Hvala Interu sto su ga uzeli
Valjda necete vise nikoga dovodit, jer smo tu negdje sad, pa ne bi valjalo da se pojacate
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Milan Channel: "Muntari official Rossoneri"
dobrodošao suljo."AC Milan announces that it has acquired Sulley Muntari on a temporary basis."
Kako pise transfermarket Inzaghi je blizu prelaska u Sienubaresi#6 je napisao/la:From England: AC Milan tries again for Tevez
to je zadnja vijest ali sve je to tanko i nepouzdano. prati na milan news tu najbrže idu informacije. do kraja mercata ima još pokoji sat. zatvara se u 19h po CET-u tako da ima nade, mislim da bi mogao celo dovesti jos 1 igrača. ostaje žal za montolivom ali i momkom kojeg su vec svi skoro zaboravili, gansom.
inzaghi jako blizu siene.
Sta reci kome posluku porati, cuj ChiassoMaestro^^ je napisao/la:Nista od Teveza , dosao je Kingsley Umungebua , Nigerijac koji igra u Chiassu , tako da nema vise mjesta za Non EU igrace
Ma zabuna, samo kazem da ovo nije trebalo ni prenositi kao transfer ili kad je vec tako onda nek prenose i transfere igraca u Inter B, Juventus B itd... Nadam se da si me sad razumiosenad_flamin je napisao/la:Pa ko kaze da ce igrat u Milanu ? ajde mi to reci![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.