FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Na vasem mjestu potpisao bi 2. mjesto , to vam je ko kuca ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
jos se nisi objesio?Raul_64 je napisao/la:Biče dobro ako završite 2....jer je Bordo bolji...trenutno....secer je napisao/la:Odlicno!
Posebno mi je drago sto su i Bayern ali i Wolfsburg u grupama u kojima ce zavrsiti kao prvi, i tako, u narednom krugu, dobiti lakse protivnike
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- bistrikboy
- Kontakt:
Hoeneß: „Im Moment haben wir keine Absichten. Vor drei oder vier Tagen hätte ich aber auch nicht gedacht, dass Arjen Robben nach München kommt."
Idemo dalje u svakom pogledu

Idemo dalje u svakom pogledu

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 93137.aspx
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 93153.aspx
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 93153.aspx
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos medicinski pregled, i potpis na 4 godine!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 93157.aspxomerbavarac je napisao/la:Jos medicinski pregled, i potpis na 4 godine!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
i sta hocel ribery sledece godine otic dzaba u real????
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jarane, nema dzabe ni kod stare babe, a pogotovo kod Nijemaca. Ocekujem jedno 50-tak miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ev vam na sportinu pise daj dogovorena odsteta od samo 25 miliona nemogu da vjerujem za tako malo love da ce otic...pa trebali su onda prihvatit da ode ove sezone ali za30 mill vdv-a i snajdera.....omerbavarac je napisao/la:Jarane, nema dzabe ni kod stare babe, a pogotovo kod Nijemaca. Ocekujem jedno 50-tak miliona.

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
riberi je realov, i to se odavno znalo.......
a roben je novi clan bayern-a............
...............................................neuer(ako Bog da)
..........lahm.....................breno............................badstuber............braafheid
...............................van bomel.............................tymoshchuk
roben(olic)..................................baumjoahann(VDV)..............................ribery(muller)
..................................toni(klose)......................gomez
..........lahm.....................breno............................badstuber............braafheid
roben(olic)..................................baumjoahann(VDV)..............................ribery(muller)
I krv svoju za Bosnu moju!
s koliko ti igraca igras majketimunir je napisao/la:riberi je realov, i to se odavno znalo.......
dobro sam se zaj...dzenidm je napisao/la:s koliko ti igraca igras majketimunir je napisao/la:riberi je realov, i to se odavno znalo.......
bez toni(klose)...........nisam brojao..........sorryyyyyyyy
I krv svoju za Bosnu moju!
jes, jes, al da vec nije stigao demant sa sebena strase
jos se spekulise da ce ribi produziti sa bayernom

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Ha se malo smiri situacija...ce da sjedne red-chili sa Ribijem da se dogovore oko produzetka ugovora.secer je napisao/la:jes, jes, al da vec nije stigao demant sa sebena strase![]()
![]()
Njih dvojica se plaho haju, za razliku od Keisera koji ga je povrijedio

Ribi je covjek od rijeci i kaze da nikad nije izjavio da zeli ici iz Minhena, ako bi isao..ali samo ako, onda bi tu dolazio u obzir samo real.
Robben dolazi

Al´lik staro izgleda, ko bi reko da ima samo 25 anno, sta mu uradise oni cirkuzanti

Grupa u LP je vise nego dobra, bice zanimljiva borba za drugo mjesto izmedju francuskog prvaka i Bracinog Juveta

Vom Jäger zum Gejagten
ljudski je se nadatisecer je napisao/la:jes, jes, al da vec nije stigao demant sa sebena strase![]()
![]()

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
jos kad bi Bosingwu doveli na desni bok bilo bi idealno...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Je l' iko sretan kao ja. Mislio sam da je laž šta pišu Tages Zeitungen ali onda ovakva promjena. Jao, kako sam složio osmjeh na licu kada sam to pročitao, kako mi je drago što će Arjen Robben doći.
Idemo redom, sjećam se utakmice Chelsea-Arsenal, kada je on igrao i pobacao 3 ili 4 igrača Arsenala na to ti komentator "Robben, jednoga, drugoga, trećega, pa je li ovo moguće.......sjećate li se šta je Maradona uradio Englezima, to je upravo Robben Arsenalu".
Vrhunski igrač, možda mu je jedina mahana što se ozljeđiva puno kao i Bilal.
Džabe ti Uli, da dovedeš 100 Robbena, opet ti neću zaboraviti ova prema našem golu. Kakav nam je golman, kakva nam je odbrana, čista katastrofa. Nadam se da će Bilal potpisati novi 5 godišnji ugovor i 100 miliona klauzula . Ono što nam je potrebo je odbrana, ko ima odbranu ima se čemu i nadati.
Idemo redom, sjećam se utakmice Chelsea-Arsenal, kada je on igrao i pobacao 3 ili 4 igrača Arsenala na to ti komentator "Robben, jednoga, drugoga, trećega, pa je li ovo moguće.......sjećate li se šta je Maradona uradio Englezima, to je upravo Robben Arsenalu".
Vrhunski igrač, možda mu je jedina mahana što se ozljeđiva puno kao i Bilal.
Džabe ti Uli, da dovedeš 100 Robbena, opet ti neću zaboraviti ova prema našem golu. Kakav nam je golman, kakva nam je odbrana, čista katastrofa. Nadam se da će Bilal potpisati novi 5 godišnji ugovor i 100 miliona klauzula . Ono što nam je potrebo je odbrana, ko ima odbranu ima se čemu i nadati.
Samo napomenite ove vase da uz Robbena i Riberya uvijek ide po jedan doktor,po mogucnosti i da su na terenu uz njih,jer fkt neznas koji je gori po pitanju ozlijeda...ko da su od porculana i jedan i drugi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Moraju biti, kada ove ostale driblaju kada hoće i naljute se neki i ubiše ih. I Messija bi, ali on je prebrz i kada ga uhvate nikad mu ništa. Ko bi to rekao.
Sve je to fino, svaka cast sto su doveli Robbena, ali njih ce malo jace ekipe s kvalitetnijim igracima razmontirati. Mislim da je UH trebao jos dovesti desnog beka i golmana, jer onu odbarnu ne daj boze nikome. Kad jedan Hoogland pravi od Braafheida i Pranjica budale, pitam se onda sta ce njima jedan Hleb, Carlos Eduardo, Elia, Miske i ostali raditi. Mislim sto se stopera tice tu su slidno popunjeni i mogu dogurati do 1/4 finala LP, jer ne treba zaboraviti Demichelisa koji ce se vratiti, ali ne mogu ni Robben ni Ribery svaku utakmicu dati ili namjestiti pet golova, jer Rensing svaku tekmu kiksa dva puta. Drago mi je sto Vas sinoc obradovao kad sam rekao da ste blizu da dovedete Robbena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen, Zlaja83 i 10 gostiju.