FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tax
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tax » 27 avg 2009, 20:30

hajde sarajevo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 avg 2009, 20:33

hajdeee sarajevo samo jedan gooool
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 27 avg 2009, 20:40

steta! al' ipak svaka cast igracima i Janjosu, odlicno su se pokazali u Europi ovog ljeta i na najbolji nacin predstavili nasu BiH!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 27 avg 2009, 20:42

Boze dragi, pa sto nam ovo radis, joojjjjjjjjjjjjjj

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 27 avg 2009, 20:42

velez_mostar je napisao/la:kako bi se ja sad sukno i najebo se matere pomocnom sudiji,**** mu djecu mrtvu!!!

sta je bilo s pomocnim , jel to zakinuo nesto mamu mu ? steta ...steta i steta .... ne mogu da dodjem sebi , a mogu mislit tek kako je navijacima Sarajeva ... cccc Hadzic promasi prolaz ...al sta ces...desava se ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

amarildobule
Kontakt:

Post Postao/la amarildobule » 27 avg 2009, 20:43

Svaka čast za Sarajevo.
Mislim da su precjenili Cluj u prvoj utakmici, ali vidjelo se da je Sarajevo pa možda u ovom trenutku i bolja ekipa.
Utakmica se i prvo i drugo poluvrijeme igrala na polovici Cluja. SVAKA ČAST MOMCIMA NA IGRI. DOBRO SU PREDSTAVLJALI DRŽAVU BIH.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 avg 2009, 20:44

Ništa, dobro su odigrali, šteta za promašaja Hadžića. Nema veze, ide se dalje, čestitam Sarajevu na sjajnom uspjehu i velikom napretku BH fubala u oboj godini u Europi.

Pomoćni sudija nije ništa krv. Nemojte sada početi sa takvim stvarim nego radujmo se uspjehu da je neko ikako došao ovako daleko kada se zna kakva je naša liga.

Čestitam još jednom i respekt.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 27 avg 2009, 20:44

e moj hadzicu :cry: mislim da smo precijenili rumune kao i u prvoj utakmici,da smo manje gresaka pravili u dodavanjima :roll: u svakom slucaju,castan oprostaj od evrope,sada se okrenuti premier ligi i napraviti sto bolji plasman,svaka cast i igracima i navijacima,samo...nesto se prica da sarajevo ukoliko ostvari plasman u evropu naredne sezone,da nece moci igrati jer licence imaju samo zeljo i zrinjski :?: :?: :?:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 avg 2009, 20:45

Dobra igra Sarajeva, ali steta za primljene golove. Hadzic promasio veceru, da je ono pogodio 100% sam siguran da bi Sarajevo dalo jos jedan gol. Sve u svemu, BIH treba da se ponosi, ipak su osvjetlali obraz u ovom nasem jadu i cemeru.... Sve cestitke.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 27 avg 2009, 20:45

prvo da kazem kao prvi utisci ovi sto govore alaim ovo hadzija ono nemaju POJMA o zivotu jer ti su ljudi nasdoveli do ode utakmice ,cinjenica jeste da je hadzija fulio nemoguce :o al boze moj to je fudbal ljudi nas nisu obrukali mao je falilo,covjece kako godi gledati jednu ekipu od 30 milčiona kako se usrala u zadnjih 10 minuta ,odugovlace ,izmjene :D al kazem nisu razocarali ja momcim CESTITAM ;) i na ovoj utakmici I IDEMO DALJE
sarajevo horde bog i carsija!!!!!
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 avg 2009, 20:46

jbg nema sta momacka utakmica,svaka cast i treneru i igracima,hadzica stigli svi oni golovi...steta
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 avg 2009, 20:47

evo mene upravo došao iz kafića....imali šansi i polušansi, izgubili 2:1 nezasluženo.........ja sam PONOSAN na ovu ekipu, bordo ekipa ni u jednoj tekmi nije razočarala......SLJEDEĆE SEZONE OPET EUROPA NA KOŠEVU.....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

hara17
Kontakt:

Post Postao/la hara17 » 27 avg 2009, 20:49

cestitke igracima sarajeva ipak su odigrali dobro bez obzira sto su izgubili ali ostaje zal za proputenim prilikama

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 27 avg 2009, 20:50

Ja ne znam stvarno, ali stvarno mi nije jasno kako mi imamo ovaku nesrecu. Hajd one dvije u prvenstvu, ali prosli cetvrtak prvo sa 5 m stativa, sad sa 1.5m, ja stvarno ne znam, ne mogu da dosjem sebi, ovu veceras stativu cu sanjati narednih nekoliko noci. Oba gola bezze primili, prvi pogotovo. Ne znam vise zaista, momci svaka cast odigrali ste koliko ste mogli, ne moze vam se nista zamjeriti.
Sad samo da se oporavimo, i da i u prvenstvu pokazemo kvalitet i igru iz ovih sest evropskih utakmica.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 27 avg 2009, 20:53

nakon 2-0 nisam vise mogao gledati pa me interesuje jel imalo Sarajevo ijednu sansu u zadnjih 10 minuta nakon sto su smanjili vodstvo? mogu misliti kako su se bili ukakili rumuni ..

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 avg 2009, 20:59

mostar_mo je napisao/la:nakon 2-0 nisam vise mogao gledati pa me interesuje jel imalo Sarajevo ijednu sansu u zadnjih 10 minuta nakon sto su smanjili vodstvo? mogu misliti kako su se bili ukakili rumuni ..

poslije 2:0 maksumić je dobro šutirao iz slobodnog udarca, golman je jedva odbranio i možda još dvije šanse i to je to........ali rumuni su se usrali ko niko, pa brane onaj gol ko čelzi u ligi prvaka protiv barce
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 27 avg 2009, 21:01

joj ona sativa....pamtit cu je dok sam ziv,to je fudbal ,nevjerovatno,al ipak moram istac fizicka sprema ekipe 0 poena.....alaim nedorastao evropskim utakmicama i tacka....
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

anes78
Kontakt:

Post Postao/la anes78 » 27 avg 2009, 21:02

prvo poluvrijeme jako lose drugo poluvrijeme pripadalo cluju do zadnjid desetak minuta onda je sarajevo preuzelo sarajvo dalo gol rukom al **** nije sudija vidio svaka im cast dogurali su do 4 pretkola sto nece vise niko iz nase premijer lige jer nismo mi jos za evrope

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 27 avg 2009, 21:03

zehro je napisao/la:joj ona sativa....pamtit cu je dok sam ziv,to je fudbal ,nevjerovatno,al ipak moram istac fizicka sprema ekipe 0 poena.....alaim nedorastao evropskim utakmicama i tacka....

ma brate ne zelim sad ja nesto pametovat i mijesat se al mislim da trebate naci pouzdanijeg golmana koji se ne boji izaci sa linije kad ide centarsut ..., mozda bi i prosli da ste imali kvalitetnijeg golmana ..

R_Quaresma
Kontakt:

Post Postao/la R_Quaresma » 27 avg 2009, 21:04

nema veze....još jednom smo dokazali da smo najbolji klub u bosni...FORZA SARAJEVO :!: :!:
Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, bvsic, Lavcina, rimljanin90, Vanja8 i 45 gostiju.