AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kad dadnu tenisku lopticu i reket fudbaleru, onda dobijes ovo [youtube]http://www.sportske.net/vest/dzet-set/s ... 65604.html[/youtube]
-
Mirsad_LFC
- Kontakt:
baresi#6 je napisao/la:da ga je u bosni da igra za našu repku sa džekom kakav bi to tandem bio, najjači u svijetu, prošetali bi se kroz kvalifikacijeMirsad_LFC je napisao/la:Majstor ostaje majstor![]()
[youtube][/youtube]
Svaka cast Ibrakadabra!
Uvjek ce ostati žal za tim sto nije zaigrao za nasu repku, naravno zbog onih invalida u savezu koji su tada bili. Ibro i Dzeko u napadu, bio bi to strah i trepet za sve odbrane
walk on with HOPE in your heart
- IlPrincipe
- Kontakt:
Paklen raspored, da ne kažem pretežak. Utakmice protiv, redom govoreći: Lazia, Napolija, Juventusa 2x, Udinesea i Arsenala zaslužuju maksimalan respekt i pripremu. Jedina utakmica koja će biti lakšeg karaktera je ona sa Cesenom, gdje ne bi trebalo biti većih problema pri uvaljivanju petarde (mada je, po meni, i pobjeda od 1:0 dobra; 3 boda se pišu). Za Milan su najvažnije utakmice protiv Juvea, a tu je nedozvoljivo sve ispod 3 boda, iako je i to minimalac. Treba se ciljati na 6 bodova, ali i biti zadovoljan sa 4 ukoliko bude takav slučaj. Volio bih kada bi Milan ostao neporažen. Eh, Napoli i Udinese su ekipe vrijedne respekta, ali protiv kojih Milan mora ići na pobjedu i osigurane bodove. Nisam toliki optimista i ne vjerujem u 6 bodova, ali su mi 4 realnost. Kontra Lazia igra samo pobjeda, a vjerujem da će se ne kraju ista i ostvariti. S druge strane, CL ne treba zanemariti; dobro je da Milan igra na sva tri fronta i ima određene imerative na svakom. Mislim da Londonci nisu neprevaljiva prepreka i da ih Rossoneri mogu proći. To će ujedno biti prilika za osvetu za prijašnju eliminaciju.
Također, Cagliari je prema svim prognozama poražen i upisana je bitna pobjeda. Sjetimo se da se Stara dama tu poskliznula, dok Milanezi u dva susreta imaju gol-razliku 5:0 protiv njih. Jako, jako dobar učinak.
Također, Cagliari je prema svim prognozama poražen i upisana je bitna pobjeda. Sjetimo se da se Stara dama tu poskliznula, dok Milanezi u dva susreta imaju gol-razliku 5:0 protiv njih. Jako, jako dobar učinak.
- IlPrincipe
- Kontakt:
- King tiger
- Kontakt:
U svojoj biografiji Ibra uopšte ne spominje to, a ni Bosnu osim u jednom slučaju. Mada, ne bi to ni pisao, ali ne znam koliko je istinita ta priča, čini se da čovjeku nikad ni na pameti nije bilo da igra ovdje.Mirsad_LFC je napisao/la:baresi#6 je napisao/la:da ga je u bosni da igra za našu repku sa džekom kakav bi to tandem bio, najjači u svijetu, prošetali bi se kroz kvalifikacijeMirsad_LFC je napisao/la:Majstor ostaje majstor![]()
[youtube][/youtube]
Svaka cast Ibrakadabra!
Uvjek ce ostati žal za tim sto nije zaigrao za nasu repku, naravno zbog onih invalida u savezu koji su tada bili. Ibro i Dzeko u napadu, bio bi to strah i trepet za sve odbrane
- IlPrincipe
- Kontakt:
Kako nije spominjao Bosnu na najmanje 15-20 puta se spominje Bosna, Jugoslavija, grad odakle mu je otac tamo izbjegao (Bijeljina) ... Priča i o ljudima o Bosni i kakav je njegov otac sve se spominje
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- senad_flamin
- Kontakt:
- King tiger
- Kontakt:
Napisao sam " u jednom slučaju", misleći na to kad priča životnu priču oca i početak rata. Al ovako da spomene fudbal i Bosnu povezano, nikako, kolko sam ja skontao, valjda bi spomenuo da je htio igrat za BiH pa mu nisu dali, ili bar spoemhuo našu repku ali nema toga nikako. A i kontam da bi Ibra uvijek prije igrao za tim koji mu omogućava redovan odlazak na WC i Euro.IlPrincipe je napisao/la:Kako nije spominjao Bosnu na najmanje 15-20 puta se spominje Bosna, Jugoslavija, grad odakle mu je otac tamo izbjegao (Bijeljina) ... Priča i o ljudima o Bosni i kakav je njegov otac sve se spominje
Eto Palomba kod vas,a postoji šansa da Pippo ode u suprotnom smjeru. 
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
**** ih palombo ako je istina! da je to prije 3-4 godine ja bi odmah skočio ovako još jedan preko 30g. da se razumijemo palombo je dobar igrač ali nije klasa za milan. nadam se da to nije tačno jer milan u zadnje vrijem doveo dosta hamelja.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
sad kad je ovoliko ozljeda jedan igrač kakav je palombo bi dobro došao definitivno, provjeren, prekaljen u seriji a, definitivno bolji izbor od muntarija i sl koji se spominju
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
palombo sve bliže milanu. u međuvremenu milan doveo Philipp Prosenik-a 18 g, napadač chelsija, austrijanac.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Evo još svježije nešto,Palombo ide u inter,a Muntari kod vas.baresi#6 je napisao/la:palombo sve bliže milanu. u međuvremenu milan doveo Philipp Prosenik-a 18 g, napadač chelsija, austrijanac.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- senad_flamin
- Kontakt:
Da evo Muntari u narednim satim u Milanu
27 godina ima,nadam se da ce se dobro snaci u nasoj 4-3-3 formaciji
13.08 According to Sky Sport 24 , the agreement was found between AC Milan and Inter Milan for Muntari Sulley , who should become the Rossoneri in the coming hours.
27 godina ima,nadam se da ce se dobro snaci u nasoj 4-3-3 formaciji
13.08 According to Sky Sport 24 , the agreement was found between AC Milan and Inter Milan for Muntari Sulley , who should become the Rossoneri in the coming hours.
-RIVALDO-
ne znam šta da kažem. ovo je krpljenje pozicija s obzirom na izostanke i povrede redom flaminija, aquilaija, merkela, boatenga, gattusa...a seedorf može max 60min odigrati. ja bi radije vidio palomba u milanu nego muntarija da budem iskren. ali šta je tu je, niko ne očekuje da bilo ko od te dvojice bude neki hit igrač. samo bit će interesantno vidjeti polija i palomba u interu ako dobiju šansu da zaigraju zajedno.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- sarajlija89
- Kontakt:
Jbo Muntarija, ne vjerujem da cete imati neke koristi od njega. Palmbo bi bio bolja opcija...
Hvala Interu sto su ga uzeli
Valjda necete vise nikoga dovodit, jer smo tu negdje sad, pa ne bi valjalo da se pojacate

Hvala Interu sto su ga uzeli
Valjda necete vise nikoga dovodit, jer smo tu negdje sad, pa ne bi valjalo da se pojacate
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma jači je milan od juveta po igračkom kadru. ali conte dobro rotira i vadi maksimum iz igrača. ja bih rekao da juve trenutno igra bolje nego što je to realno, smiješno možda zvuči ali ako ostane ovakav sastav dogodine bez top pojačanja mislim da se neće boriti za titulu kao ove.
dok milan ima ogromnih problema sa povredama, da ne nabrajam sad. uglavnom aktivno pratim milan od '98 i ne sjećam se da je bila ovaka katastrofalna situacija sa povredama. sreća pa su se neka jeftina pojačanja pokazala kao pun pogodak. tu je i liga prvaka. sad idu ključne utakmice koje će u mnogome odrediti hoće li i koliko će trofeja na kraju milan uzeti a fali pola tima. sreća pa je tu stameni ibra koji ne zna šta je ozbiljna povreda jer je uvijek 120% fizički spreman.
mati mila neću ostati od jarana koji navija za inter, moram ga izbjegavati
s druge strane opet se spominje tevez i neke vijesti sa ostrva govore da ima nade.
edit evo ga:
dok milan ima ogromnih problema sa povredama, da ne nabrajam sad. uglavnom aktivno pratim milan od '98 i ne sjećam se da je bila ovaka katastrofalna situacija sa povredama. sreća pa su se neka jeftina pojačanja pokazala kao pun pogodak. tu je i liga prvaka. sad idu ključne utakmice koje će u mnogome odrediti hoće li i koliko će trofeja na kraju milan uzeti a fali pola tima. sreća pa je tu stameni ibra koji ne zna šta je ozbiljna povreda jer je uvijek 120% fizički spreman.
Milan Channel: "Muntari official Rossoneri"
mati mila neću ostati od jarana koji navija za inter, moram ga izbjegavati
s druge strane opet se spominje tevez i neke vijesti sa ostrva govore da ima nade.
edit evo ga:
dobrodošao suljo."AC Milan announces that it has acquired Sulley Muntari on a temporary basis."
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- sarajlija89
- Kontakt:
Slazem se sa svime sto si napisao.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Dobro došo i jos bolje se snašo
i odigrao odlicne utakmice za Milan
Ima li sta nova za Teveza
Ima li sta nova za Teveza
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.