sad razgulidomorocki je napisao/la:On sam sebi ne može pomoći,a kamoli nekom klubu iz premijer lige !Fatko je napisao/la:Dalibor Pandza mogao bi nas pojacati kako sam cuo moze li mi netko sta reci o tom igracu :)" onclick="window.open(this.href);return false;

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
koji ce nam kad je amar kontaktirao nase i hoce tri boda da pustimo i eto nam savic...toliko o postenju sir amara truhlepluton je napisao/la:savic se opet spominje,posto je propo angazman u ceskoj

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kako je krenulo jos ce nam iz zvijzde i guzice dati!astra1922 je napisao/la:koji ce nam kad je amar kontaktirao nase i hoce tri boda da pustimo i eto nam savic...toliko o postenju sir amara truhlepluton je napisao/la:savic se opet spominje,posto je propo angazman u ceskoj
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
guzice slabo a ono nesto drugo bi mogli dobiti kad dodete ali otom potom 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Moram se upetljati. Ne sviđa mi se ta izjava "seljačina sarajevska", jer sam iz Sarajeva, ali moram reći da je ovaj provokator koji vam se upetljao to i zaslužio. Imao sam priliku u ovoj sezoni gledati jednu utakmicu u Gradačcu, jer sam bio na putu i imam samo riječi hvale za ljude u tom gradu i sam klub. A to za Amara, ma dragi Gradačačani, nije samo vama tražio bodove. Ovo je najskuplje prvenstvo u istoriji Želje. Valja sve poklopiti, sudije, klubove, pisaće po forumima itd 

to se samo na njega odnosilolakovic je napisao/la:Moram se upetljati. Ne sviđa mi se ta izjava "seljačina sarajevska", jer sam iz Sarajeva, ali moram reći da je ovaj provokator koji vam se upetljao to i zaslužio. Imao sam priliku u ovoj sezoni gledati jednu utakmicu u Gradačcu, jer sam bio na putu i imam samo riječi hvale za ljude u tom gradu i sam klub. A to za Amara, ma dragi Gradačačani, nije samo vama tražio bodove. Ovo je najskuplje prvenstvo u istoriji Želje. Valja sve poklopiti, sudije, klubove, pisaće po forumima itd

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
evo izgleda da brzi nije prosao u belgiji... sad bi bio pravi potez uzet malog, pa čak ako treba i platiti... mali ce zvjerka....
gdje to cuo ja cuo da je nadomak potpisa...neznam ima on sa gradinom ugovor jos pola godineemir_dj je napisao/la:evo izgleda da brzi nije prosao u belgiji... sad bi bio pravi potez uzet malog, pa čak ako treba i platiti... mali ce zvjerka....
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.