Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Za Ballacka navodno zainteresovan Manchester United, bar tako javljaju engleski mediji i prenose njemački. Do sutra u 18.00 časova traje još prijelazni rok, pa vidjet ćemo dal će se desit možda taj spektakularni tranfer. Inaće nakon prošlog kola Ballack se sukobio s trenerom Duttom i upravom Bayera. Već odavno je poznato da mu se ugovor na kraju sezone neće produžit, a za vikend uprava Leverkusena nije isključila mogućnost Ballackovog odlaska već u ovom roku.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Pale_Companion
- Kontakt:
šteta što se tako uprava Bayera ophodi sa jednom od legendi kluba
Agieren statt reagieren
Ama izgleda da i Micha hoće nešto na silu
, očigledno da više nije u Top formi, izgubio je povjerenje Dutta i Uprave koji mu daju ogromne pare, izgleda da više nije u planovima, tako da bi sporazumni raskid ugovora bio i najbolje rješenje. Očito su odnosi i previše potrgani.
Meni izgleda kao da on još može, kao da zaslužuje igrati, ali eto već drugi trener u dvije godine sa kojim se uspio zavaditi.
Ballack se nije dokazao kod Juppa, i tu je pravio određene pobune, a evo sada isti slučaj i sa Duttom.
Sve nam jasno, u ovakvoj situaciji razilazak je najbolje rješenje.
Meni izgleda kao da on još može, kao da zaslužuje igrati, ali eto već drugi trener u dvije godine sa kojim se uspio zavaditi.
Ballack se nije dokazao kod Juppa, i tu je pravio određene pobune, a evo sada isti slučaj i sa Duttom.
Sve nam jasno, u ovakvoj situaciji razilazak je najbolje rješenje.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Evo jedna za Gladbahovce: Dusan Tadic iz Groningena bi mogao u M'gladbah. Lako bi moglo biti da dodje tek na ljeto, jer bi Groningen volio da ostane do ljeta, pa da ide na kraju sezone, kao Reus u BVB. Koliko se sjecam ovo je onaj sto ima metar asistencija, a ponekad ga i zabije.
Po srbijanskim sajtovima, ovog je trazilo pola Evrope. A navodno ga je trazio i bajern. Tako da ako ovaj ode u Gladbah, nakon sto su dobili nogu od Reusa, ovo bi bila jos jedna noga za bajernovce. Bas lijepo za njih, igraci ih zaobilaze ko da su sugavi
Po srbijanskim sajtovima, ovog je trazilo pola Evrope. A navodno ga je trazio i bajern. Tako da ako ovaj ode u Gladbah, nakon sto su dobili nogu od Reusa, ovo bi bila jos jedna noga za bajernovce. Bas lijepo za njih, igraci ih zaobilaze ko da su sugavi
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Da, da, po srpskim medijima.kraljttbvb je napisao/la: Po srbijanskim sajtovima, ovog je trazilo pola Evrope. A navodno ga je trazio i bajern. Tako da ako ovaj ode u Gladbah, nakon sto su dobili nogu od Reusa, ovo bi bila jos jedna noga za bajernovce. Bas lijepo za njih, igraci ih zaobilaze ko da su sugavi
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Izgleda da je i Pogrebnyak na pregledima u Engleskoj, tako da bi mogao postati suigrac Barriosu, ako ovaj drugi uopste zavrsi u Fulhamu.
Tottenham mjerka Marina, kao da bi i ovaj transfer mogao dobiti svoju realizaciju.
Tottenham mjerka Marina, kao da bi i ovaj transfer mogao dobiti svoju realizaciju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Re: VfB Stuttgart
sta ocekivat od ekipe kojoj maza aka uhljup igra u prvoj...nekontam labbadiu nikako koji ce mu racku hajnal u prvoj postavi lik izgleda kao da je iz kafane dosao na tekmu...vezni red kusmanovic-gentner-kvist bi dobro funkcionisao ali bruno ga jos nijednom nije oprobao ove godine...budalestina...cacau je svoje isprdio lik samo smeta na terenu...
jel 100 posto odlazak bariosa? sigurno ce sttutgart vise zaraditi od prodaje pogrebnyaka nego sto supotrosili na ibisevica
Inače, M'Gladbach pobijedio u gostima Stuttgart prvi put nakon 17 godina 
Budimo realni, Hajnal je bio ponajbolji igrač Stuttgarta protiv M'Gladbacha... Jedini je i napravio onu priliku kad je šutao glavom, ali ter Stegen je bio strašan...gruezi je napisao/la:sta ocekivat od ekipe kojoj maza aka uhljup igra u prvoj...nekontam labbadiu nikako koji ce mu racku hajnal u prvoj postavi lik izgleda kao da je iz kafane dosao na tekmu...vezni red kusmanovic-gentner-kvist bi dobro funkcionisao ali bruno ga jos nijednom nije oprobao ove godine...budalestina...cacau je svoje isprdio lik samo smeta na terenu...
Lakić u Hoffenheimu.
Chong Tese u Kolnu.
Junuzović u Werderu.
Ćorluka blizu potpisa za Bayer 04 - posudba uz opciju otkupa ugovora.
Pogrebnyak pred potpisom za Fulham.
Amedick blizu prelaska u Eintracht.
Ochs bi mogao u Herthu.
Chong Tese u Kolnu.
Junuzović u Werderu.
Ćorluka blizu potpisa za Bayer 04 - posudba uz opciju otkupa ugovora.
Pogrebnyak pred potpisom za Fulham.
Amedick blizu prelaska u Eintracht.
Ochs bi mogao u Herthu.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
znam za interes Gladbacha za Tadićem već otprije koju sedmicu, ali nisam htio ništa pisati o tom transferu, nek Eberl odradi posao.... Uglavnom, Tadić bi bio super-pojačanje za nas
Agieren statt reagieren
- spielführer_21
- Kontakt:
Današnje "Sportske novosti" pišu da je to gotova stvar...Semir bvb je napisao/la: Ćorluka blizu potpisa za Bayer 04 - posudba uz opciju otkupa ugovora.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ja sam vec na Vedadovoj temi napisao komentar u vezi utakmice sa Borussijom M. Tacno se vidjela nemoc kod igraca Stuttgarta. Ucinilo mi se da samo mole Boga da se lopte rijese. Nekako je odbrana samo napucavala lopte bezze i nista konkretno nisu napravili. Iskreno se nadam da ce se to u narednim utakmicama promijeniti.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Za pola godine ugovora!Pale_Companion je napisao/la:Pogrebnyak u Fulhamu za 3,5 mil eura
Nema šta, sjajan potez Bobica.
Kaiserslautern je doveo nekakvog dosta perspektivnog Poljaka
Crveno-bijelim teško da bi bilo ko pomogao, eto doveli su dvojicu zvučnijih Moraveka i Koo-a. Ne vjerujem da će ih ta dvojica skrenuti sa puta za cvajtu, to mi je samo tako truhla ekipa.
J.ebeno 10 njihovih igrača nisam upamtio.
Evo pokušaću:jenstch, de Jong, Callsen-Bracker, Hosogai, Molders, Vermouth, Koo, Moravek..., ne znam više, ma katastrofa.
Vratio se
Verovatno ce u dogledno vreme potpisati ugovor na dve godine .

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
augsburg je smece od ekipe...st pauli je bio za klasu jaca ekipa prosle godine...jbt ovaj calsenbracker u moenchengladbachu nije u 5 godina odigrao ni 5 utakmica...aloo u gladbachu....onaj mamlaz verhagh ,desni bek je prije igrao za vitese arnhem u holandiji ,pa su ga ljudi okretali ko na raznju...sta tek reci za maestra kaplanija....boze sacuvaj,
mogli su vise za njeg izvuc...zna li ko sta je sa onim niedermaierom on je bio dobar prosle godine...
Ja koliko znam ugovor mu je isticao na ljeto tako da ne vjerujem da bi iko dao 3,5 miliona.
Edit: Evo sad sam vidio da je u pitanju cifra od pola miliona.
Edit: Evo sad sam vidio da je u pitanju cifra od pola miliona.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.